Copiluti de mai-iunie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Ups..habar n-aveam ca azi e sf. Alexandru.
LA MULTI ANI PRINTZESEI MELE IUBITE SI TUTUROR COPILASILOR CARE POARTA NUMELE SFANTULUI

Multumesc mult, Laura

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

La multi ani Alexandrelor, Alexandrilor!

Noi mergem la Jungle dupa ora 11:00, in Lacul Tei. Vine cineva?:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Neazta!
Daca tot am aflat acum, urez si eu LA MULTI ANI tuturor copilasilor ce poarta acest nume frumos, dar si fratilor, surorilor, parintilor, bunicilor...un special pentru Alexandra, printesa de Constanta!

Multumim pentru pupici, ieri a primit 10 pe linie ca n-a luat nici o cazatura semnificativa .

Mickyyy si noi am tras-o la mare (ca atatia copilasi loco sau in vacanta) cu o enteroviroza cu tot tacamul, dar am scapat relativ repede de simptomele mai nasoale cu sumetrolim, hidrasec si regim si bineinteles laptele HN. Sanatate!

Laura sa fie intr-un ceas bun alegerea facuta si sa infloreasca Delia cu noua companioana!

Monicica ! Sa fiti sanatosi in noul cuibusor si sa traiti ani fericiti!

Monica sa nu-mi spui ca Alex (apropo, la multi ani) stie adevarul despre mos craciun. Cand ai spus ca mergeti sa-i luati cadou lui tati de craciun m-am gandit ca baiatu' stie cum sta treaba.

Clara "traznaile" tale sunt minunate, esti foarte creativa.

Gabitza esti sigura ca ai habar ce planuri are Andrei? Prea e dichisit baiatu'...
Mi-ai facut un chef de montat bradul si ma mananca palmele de nu mai pot, o fi, chemarea la curatenie ?

Oana ferchezuieste-te bine, sigur merita osteneala.

Bea intaresc spusele celor dinaintea mea: Pifosul e Sebi acum treijdeani

Ralwka si eu ma chinui sa-i fac poze, in loc sa stea fotomodel e mai pasionata de ce e in spatele aparatului, mereu vrea sa vada ce-am pozat.

Dormitul in afara patutului nu ne deosebim prea mult nici la acest capitol...basca, cu greu doarme si in masina.

De cateva zile e foarte patrunsa de a se imbraca singura, stie ca fustitele i le dau peste cap si-si ridica manutele deasupra capului, juma de treaba o face, dar pasiunea cea mare ramane tot incaltatul, cioprapeii si papucii.

Sunt in mare dilema cu cadoul de craciun, din 3 variante nu stiu ce sa aleg, toate 3 imi fac cu ochiul, dar numai una se poate si nu reusesc sa ma hotarasc

Eli mami de Andreas si Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralwka spune:

[red]LA MULTI ANI![/red] Pentru toti sarbatoritii... sanatate, fericire, mult noroc dar... si multi bani!

Raluca, mamica de dulcica Iulia-Maria
(26mai'05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Neata si La Multi Ani celor ce-si sarbatoresc onomastica astazi!

Din cate imi aduc aminte parca a mai fost o data Sf. Alexandru anul asta, nu?

Maya a adormit aseara la 23.30, ma luase pe mine somnul si ea nu mai adormea!
Apoi m-am ridicat din pat sa-mi fac buinca de ciocolata, am ras o farfurie... fierbinte... asa imi place mie!

Laura
, cutaden ai incercat? Din toate mie mi s-a parut cel mai bun! Bepanthenul nu a avut nici un efect la noi. Si situatzia a fost urata si la noi... facuse niste bubitze tari si-i crapase pielea efectiv iar dupa o zi de cutaden nu mi-a venit sa cred cum isi revenise.
Ce ti-ai luat din State? Si eu astept un pachet... sper sa vina inaintea lui bebe.

Gabitza, si noi avem periutza verde ca a lui Andrei si la fel patzesc si eu cu Maya.... se pare ca-i foarte buna pentru masajul gingiilor!! Frumos bradutz aveti, este si idealul meu in momentul de fatza, insa eu l-as pune undeva sus...

Bea, e izbitoare asemanarea dintre tati si Alex! Arata mult mai matur acum, tuns!

Mikyyy, multa sanatate Dariei! Stiu cum este, am trecut si noi nu de mult prin asta!

Oana, din cate imi aduc aminte, sotzul trebuia sa ajnga pe 18, nu? Vine mai devreme sau ma lasa pe mine memoria?
Oricum spor la treaba si sunt convinsa ca dupa o despartire atat de lunga veti simtzi altfel sarbatorile impreuna! lui Alex scumpa care sta cumintzica si o lasa pe mami sa faca treaba!

OlgaM, multumesc pentru gandurile bune. As vrea sa mai stea bebe macar pana vineri... dr. ne-a promis ca-l ia pe Dan pe post de ajutor daca se intampla evenimentul seara sau in week-end! Si plus de asta nici nu ne-am hotarat asupra numelui!

Aseara am avut niste contractii cam ciudate... erau regulate si din ce in ce mai dureroase. Mi-au trecut insa cand m-am intins pe pat sa o adorm pe Maya iar in timpul noptii am stat cu spatele lipit de Dan ca era cald si imi calma durerile de spate care persista si acum!

Va pup, sa aveti o zi buna!

Tina 38+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya la un an si jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Deci eu m-am angajat pe mine la curatenie asa ca nu am timp de nimic-nici macar de curatenie....
Loreen-ma bucur ca ati scapat de femeie si febra. Am gasit prospectul cu alergiile de la medicover, bag poze la pagini , te anunt cand e gata. Noua pt. alergie ne-a dat zyrtec-picaturi. Dar ar trebui sa o vada dermatologul inainte. Cred ca si Peritolul ar face bine...
Lucas-vazut poze cu gradi, am ramas socata cat de mici sunt preturile. Si noi tot la 4 ore ne gandim pentru inceput...
Elisor-ai zis ca nu intri in we, de aia nu am raspuns...
Teatrul e aici-trebuie sa tai spatiile, ca altfel zice ca e reclama:
http://www. bebelusultau.ro /detalii.php?cod=GI101
Noi mai aveam marionete, si de mana si de deget si ii placeau de asta am facut "investitia". De fapt si acum ea alege "artistii" si pe parcursul spectacolului mai arunca si altii in "culise"...doar 4 marionete nu prea cred ca au haz...
Evident mai aveam de spus o gramada, dar se pare ca pauza mea s-a incheiat. Daca asa zice Iepu'...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Hai ca incet,incet se infierbanta atmosfera ! Nu va mai gasesc pe pagina 2 !!!

Gabitza - mey tu vrei sa-l insori pe Andrei inainte de vreme ! Tare-i chipes . Bradul e fain dar freza lui Andrei il eclipseaza .
Concediu placut si vezi ce faci cu fiorul ala ca-ti mananca banii de pe card si te lasa cu friguri

Loreen - dupa ce calendar e Sf.Alexandru ca noi l-am serbat pe 30 august ? Hai ca nu-i rau de 2 ori pe an - Alex abia asteapta .
Tati a primit o geaca de iarna care m-a lasat cu buzunarele goale , dar lasa ca vine lichidarea si-mi scot eu parleala !!

mygirl - O seara asa cum ti-o doresti !!!

Monicica - sa stapaniti sanatosi casa noua !

Raluca - nu pot sa vad pozele voastre ! Si eu tot in Dr.Taberei - poate ne intalnim pe undeva , candva .

elisor - Alex crede in Mos Craciun si nu am de gand sa-i spulber bucuria . Discutiile "de oameni mari" le tinem departe de urechile lui . Deja pregateste meniul pt Mosul si isi face planuri sa-l prinda la locul faptei - noroc ca bradul o sa fie la noi in camera .

Tina - parca vad ca a avut dreptate Gabitza ! Sa pregatim colindul pentru Craciunel ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Mey, cum e treaba cu Sf alexandru ca eu am gasit un alt sfant, pe Spiridon, e sau nu e azi Alexandru?

Monica asa e si Andreas cu mosul, il pandeste, scrisori, planuri, sper ca si bia sa prinda macar cat a prins el.

Flore sa inteleg ca incet, incet...vine

Fran mersi de raspuns, am vazut teatru, e foarte atractiv si interesant, dar cam scump.
Asa am zis, da' m-am tinut de cuvant, nu?

Laura cand am avut pb. la pasa (niste bubite, gen cosuri cu puroi) am folosit nidoflor si pivalat de flumetazon, aplicate alternativ. Cutaden io n-am gasit pe motiv ca nu se mai fabrica, aflu ca nu-i chiar asa.

Eli mami de Andreas si Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

buna dimineatza fetelor si la multi ani celor care isi sarbatoresc numele.Noroc cu voi ca nu stiam,dar din cate imi aduc aminte ceva vreme o prietena mi-a spus la multi ani pt alex>O fi de 2 ori?

Fetelor?Cum da-ti voi fructele la copii?Si...mananca portocale, capsuni, si kiwi?Eu nu il conving pe Alex deloc decat cu mar care il mananca prin casa, bananasi uneori prune(dar putin).Asa cum zice el cand vrea banana"bananana"!!!

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Gabitzam:Ma bucur sa vad ca fii-miu nu e singurul care umbla cu periutza de dinti(verde ca a lui Andrei)prin casa.

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput