Copiluti de mai-iunie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Off, numai necazuri in ultimile doua zile pe aici.

Laura-imi pare tare bine ca ai dat un semn de viata. Nu mi-ai spus daca a ajuns ultimul pachet, sau poate ai zis dar eu nu am apucat sa citesc chiar tot, mai am o pagina. IMi pare rau ca Delia a facut febra si alergie la Predinson. Eu am folosit Baneocin praf, dar nicidecum la pasa, nici nu stiam ca este voie acolo. Dar parca are un fel de antibiotic in el, nu stiu daca-i bun si la alergie. Ai grija ca locul respectiv este sensibil.

onixone-tare frumos Alex si destul de dolofan ca si Maya mea. Si mie mi-au placut carliontii. Cat despre dormitul pe la altii, noi il practicam cu succes asta vara in Romania, cand eram invitati pe la diverse rude. Dar niciodata nu dormea mai mult de 1/2 ora. La socrii in pat uneori prindeam ora. Dar eu nu am folosit nici o metoda anume. Cred ca depinde de copil. Ea mai doarme si in carucior acum daca este foarte obosita, desi folosim caruciorul din ce in ce mai rar.

OlgaT-nu mi-ai dat nici un semn legat de cum a fost la dr si nu am avut deloc timp sa te sun. Si acum scriu in timp ce mananc de pranz, ca sa fac doua lucruri odata. Te rog mult spune-mi ce ai facut.

mynicegirl-am vazut pozele voastre. Frumosi sunteti toti si fetita iti seamana destul de bine.

Micky-imi pare tare rau pentru bolnavioara. Sanatate!

Clara-ce talent!!!

babygirl-am reusit in sfarsit sa vad si pozele si filmuletele. Asta pentru ca am ajuns acasa si folosesc alt calculator. Mi-au placut si pozele de la intalnire si filmuletele. Ce bine se impaca monu cu Ema! Mor cand vad camera Emei. Este atat de frumoasa! Acum i-am comandat si eu Mayei o biblioteca unde sa-i pun cartile, pentru ca are enorm de multe si biblioteca este in forma de casuta de papusi, cu ferestre si flori la ferestre. Abia astept sa o primesc.

Eli-pentru Bianca si sa-i treaca cat mai repede.

Beatrice-multumim pentru colaj. Pacat ca nu au trimis mai multe fete poze.

Gusta-mai nu avem nici un mijloc sa aflam ce-i cu ea? Nu stie nimeni un numar de telefon, ceva?

Ioana-iti multumesc mult de tot ca te-ai gandit la noi.

Iuliana-nu mai zici nimic?

Androix-multumesc de explicatii. M-am lamurit acum. Sper din tot sufletul sa nu ai nici o problema pana la capat.

Flori-asa eram si eu inainte sa nasc. Ma simteam foarte bine si nu tineam mortis sa nasc cat mai repede. Sa te simti bine pana la final .

pampers-noi am trecut demult la numarul 6 si nu pot spune deloc ca ii este mare. Cel putin Huggies mi s-au parut intotdeauna mai mici decat Pampers. Dar se vede ca noi suntem la alta categorie de greutate .

Noi facem bradul tarziu anul asta, desi tare as fi vrut sa-l fac mai devreme. Dar nepoata mea, care este tot aici in America si are 6 ani nu a fost convinsa sa vina la noi decat daca o asteptam sa facem bradul impreuna. Asa ca il voi face probabil in Ajun. Cum aici se face bradul de la 1 decembrie mi se pare ca mai am de asteptat o vesnicie.

Va pup pe toate ca am terminat de mancat .

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Gabitza fain asa...m-ai convis definitv... nu-mi iau CO ca o sa mor pana pe 24 cand tre sa fac bradu...la mine-i o intreaga traditie...pun sarmalele pe foc,se aud colinde,in casa miroase a scortisoara iar eu si prietenii impodobim bradul...anul asta in loc de colinde o sa rasune urletele mele pe ritm de hip-hop sau ritm&blues...
Dar mi-a placut tare freza de smecher da Capitala a lu' Andrei...

Olgutza din America nu am zis ca nu a venit...ma gandesc ca o sosi saptamana asta...stai linitita ca te anunt cand este ca sa ne reglam si conturile...
Bubele nu sunt chiar pe dansa,sunt mai mult pe pliuri,pe pulpita aproape de inghinal si pe dansa doar pe fatza,ca sa ma exprim foarte alambicat...am incercat Panthenol, Bariederm,Advantan,Locoid,Catina,Propolis acuma am zis sa incerc si asta ...daca nici asa nu dispare pe joi vineri ma reped la alt derma...cred ca mai mult a facut o reactie la prednison...ca i-au aparut bube cu lichid,s-au spart si asa au ramas...nu-i nici eritem dar nici altceva...
La pampers 6 suntem si noi de vreo 2 luni...ca la 5 udam toate hainele si patu'...si nu are decat 13 kg si-o tzara...

Elisor iti mai simti mainile de la atata curatenie?!

Io anul asta mi-s o doamna ce pielea mea...miercuri pe 20 vine o firma la curatenie ca sta jegul pe geamuri de 2 dejte...sa mai frece si altii ca eu m-am saturat...pana atunci ma bag in dulapuri asta ca sa scap de-o grija...noroc ca nu am in ce m-a baga ca am mobila putina...strictul necesar...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Gabitza, foarte, foarte fain bradul... Excelent! Nu trage Andrei de el?

Eu in seara asta l-am tuns pe Pifos ca avea parul destul de mare si l-am luat cu masina pe la 5 cred... L-am pus cu ochii la TV si aia a fost. In 5 minute era gata...

arata asa:

PIFOS TUNS

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Laura-vad ca asta face mai mult decat primul. Sper sa nu fie vreo problema. L-am pus de vreo 10 zile si celalalt a facut doar o saptamana. Dar poate din cauza sarbatorilor intarzie. Bravo ca ai angajat firma la curatenie. Si eu sunt intr-o mare dilema daca sa angajez femeie sau nu.

Bea-daca aveam oarecare dubii, acum sunt sigura ca Pifosul seamana cu Seb, dar leit. In poza de acum cel putin este fantastica asemanarea.

Gabita-foarte frumos pomul. Nu stiam ca se gasesc cu globurile gata puse. Concediu placut!

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Beatriced nu stiu daca mai era cazul sa-ti zic,dar ... Pifosul seamana izbitor de tare cu Sebi,mai ales acuma tuns...si ranjitor

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cat e de nostim Pifosul si ce mai stie sa pozeze

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Gabita,frumos a inceput concediul tau! Vreau si eu braaaaaaaaaad dar trebuie sa mai astept putin.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralwka spune:

Buna seara la fete!
Azi am ascultat colinde la greu si probabil asta m-a inspirat sa va colind si voua acum:
"O, brad frumos / O, brad frumos / Cu Andreiutul cel frizos (n-am gasit rima si trebuia sa fac referire la freza lui ca tare-i sade bine)
O, brad frumos / O, brad frumos / Si cu ranjitul de Pifos".
Mai fetelor, mai ca-mi vine sa pun si eu de un baietel. Cum ii determinati voi pe ai vostri copii sa pozeze ca eu trebuie sa fac echilibristica daca vreau s-o pozez pe fii-mea. Sunt mai ceva ca paparazzi , m-am ascuns, m-am cocotzat, m-am tarat ... si tot nu pot s-o prind cum trebuie.

Raluca, mamica de dulcica Iulia-Maria
(26 mai '05)

Mergi la inceput

Buna dimineatza...

LA MULTI ANI Alexander(MariaMunteanu),Alex(Onixone),Alexandru (ICorina), Alexandra (Mygirl), Alexandra (Corail), Alexia (Monu), Alesia (Stefania), Alex(Beatriced), Alexandru (Andutzy), Alexia (DanaAlexia), Alexander (Blackpantero)...

Azi este Sf Alexandru ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Neatza. Sunt asa emotionata de revederea cu sotzul ca n-am somn, parca ma duc la prima intalnire...fac scenarii, meniuri, abdomene(sa nu radeti da m-am apucat sa slabesc porcul in ajun). M-am organizat f strict zilele astea ca deja sunt in criza de timp. Azi termin ultimele retusuri la curatenie, decorat casa, cumparaturi. Maine e zi de targ de tzoale in Mamaia si merg dp pijamale si ceva dragutz de impresionat sotzul, joi cosmetica si coafat si gatit..vineri la aeroportAlex sa n-o deochi da a stat tare cuminte in casa, dc ii pun baby einstain- on the go n-am treaba cu ea. Deja il stie pe dinafara, canta si danseaza o data cu maimutzele alea.

Am vazut in viteza si printre picaturi poze si filmulete de la intalnirea Emei cu Alexia, se pare ca s-au distrat tare bine fetele.
iar despre chipesii nostri baieti nu mai spun nimic, sunt toti unul si unul
Gabitza, tare frumos si luminos e balconul vostru, azi merg sa investesc si eu in cateva luminite de pus pe geam, mi-ati facut pofta. iar mosii atarnati sunt super.

Am uitat sa va spun ca mi-am cumparat un tricou alb, cu insriptia DESPERATE HOUSEWIFE pe piept. O sa ma imbrac cu el cand mergem la aeroport, mi se potriveste de minune mesajul.

Multumesc ptr reteta cu poienita, am pus-o si eu in meniu.
Cloreta, frumoase decoratiunile facute de ine, aveam si eu in plan sa fac, dar nu sunt atat de indemanatica si am lasat-o balta.

gata cu vorbaria, ca ma asteapta..bucataria. Uite, na, si eu vb in versuri azi

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput