Copiluti de mai-iunie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Hai ca am revenit si eu....sunt zombi in continuare....azi trebuia sa ajung la cursuri, dar n-am mai apucat (daca am ajuns la birou la 12 )....la serviciu treburile merg din ce in ce mai greu...cred ca nebunia de sfarsit de an isi spune cuvantul....oricum, una peste alta am avut o zi de kko!
Din fericire Daria e un pic mai bine, a mancat putin azi, a si dormit binisor, n-a mai vomat...dar are in continuare febra. Sper sa o rezolvam si pe asta, si fara antibiotice.

loreen, am folosit baneocin cand era mica, pentru buric. Acum folosesc cu succes Nidoflorul (are si putin antibiotic in el si-si face efectul imediat).

ralwka, ti-am admirat si eu printesa , daca as fi avut macar un baiat eram deja in petit la ora asta !

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by mynicegirl

Danelutza dar nu musca bebeluza ta cu dintzi mici si rozatori?Scuze daca e o intrebare indecenta...sunt noua pe aici

Cristina si Caterina http://www.nicualex.net/album/ana/

Nu, n-a muscat niciodata, ii place rau tare sa se joace cu gurguiele, intii le prepara, adica le face masaj, apoi de la unul suge, iar pe celalalt il maseaza in continuare

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicica spune:

Salut si de la noi

sper ca toti copilasii au fost cuminti si a venit Mos Nicolae :)
Ioana, felicitari, nu am apucat sa citesc dar vazand ca fetele te felicita e clar . Bravo .
Laura imi pare rau ca Delia nu e bine, sanatate multa de la noi.
Bun venit fetelor noi si bun "re-venit" celor din "vechea garda" ca sa zic asa.
Newmami, imi pare rau ca nu am pus poze, sunt datoare, am si niste filmulete dar in zapaceala asta cu mutatul nu am avut timp deloc. Plus ca nu am avut internet nici macar sa lucrez pt servici nu am apucat..

Noi suntem franti, ne-am mutat, in sfarsit am batut si ultimele cuie si am desfacut ultimele cutii, dar noroc ca ne place tare mult noul apartament ca altfel zau daca merita asa efort...Plus ca m-am luptat cu toti imbecilii de la diverse servici (telefonie, net, gunoi, agenti imobiliari etc.) si sunt atat de puturosi si ne-profesionali, din punctul asta de vedere irlanda nu are nici cea mai mica legatura cu germania e cu 30 de ani inapoi si probabil fata si de romania, macar la noi mai dai o spaga :) dar tot rezolvi.
Rob a iesit oficial din clubul copiilor cuminti, ne "certam" toata ziua, cam banui ca inca trag dupa rasfatul din romania de la bunici dar asta e, cred ca trebuie sa iau iar la citit carti de "educatie" a copilului, probabil ca sa ma mai calmez eu ca putea sa faca mult mai rau, ca solutii reale nu prea gasesc eu acolo :D.
De Mos Niculae a primit bebe un pupitru d-ala de copilasi mici sta acolo e grozav dar numai cu pix normal, i-am luat si eu aqua doodle ala sau cum ii zice dar nu e buna carioca decat de "gustat" atat.
De Mos Craciun cu siguranta primeste (pt mami va fi de fapt) un dvd player portabil sa pot sa ii pun baby einstein in avion ca in ultimele vreo 2-3 dati m-a zapacit cand pun alea semnul cu centura parca turbeaza, atunci ar vrea sa plece. daca nu e semnul sta bine mersi, cu semn e dezastru.
Noi brad am facut pentru ca duminica plecam in germania asa ca o sa avem aici o sapt brad, o sa mai avem si in germania o saptamana, si apoi fix de craciun nu o sa avem :D ca mergem la ski. Mi-ar placea mult sa facem ca pe vremea copilariei mele cu bradul in Ajun dar la noi tehnic vorbind nu se poate.

va pupam
Monica&Rob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Monicica, bun sosit in casa noua, sa fiti sanatosi acolo, sa va bucurati de ea, sa va adaptati repede si sa va simtiti curind cu adevarat acasa! Vad ca aveti program incarcat de sarbatori, petrecere frumoasa.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Mickyyy sanatate multa, am trecut si noi prin asha ceva asta vara, voma, diaree, nu minca nimic, asta timp de 4 zile, noroc ca mai sugea cite un pic de lapte. Sanatate multa
Monicica sa va fie de bine, sa stapinitzi sanatoshi casa si sa fitzi fericitzi pina la adinci batrinetze in ea, sa crestetzi si nepotzi.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Cristina ce pielea mea sa-i mai zic aleia daca atata o ducea capul...si-apoi nu as fi vrut sa-i fac jocul pentru ca atat astepta...de-aia l-am lasat pe barbate-miu sa-i aduca vestea dupa 10 ani de stat la mine...io sper sa coopereze cu asta noua ca sa o aud si eu pe fii-mea vorbind sau stand pe oala...ce-i drept asta-i datoria mea,insa la cat stau acasa comparativ cu ea,sarcina cea grea este a femeii...
By the way...am luat si acuma baneocin crema si b-panthene...sa vad daca merge si-asa

Mickyyy am notat si nidoflorul...nu mai stiu ce sa-i fac si cum...imi vine sa gatui vaca aia de dermatolog
Asta vara ii dadusem Deliei sumetrolim...a scapat in 2 zile de tot,si de voma si de febra si de diaree...poate are efect si la voi...

Daniela si sa vezi ca mai are inca 3 de scos...canini ma refer...vai de mama lor cat trebuie sa-i doara...de la mine va trimitem multi analgezici...

Beatrice tare frumoase colajele facute... promit solem ca voi trimite si eu o poza ca vreau un calindar cu toatele sa mi-l pun pe birou...

Monica sa stapaniti sanatosi casa, sa o umpleti de bucurie si fericire...
Da sa sti ca Robert nu are fatza unui "certaret".cel putin din cate am reusit eu sa vad cand ne-am intalnit ultima oara...

Gabitza trage un conspect asupra primei zile de co...ca cica de pe 18 is si eu oficial in CO...stai sa vezi daca stau si-acasa...

Nefertari ce-ati luat mumos pentru tati?!Ca si tre sa o fac dar nu stiu ce-as putea sa-i iau...la femei parca-i mai simplu...

Ca vorbeati la un moment dat de ce a adus mosu'...ei bine mie mi-a adus din trei cea mai lunga si aia de la fier vechi...adica nimic...ei bine atunci m-am razbunat si imi tot iau ba una ,ba alta...da ce puii mei si io am fost cuminte anu' asta si meritam...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Deci Prima zi a inceput cu o mare leneveala, Andrei ne-a lasat sa ne sculam tarziu, am baut cafeaua in pijamale, spre ora 10 m-am apucat sa fac mancare copilului. E asa bine sa o laaaalaaaai prin casa, uitasem cum e Pe urma am fost la mama la Buftea, care ne astepta cu un platou mare de papanasi, cu dulceata si smantana alaturi
Am venit acasa, m-am luptat cu Andrei sa-i indes pe gat mancarea, greu s-a lasat convins.
Dupa care, patrunsa fiind de fiorul concediului si al sarbatorilor am zis "Scoate bradul!". Prin urmare, a scos Costi bradul, noroc ca asta e gata impodobit si n-am pus prea multe chestii in el in plus. E artificial, cu fibre optice prin el, cu globuri si stelute. Cand e intuneric lumineaza feeric si multicolor, din pacate nu se vede foarte bine prin www.dropshots.com/day.php?userid=142350&cdate=20061211" target="_blank">poze.
O sa vedeti un Andrei cu freza facuta, brusc pasionat de periuta de dinti, n-a vrut neam sa o dea jos din gura sa-i fac si eu o poza faina langa brad. Dupa aceea am vazut si ca era cu dresul in vine.

Mergi la inceput

Da' sa vezi maine ce fior o sa ma cuprinda ca imi intra si salariul pe card

O sa vedeti ca la mine in balcon au mai aparut niste Mosi catzaratori si inca o steluta luminoasa. Clar ne vedem si din avion

Mergi la inceput

Laura si mie mi-a adus moshul una lunga sa-mi ajunga, dar din lemn , asha ca il astept pe Craciun, caci cu Neculai m-am lamurit. Sau mai bine ma duc eu miine prin magazine, poate gasesc ce-mi place mie.
Gabitza ia povesteste, n-a trintit Andrei bradutzul, ca eu vreau sa-l impodobesc miine dupa amiaza, dar mi-e ca sigur il culeg de pe jos.
Cuscra ce mai face Dragoshelul ?!

Mergi la inceput

Am stat putin cu emotii sa vad daca nu pleaca cu bradul dupa el, dar pare ca nu-l gaseste atat de interesant. A avut o tentativa de jumuleala, s-a soldat cu niste urlete bruste din partea mea, asa deocamdata e la locul lui bradul. Sa vedem maine pe lumina daca i s-o parea altfel

Mergi la inceput