Copiluti de mai-iunie 2005 (17)
Raspunsuri - Pagina 22
loreen spune:
Mickyyy sanatate multa Dariei si multa rezistenta tie...am furat-o si eu asta vara si te inteleg de minune...
Elisor pup eu vanataia balasei cu ochii albastrii...acuma si Andreas e copil...si gandeste ca atare,desi parca ar trebui sa aiba o sclipire in fata astora mici...dar asa cum spuneai trebuie feriti pana la Dumnezeu si inapoi...
Oana lu'Alex sa ma vezi pe mine cum adorm nebuna prin paturile altora...altfel nu as mai iesi din casa pana la majoratul ei...sambata si duminica se intampla asta...si vad ca nu protesteaza...oricum ii respect tabieturile de-acasa...cand era mica era mai usor,adormea chiar in brate la mine,acuma la 13-14 kile e mai greu de facut asta...
Clara am tot sunat acasa azi de-am zapacit-o pe biata femeie...deocamdata este bine intre ele,nu prea a mancat Delia si e normal dat fiind situatia...cealalata s-a miorlait,s-a apucat sa-i faca reprosuri Biancai...dar bine ca am scapat de ea ...chiar ma simt usurata...
Stiti ce vroiam sa va intreb care ati facut salata POENITA?!Vreau sa o fac si eu de sarbatori ...pe 24
Asta ca sa nu mai zic ca abia astept sa vina ziua de 24 cand voi impodobii pomul ...is mai rau ca astia mici...
P.S... ati folosit careva Baneocin crema pentru pasa...?!e singura care nu am incercat-o pe alergia lui fii-mea de la prednison
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Cloreta spune:
Cum adica sa-i faca reprosuri Biancai? Dar ce legatura are copilul? Sau credea ca a sapat-o? Bine ca ai scapat de ea, uite ce fel de om era.
Salata Poientia, caut reteta si o pun aici ( tot de pe forum e luata).
Pozele mele
Cloreta spune:
Salata "Poienita cu ciuperci"
Ingrediente:
500 gr ciuperci
80 ml otet de mere 5%
120 ml ulei
3 frunze dafin
10 boabe piper
2,3 catei de usturoi
1 lingurita de sare
500 gr carne tocata
2 fire ceapa verde
1 legatura patrunjel
1/2 kg cartofi
mazare
4 oua fierte
100 gr branza, sau cascaval
smantana, sau iaurt
5 morcovi fierti
Preparare:
Se marineaza ciupercile in felul urmator:
2-3 catei de usturoi pisati, 80 ml otet de mere, 120 ml ulei, 1 lingurita de sare, 10 boabe de mustar si 3-4 frunze de dafin, impreuna cu ciupercile se pun intr-o cratita acoperita si se lasa sa dea in clocot, dupa care se da focul mic si se lasa inca 5 minute la fiert.
Apoi se pune folie intr-o forma si se aseaza ciupercile una langa alta, invers. Legumele, carnea si ouale se fierb. (Idee: daca folositi carne de pui, cu ocazia asta puteti face si supa fierband carnea cu morcovii, iar deasupra lor, pe aburi, cartofii si mazarea)
Se dau pe razatoare legumele si ouale, se pun separat.
Peste ciuperci se aseaza ceapa verd si patrunjelul tocate, apoi se pun cartofii rasi, care se indeasa cu mana. Deasupra se aseaza mazarea, pe care o presam putin peste cartofi. Peste radeti cascavalul si turnati smantana. Urmeaza carnea tocata care in prealabil o amestecati cu ouale fierte si rase. Ultimul strat e cel de morcovi rasi. Acoperiti totul si lasati 1 ora ca sa se patrunda aromele.
Se rastoarna cu grija pe o farfurie.
Pozele mele
mynicegirl spune:
Loreen eu am folosit baneocin, foarte bun, a avut ca un fel de iritatie nasoala Caterina cand era mai mica. Trebuia sa o dau de 2 ori pe zi si intre timp o mai dadeam cu B-panthene. A trecut ff bine si repede. Si mai ales nu mai erau asa infalmate bubitele. Dar tu ii mai dai prednison in continuare sau ai oprit? poate este reactie adversa, nu ma pricep foarte bine, zic si eu.
E buna salata aia Poienita, vreau sa o incerc si eu dar am mici nedumeriri(sa nu radeti daca sunt intrebari stupide, eu nu prea bucataresc): ce fel de ciuperci trebuiesc? Taiate felii sau intregi? si se fierbe carnea tocata dinaite sau se toaca dupa?
astept 

http://www.nicualex.net/album/ana/
mynicegirl spune:
Loreen , si cand s-a luat femeia de Bianca nu ai luat-o la
...eu nu as fi stat la discutii nici cu miorlaiala, dar cu faze de astea. Am schimbat si eu deja 1, acum sunt la a doua si n use compara; prima era o lepra, asta de acum e zana cea buna comparativ. E foarte greu sa iti gasesi femeie buna, stiu niste povesti de groaza de la cunoscuti, cea mai tare este cand femeia le spunea la cei mici ca mama lor ii creste ca sa ii vanda, si saraca mama nu stia de ce copii plangeau ca se apropie ziua lor; noroc ca cea mica a zis ca ea o iubeste, nu vrea la tigani, ca ei nu fac baie cu spuma
. Cand ne amintim acum radem , dar atunci mai sa o ia la baie pe baba.
mynicegirl spune:
am recitit...mananc litere, nu de foame, nu mai are tastatura baterii si merge by default, cand vrea ea... intelegi voi oricum ce am vrut sa zic
Danelutza spune:
Elisor multzumesc, ma simt bine acum. Cit despre lovituri, eu am patzit-o simbata seara, nu cu lovitura ci cu o sticla de lotziune dupa barba de-a lui tatsu, a tot pocnit sticla, pina am vazut-o toata plina de singe. Prima oara m-am uitat repede la fatza, nas, gura, avea doar degetzelul taiat destul de urit. L-am pansat, dar cine a vazut copil cuminte si baba frumoasa, dupa juma'de minut, disparuse pansamentul. 
Laura bine ai revenit 
Acum sa ma laud si eu cite kg are Isabella. I-am facut azi vaccinul, are 10 kg 700 grame, numai cit un miel de pashte, lungutza e destul ca are 81 cm, masurata doua ori, ca i se parea ca-i prea lungutza. Asta noapte a urlat din nou, cred ca mai apare vreun dinte. Dupa 5 luni de asteptare, adica dupa 12 dinti pe care-i are, a aparut acum vreo trei zile primul canin, urletele de rigoare, asha ca pina la anul nou, daca mai apare vreo unul, voi fi prezenta la datorie, doar pe burta mea adoarme, asta dupa ce goleste tzitzele de lapte. Norocul meu sau... cine stie, poate daca n-ar fi tzitza ar bea apa noaptea.
Gata, am palavragit destul.
Sanatate la bolnaviori, 

-ici la cazaturi sa treaca bubutzele.

mynicegirl spune:
Danelutza dar nu musca bebeluza ta cu dintzi mici si rozatori?
Scuze daca e o intrebare indecenta...sunt noua pe aici![]()
nefertari spune:
N-am chef de nimic azi ! Mi-e cam somn .
Ieri am luat toata gasca si am plecat la City Mall sa luam cadoul de Craciun pentru tati .
Freya a adormit pe drum si ne-a rupt de spate - cred ca tare ii placea leganata in brate ca a dormit mai mult decat ar fi facut-o in pat .
Cand s-a trezit a tras de toate ornamentele care i-au iesit in cale si s-a imbuibat cu cartofi prajiti si suc .
Intr-un tarziu ne-am oprit la Diverta de unde am luat o carte pentru copil si una pentru mami , iar copilul a luat bonus niste agrafe colorate dintr-o cutie , pregatite cred pentru atarnarea globurilor .
Am ajuns acasa pe la 18 , inghetati , obositi dar cu pofta de mancare .