Copiluti de mai-iunie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Neatza!
Am reusit sa citesc tot, dar timpul e foarte limitat ca am inceput cruciada curatenia de craciun (mai mult ca vine mami, ca altfel poate nu ma omoram prea tare).
Cornelia ma bucur ca Stefan e bine, aveam in cap sa te sun, ca m-ai ingrijorat rau, dar a urmat Bianca cu niste cazaturi urate incat am uitat de tot si de toate.
OlgutaM bine ai revenit! As fi incantata daca Bianca ar fi ceva mai temperata, precum Maya, cu nostalgie imi amintesc cand precautia era cuvant de ordine. Ehe, situatia intre cei doi frati nu e mereu roza, dar nu mai detaliez.
Raluwka am vazut si eu frumusete de fetita care seamana cu mami si am ascultat melodiile din album.
Am vazut si 2 fetite dragalase, Alexia si Ema, foarte reusita cea unde sunt mandrele la oglinda (pozele lui Monu)
Ioana nu cred ca rezolvarea sta in trecerea la nr.6, daca sunt mai mari nu absorb mai mult, dimpotriva daca nu i se muleaza pe poponeata irigatiile vor continua. Eventual schimb-o si in timpul noptii, iar seara mai putine lichide.
Blackpantero felicitari lui Aidan, parca vad ca in scurt timp o sa-ti fie dor de vremurile cand tu detineai controlul.
Mynicegirl felicitari pentru olita! Sa fii cuminte sa bifeze mosul intreaga listuta!
Gabitza concediu placut!
Bea superbe colajele, acum imi pare rau ca nu m-am straduit mai mult sa gasesc o poza, asta e. Felicitari!
Tdi sanatate tripla pentru fiecare cate-o portie!
Anca voi ce mai faceti, v-ati vindecat urechiusele?
Monica(nefe) nu ti-am vazut semnatura in condica.
Daniela te simti mai bine, Cornelia???

Spuneam de cazaturi si lovituri, in 2 zile Bianca a batut recordul fapt ce m-a ingrijorat si intristat peste masura. Ma doare sufletul. Si-a spart buza, vinovat Andreas. O tinea pe genunchi si se uita la desene, a "uitat" de Bianca si s-a ridicat, iar ea, mititica, s-a umplut de sange.
Afara s-a impiedicat cu noi langa ea si s-a lovit din nou la buza.
Ieri a pus capac: a cazut de pe wc cu cracii in sus si cu capul de gresie. Nu e prima data cand sta cocotata acolo, dar uite ca tb sa se intample. Cititnd si de Stefan, am urmarit-o toata noaptea. A fost maraita si agitata, dar sper ca nu lovitura e cauza.
Asa cum spunea si Cornelia, nu trebuie scapati din ochi (sau ocu, cum spune ea), eu sper ca mi-am invatat lectia si voi preintampina accidentele.
va pup.

Eli mami de Andreas si Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Mickyyy chiar ma gandeam la tine ca ai spus ca vei reaparea luni, dar imi pare rau ca aduci vesti triste. Sanatate multa de la noi sa se faca bine repede.

Pupici

Eli mami de Andreas si Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

elisorSi eu am pati-to cu Alex intr-o zi s-a lovit la buza ba pe exterior, ba pe interior de 3 ori.Ultima a pus capac ca am inceput sa plang.Daca il mai vedeam inca o data cu sange la gura muream.Mai ales ca era plin de sange si nu localizam rana la inceput...si eu il cautam la dinti sa vad daca ii mai are.E groaznic sa ii vezi cu sange.Ti se rupe inima in 2.

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

eheeee!!!cum am scris "pati-to".Ce romana o fi asta?

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna ! Si eu asa pe la pranz ca tot am culcat copilul.

Beatrice, multumiri si pupici pentru colaj!

Sunt bucuroasa ca in sfarsit a acceptat sa ii pun manusele in manute (i-am cumparat unele cu degetele foarte colorate)si odata ajuns in casa a stat tot cu ele si i le arata lui tati mereu si se minuna "moaaaamaaaa!!!!!!"
Dimineata eu ii incheiam un puloveras (ca ma relaxeaza teribil tricotatul si i-am lucrat baiatului o multime de hainute)si el ia ghemul si isi infasoara pe manute firul si incepe: deo-deo (doua-doua),asta pentru ca ii place sa numar cand tricotez si se amuza grozav. A tinut-o asa vreo jumatate de ora, tac-su seamuza grozav, iar el foarte serios isi impletea degetelele cu tot cu fir si umara de zor: deo-deo.

In rest, toate bune si frumoase, dar am o leneeeeeee si trebuie sa gatesc ....

Aurasa Alexandru 25+ si Catalin (3.06.2005)
Catalin la 18 luni http://pg.photos.yahoo.com/ph/bibimircescu/album?.dir=10dbre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralwka spune:

Cred ca Dumnezeu are grija de ingerashii nostri. Noi facem tot ceea ce tine de noi, insa e imposibil sa-i ferim de toate loviturile etc. Ce usor era cand erau "la purtator" ... nu se loveau, nu se zgariau, nu raceau ...
Iulia o singura data s-a lovit la buza, a inceput sa planga, am crezut ca e doar o simpla lovitura, dar cand am vazut sange am crezut ca lesin... Ea s-a linistit foarte repede, eu mai greu. Am inceput sa ma gandesc ca daca s-a intamplat asta langa mine, cand nu o sa mai fiu eu langa ea, ce s-o intampla? Eu sunt si o tipa foarte protectoare... Am alaptat-o pana la 9 luni si cand m-am dus la primul vaccin am intrebat doctora daca nu exista posibilitatea sa fac eu vaccinul, care va trece in lapte si uite asa ajunge si la galushca mea fara s-o mai intep

Raluca, mamica de dulcica Iulia-Maria
(26 mai '05)

Mergi la inceput

am si eu o interbare:am vazut in multe poze ale copiilor vostri, cum adorm pe canapea sau pe oriunde ar fi.Alex nu face asa ceva nici in ruptul capului.In carucior nu mai doarme de la 10luni.L-am chinuit o data cnd eram intr-un targ de vechituri si era ora lui de somn dar nici chip sa doarma si va da-ti seama ce era pe capul nostru.In schimb cand a vazut un patutz de copil...a vrut sa se dea jos si direct la pat s-a dus si se agatza de el si striga in gura mare:Nuna!Nuna(nani).Nu reusesc sa il culc decat acasa in patul lui ceea ce e neplacut daca vrei sa mergi intr-o vizita si sa stai mai mult.am incercat in vara asta la mare(am fost o zi).NU a dormit nici 5 minute peste zi indiferent de ce am facut.In schimb in masina i-au trebuit 3 minute ca sa doarma.
CUM FACETI SA CULCATI COPILUL DACA SUNTETI IN VIZITA SI EL NU MAI POATE?Eu tot ce am incercat ...tot patul lui de acasa.

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Onixone Si Alexia mea face la fel. Nu doarme decat in patul ei. Ce sa facem? Plecam spre casa la patul ei ca alta solutie nu avem.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Ralwka, Iula e nascuta odata cu Teodora si Carina (ChrisDun). Mi se pare ca seamana putin cu Alexia lu' Monu.

Loreen, sa ne povestesti mai multe depre noua achizitie si cum a reactionat fosta. Sanatate multa Deliei!
Onixone, ce baiat frumos si carliontat ai! Avem si noi un baiatel asa in bloc si mereu il ciufulesc, mor de parul lui:)
Cu dormitul si la noi numai in patutul ei se poate, in deplasare e chin daca e ora de somn. Cel mai adesea adoarme pe drum in masina si gata. Am mai incercat si cu plimbatul in carut, adoarme dar nu face nanai mult cu mutatul in pat.

Adina si Monu, foarte dragute fetele impreuna, e debandada au facut:)). Adina, imi pare rau, am citit pe la ora 14 mesajul, daca mai vii cel mai bine e la telefon sa ne auzim. Asteptam poze si filmulete.
Mynicegirl, felicitari pentru faza cu olita. La noi a functionat o vreme dupa care nu a mai avut chef sa stea pe olita si nici nu mai spune dact rar cand a facut.
Elisor, un pupic mare pentru Bianca, sa ii treaca repede.
Aurasa, ai timp si de tricotat? Bravo tie si pentru talent, poti sa ii faci chestii tare frumoase, am vazut niste modele pe net superbe. Daca vrei iti caut niste lonkuri, eu nu ma pricep la tricotat.
Multa sanatate puilor bolnaviori si mamicilor aferente!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mynicegirl spune:

saracii copiluti cu atatea bufuri... ingrozitor.
Cu dormitul peste tot eu nu o bag in seama, chiar daca suntem in vizita, se invarte ea prin jurul meu, trage de mine, se maraie putin dar nu plange.Si cand nu mai poate vrea in brate si sta asa ca pe fotoliu in poala mea si asculta conversatia si adoarme. pe urma o pun pe undeva si o iau cand plec. Nici a mea nu a mai vrut carut de la 1 an, l-am carat in romania dupa mine degeaba si l-am lasat acolo, caci cum il vedea cum incepea sa tipe. dar masina e pont...adorme in 30 de secunde. Eu nu am invatat-o leganata si nici prea in brate caci am probleme cu spatele de cand am fost insarcinata, asa ca daca vreau sa o adorm o iau in brate si o legan de 3 ori...nani nani si gata, oriunde ar fi.
Eu am probleme cu mancatul, ia 2 lingurite, se mai preface ca mesteca si gata. Si cu iesitul de la baie, seara am concert cand vreau sa o scot din cada...nu stiu ce cred vecinii, dar sigur nu de bine.
Sanatate multa la toti bolnaviorii si ranitii si un pic de somn la mamicile lor.

http://www.nicualex.net/album/ana/

Mergi la inceput