Copiluti de mai-iunie 2005 (17)
Raspunsuri - Pagina 20
monu spune:
Ola, eu nu am somn asa ca bantui.
Babygirl daca stiam ca Ema vrea afara va invitam sa mergeti cu noi in centru sa vedeti luminitele. Imi pare rau sa aud ca am agitat-o! Ce frumos se joaca ele in filmulet.
Cat despre Alexia, ceasul ei interior a trezit-o la ora 23. A plans dar nu stiu de ce si a trebuit sa o pun la Baby Santa un pic si apoi in pat cu mine sa ii povestesc cum aduce Mosul jucarii la copii. A adormit relativ repede si a fost cuminte toata noaptea. Numai eu nu am somn
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
babygirl spune:
monule, nici poveste sa o agitati voi! asa este ea, tanara si nelinistita.
Mai bine zis nici macar voi n-ati reusit sa o obositi. :)
Ne-am scos cu noile baby einstein de la monu, sar'na! Se uita mirata si arata in permanenta cu degetul la tv sa-i povestesc, sa-i explic:)
Mihai este mai liber zilele astea.Aleluia!Cred ca azi dam o fuga la city mall, sa-i cumparam cadou verisoarei care implineste miercuri 1 anisor.O sa lasam papadia la locul de joaca.Clara, tu muncesti dimineata sau esti in concediu? Poate ne vedem acolo.
Fetelor care nu vedeti filmuletele...nu stiu ce sa zic.am avut si eu problema asta o vreme, dar era din cauza antivirusului.
mynicegirl spune:
Buna ziua lume
.
Fetele sunt o dulceatza, m-am uitat la filmulete, Caterina mea e exact ca Alexia,muta mobilele si redecoreaza si se joaca cu orice are butoane si canta... ce s-au distrat micutzele.
Ralwka , baietzelul lui oxi e deja luat pentru Caterina, parca si seamana putin cu ea
(la zulufi).
Eu am dormit azi ca purcica, azi-noapte nu stiu ce am avut si am adormit pe la 2, diminetza am fost prin oras o fuga sa termin cumparaturile de Craciun. Am terminat pentru copilul cel mic si mai am de luat niste maruntisuri pentru cel mare(tatal ei adica).
Eu am dat scrisoare la Mosu sa imi cumpere din duty-free parfum si rimel si crema, ca mi se termina toate. Acum am sa vad cat de cuminte am fost si ce imi aduce din lista(sper sa nu fie selectiv). trebie sa ma gandesc cu ce sa ma imbrac,caci am o groaza de vizite de Craciun si nu pot sa ma imbrac la fel la toate, ca mai vin oameni comuni.
Felicitari pentru umblaret, Aidan. Ai sa vezi ca nu o sa te bucuri ca merge, si pe urma alerga si urca biblioteca... cu olita in schimb ai sa vezi ce bine e(dupa vreo 2 luni de pisuleala peste tot). Caterina de la 1 an si 2 luni face la olita, cu accidente, dar de vreo luna anunta cand vrea si se tine, iar cand mergem la cumparaturi si afara nu face deloc. Dar ea de bebe mic nu facea noaptea pipi deloc era pampersul uscat dimineata si tocmai de aceea am avut curaj sa il scot. Oricum eu nu mai am covoare prin casa, le-am scos ca nu se mai putea, frecam si eu si femeia la ele toata ziua.
Oxi, ce brad frumos!!!
Al meu nici nu stiu daca ii voi face poza, e mai firav, inca nu l-am pus, saptamana asta am sa actionez.
Filmuletele astea cu baby einstein unde se gasesc?La librarie? Nu radeti, vreau sa ii zic lui maica-mea sa le cumpere, aici nu sunt, m-am uitat. Sunt doar niste prostii, de asta chinezutii astia sunt asa descuiati la minte

la toata lumea si o luni plina de voie buna
http://www.nicualex.net/album/ana/
mynicegirl spune:
Am uitat sa intreb, a facut cineva dintre voi cozonac la masina de paine vreodata? ca vreau sa fac dar nu ma apuc de bucatareala, si ma gandeam ca poate cineva are vreo reteta
...sa nu trebuiasca sa aproximez sa fac laborator in bucatarie![]()

http://www.nicualex.net/album/ana/
Cornelia spune:
Am inviat si noi. Suntem bine acum. Multumim celor ce s-au gandit la noi. Oana si Laura, inca o data multumesc pt. telefoane.
Patania asta ma face sa ma sperie si mai tare loviturile la cap. Aveti grija de puiuti!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
loreen spune:
Buna dimineatza la lumea buna...
Parca a trecut o vesnicie de cand nu ne-am maiu auzit...va multumesc ca ne-ati dus dorul si ca ati intrebat de noi...suntem binisor...
Saptamana trecuta a fost un haos,acasa,la munca peste tot...Delia mi-a facut trei zile febra 38-39,5 care nu mi-a cedat la nimic.Doua nopti nu am dormit deloc,plus ca in timpul asta mergeam la servici.Joi am plecat efectiv de la munca ca nu am mai fost in stare sa stau de rau ce-mi era...acuma este bine nici nu stiu de la ce a fost...
In schimb cu prednisonul a fost nasol tare...s-a ales cu o alergie in zona genitala care nu mai cedeaza dupa 2 saptamani de cremaraie...saptamana asta trebuie sa ajung iar la dermato...
Am schimbat si femeia...am gasit-o pe cea noua printr-o agentie...este un alt fel de om fatza de prima...concedierea celeilalte s-a lasat cu bocete pe care a trebuit sa le suporte Bianca,lucru care m-a enervat la culme...dar duca-se...
Azi a fost prima zi a lor impreuna,pana acuma lucrurile sunt bune...dupa un concert matinal al Deliei,cand am vrut sa sun la birou sa -mi cer intratea fortata in CO,acuma totul este bine...se joaca se chitaie...nu prea a mancat dar e si normal tinand cont ca a intervenit o schimbare majora...
In rest v-am citit zilnic dar nu am retinut mare lucru fiind memoria plina de dadea pe-alaturi...trebuie sa-i dau o formatare...
Dar vreau sa urez "BUN VENIT" noilor mamici venite in grupul nostru...sedere placuta la noi ... ati adus un plus de animatie grupei...
Apoi FELICITARI Ioana...sa fie intr-un ceas bun...
Cuscra imi pare rau sa aud ca sunt probleme cu micuta cumnatica...si eu am avut IR-urile zapacite,poate si din cauza asta greutatea la nastere a Deliei a fost mica...dar cu rabdare s-a rezolvat totul...nu uita ca esti gravida si respectat-te...
Florentina ma ia pe mine cu transpiratii gandindu-ma cat de putin mai ai pana la termen...
Va rog sa ma iertati ca nu va pot raspunde la toate...promit in schimb sa revin ...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
patriciaRO spune:
Loreen, poate o sa se obisnuiasca si cu noua femeie si o sa invete s-o accepte, insa trebuie sa mai treaca timp..
Raluca, calendarele sunt facute intr-un program danez... Am cumparat un CD de aici si aveau si un program de facut Calendare, felicitari!
Onixone, vazut bradul.. Tare frumos... E tare ca l-ai cocotat acolo sus. Si noi ne gandim unde sa-l cocotam. Al nostru este din ala direct in pamant, ins anu stiu unde sa-l pun, insa oi vedea!
Beatrice, mami de
Alex pifos
Mickyyy spune:
Neata si de la noi...chit ca-i trecut de pranz.
Azi am intrat doar sa semnez condica....v-am citit pe fuga, dar nu am nici timp si nici dispozitia sa postez. Sunt rupta de oboseala, Daria cred ca are viroza intestinala, n-a dormit aproape deloc azi-noapte, voma, temperatura, diaree, maraieli. Acum e ceva mai bine, sper sa fi trecut greul...oricum ramane de vazut.
Pupici, si promit ca revin cat se poate de repede.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
onixone spune:
Buna dimineata!Am vazut si eu pozele si filmele cu fetele.Sunt dulci rau de tot, de parca imi vine si mie sa mai fac un copil(fata de data asta).Fetele am observat ca se joaca altfel, mai calm, ....mai ca fetele.Al meu....nu face decat sa se arunce de pe canapea, sa cada cu tricicleta.Se catara pe scaun si vrea sa arunce diverse lucruri pe geam(mentionez ca sub mine sunt parcate masini noi noutze de la un dealer de masini)...
Dar nici vorba de al doilea copil.NUmai sa mentionez sotzului si nu vrea sa mai fiu gravida, nu se sperie de un al doilea ci doar de faptul ca eu sa fiu gravida.Cine stie cum l-am stresat pe perioada sarcinii.Eu tot ce imi amintesc e ca...era paranoia."Cu ce bani? Cum o sa ma descurc?De unde o sa stiu ca vrea sa manance...etc...", dar in rest nu retzin.El are alta parere.
Sar de la una la alta dar uitandu-ma pe geam acum vad masina cu inghetzata.Astia nu renuntza nici iarna.unde locuiam inainte nu venea si iarna.Era asa frumos ca prin martie venea prima masina de inghetzata si atunci stiam ca ..gata...e primavara!!!eheee....vremuri
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE