Copiluti de mai-iunie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Lucas-gradinita Disney nu e foarte departe de noi si au si transport. Am inteles ca are cea mai mare curte dintre gradinitele din Bucuresti...mai studiez...Trimitem manechinele impreuna?
Androix-sunt ok creioanele cerate, dar cu cat sunt mai lungi cu atat mai repede se sparg. Mai sunt la cora in gama Giotto bebe unele sub forma de degetar-nu prea stiu sa explic-dar se pot pune pe deget-astea au rezistat cel mai bine la noi
"Duamna Avocat"- felicitari si sa nu uiti ca ai mai facut o promisiune-ca semnezi zilnic condica pe aici
Cornelia sunteti mai bine ?
Stie cineva ce e cu Loreen? Eu am visat tampenii despre ea azi-noapte...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, noi am fost azi la Kidex si am tras cu ochiul si pe la targul de suveniruri (dar ceva mai rapid ca eram si cu Alexia). La Kidex - dragutel, pe scara mult mai redusa decat alte expo de bb. Daca ai de luat maruntisuri e ok sau ceva pt Mos Craciun. A fost asa si asa. Am gasit in schimb pampersi la 550.000 pachetul cel mare si am luat bonus si un pachet de servetele.
Beatrice superbe colajele. Multumim frumos!

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Fran, cea mai aproape de mine este www.kidsfirst.ro/index.htm" target="_blank">asta. este noua, noutza, intr-o casa acum construita, are si un pic de curte. fac 5 minute pe jos. si de tine e aproape. vis- a vis de prima inrare in studentesc. este particulara si preturile sunt "proaspete". disney nu este asa aproape sa stii, eu pe acolo am serviciul. mai ales ca la inceput vreau sa-l dau la 4 ore si apoi eventual toata ziua. inca mai studiez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

am uitat sa-ti spun, am vorbit ieri cu Loreen, nu are timp de nimic, Delia este bolnava, are febra de 3 zile, predinsonul a avut reactii, cauta femeie. era suparata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Buna seara fetelor!
Ne-am strans si noi de pe drumuri, sunt fleasca de oboseala, Andrei e inca fresh, e calare pe mine chiar acum.

Am inceput cu Kidex de dimineata. Mai reusit ca editiile trecute, animatie mai multa, expozanti mai multi si mai putin blazati. Nu i-am luat decat o geaca de fas lui Andrei. Si niste ciocolata pentru ma-sa lu' Andrei

Pe urma am ajuns la City Mall ca nu mai fusesem niciodata si eram curioasa. Mi-a placut, frumusel. Erau o groaza de copiii, era ceva organizat de Minimax, o scena, cantau, dansau, veselie mare si galagie si mai mare.

Dupa o halta pe acasa sa mancam am ajuns la Carrefour. Aglomerattttt!!!! A vrut Costi sa mai ia ceva de pus pe balcon, ca nu era destul de motzat. Asa ca a luat un sirag de 3 Mosi care se catara pe un tub luminos. Care Mosi spanzura acum in balconul nostru, cand o sa am chef de ei o sa le fac o poza. Nu ma innebuneam dupa ei, dar n-am scapat.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Beatrice, tare faine colajele si calendarele. Ce-mi pare mie rau e ca nu ti-au trimis mai multe mamici pozele, ca mai sunt o multime de mamici frumoase. O sa le pun unde mai sunt si colajele Gustei, sa fie la un loc.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Da, pai na, asta este insa voi reinoi colajele pe masura ce-mi mai trimit fetele poze, o sa adaug si le mai pun iarasi.. Cel putin pe primul...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Seara buna! Am niste nervi de numa'! Nu stiu ce a avut Ana in seara asta, dar s-a foit pana sa adoarma de am crezut ca o bat; nu mai zic ca a durat mai bine de o ora, pe urma m-a luat somnul si pe mine, dar a trebuit sa ma trezesc pentru ca aveam de intins rufe si mai are si barbatul sa-si ia portia. In orice caz, ma asteptam sa patesc asa cu somnul ca a fost toata seara intr-o seara de exaltare vecina cu nebunia: a alergat cat o tineau picioarele prin toata casa, radea singura si incerca sa ne antreneze si pe noi in joaca etc. Intr-un fel o inteleg pentru ca azi nu a iesit afara si trebuia sa-si consume energia, dar nu inteleg de ce cand o culca cumnatu-meu (care de vreo 3 saptamani, de cand m-amn intors eu la munca, si-a intrat in rolul de baby sitter si vine uneori seara sa stea cu ea: invariabil la el adoarme in 15 minute).

Nici noi nu am avut o zi prea linistita: am fost pana pe la ora 4 - plecati cu noaptea in cap - prin diverse locuri dupa lucrurile care ne lipsesc la apartamanent. Bineinteles ca exact lucrurile dupa care plecasem - parchet, usi si usa de intrare - nu am reusit sa le comandam pentru ca am tot amanat in ideea ce gasim mai frumoase/la pret mai bun si pana ne-am hotarat, inchisese peste tot. Ma rog, pana la urma bine ca ne-am hotarat ce trebuie luat: luni merge barbatul si comanda singur. Oricum, dupa toata alergatura sunt fleasca de oboseala si am mai tras si un frig groaznic de nu imi revin nici acuma.

Iar uitasem ca e Kidex, poate ajungem si noi maine, desi am ajuns la concluzia ca Ana cam are tot ce-i trebuie: cu ce i-am mai luat ba la Bbay Expo la Brasov, ba in peregrinarile din oras aproape i-am refacut garderoba de iarna. Poate pentru ceva cadoaie de Craciun, desi sincer nu e deloc momentul sa mai facem cheltuieli pe prostii acuma (daca nu de bani, macar pentru ca orice prostie pe care o cumparam acum va trebui carata la noul apartament - care apropo incepe sa prinda contur si sa arate bine).

Revenind la voi, vreau sa urez si eu bun venit fetelor noi - o avalansa zilele astea - asteptam amanunte despre ele si copilasii lor. In schimb despre Olgute chiar ca nu se mai stie nimic - OlgaM cred ca inca e ingropata in curatenie, iar OlgaT e acaparata de energicul Tony.

Multumesc si pentru felicitari, sunteti foarte dragute. Fran - voi incerca eu sa semnez condica zi de zi, dar vezi bine ca nu e usor cu asa program de scandal.

Loreen - multa sanatate Deliei, te asteptam cu vesti bune.

Beatrice - foarte frumoase colajele, multumim!

Onix - si eu am gasit-o pe Ana de 2 ori uda fleasca saptmana trecuta (ajunsese pana la saltea), nu stiu ce se intampla ca nu cred ca bause mai mult decat de obicei ziua, iar portia de seara era nemodificata. Cred ca se intampla pentru ca ea doarme pe burta, se umfla pampersul in fata si apoi incepe sa dea pe afara. Problema nu e ca trebuie sa o schimb, dar ma gandesc ce groaznic e sa dormi ud si rece ca bineinteles ca se dezveleste noaptea si dimineata o gasesc bocna.

A, sa va zic faza amuzanta de dimineata: aseara am iesit si noi cu niste prieteni dat fiind ca am avut baby sitter (cumnatul si-a preluat postul de aseara, dat fiind ca trebuia sa stea cu ea azi); ne-am intos tarziu si iar eram lati de oboseala. Cert e ca de dimneata m-am trezit cu Ana peste noi, se juca cu prezervativele (sigilate) de pe noptiera in liniste; n-am auzit nimic, bietul copil cat o fi tras de usa de la camera ei sa o deschida si cat o mai fi vorbit singura (ca asa face dimineata, baga un discurs din varful patului pana venim la ea) si noi nimic (ba mai aveam si o pernuta pe cap de nu am auit nimic).

Desenat - ma ingroziti cu ce desenatori sunt copiii vostri, si Anei ii place, dar evit astfel de activitati numai cu gandul ca o sa ne mutam curand, iar acolo totul va fi proaspat si curat. Cred ca fac infarct daca gasesc vreun perete scris, dar banuiesc ca e doar o chestiune de timp.

Vorbeati de brazi. Sa-i vedeti pe aia de la Mall (Vitan), zici ca sunt de revisata, perfect simetrici, mai mici si mai mari. Dar preturile... cam 2.200.000 pentru unul de plangi langa el. Noi, dat fiind ca vom fi cu fundul in 2 luntre anul asta cu mutatul si pentru ca banuiesc ca ar insemna o tentatie irezistibila pentru Ana sa traga de el, nu stiu daca facem brad anul asta. Barbatul zice ca da, dar nu stie sa raspunda la intrebarea daca aici, unde stam sau la noua casa. Asa ca deocamdata mai asteptam.

Gata, va las acum ca ma duc la dus, am o datorie de platit si deja m-am saturat de nu mai pot. Seara linistita!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola,
in seara asta Alexia s-a depasit pe ea insasi. A urlat bine inainte de a adormi si a mai si refuzat laptele. Asta e o noutate pt noi. Singura legatura pe care o pot face intre starea ei de agitatie + refuzul de a manca este aceea ca a fost in vizita pe la ai mei. Am senzatia ca atunci cand o las acolo vine acasa f nervoasa si agitata. Mai verific teoria zilele astea.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralwka spune:

Buna seara fetelor!
Astazi se pare ca a fost o zi agitata pentru multa lume. In afara de faptul ca am prins-o pe Iulia ca pupa catelul nasilor in bot (si eu care stau si alerg cu lupa si domestosu' dupa microbi!) de am crezut ca am halucinatii, m-au sunat si fetele de la birou sa ma intrebe cand ma intorc la serviciu. Hm! Ce intrebare! Pai cand sa ma intorc, le zic, cand fac 2 ani de cand am intrat in concediul pentru cresterea bb-ului, adica prin august parca. Eu am ramas acasa cu aproape o luna inainte sa nasc. Calculand cele 126 zile (parca) concediu pre+post natal, pe care esti obligata sa-l iei, am intrat deci in concediul pentru ingrijirea copilului prin august 2005 si asta inseamna ca incep serviciul dupa 2 ani, adica in august 2007. Au inceput sa rada si mi-au zis sa ma pregatesc sufleteste ca in mai, cand face Iulia 2 ani, ma prezint frumusel la birou. Asa e, se incepe serviciul in ziua in care implineste copilu' 2 ani? Am pus-o! Si eu stateam oarecum linistita ca am timp sa caut cresa, sa se incalzeasca afara bine si sa incep s-o duc cate putin, sa se acomodeze (cred ca mai mult eu trebuie sa ma acomodez ). M-a dat peste cap de tot... Voi vedea eu cum o scot la capat.

Raluca, mamica de dulcica Iulia-Maria
(26 mai '05)

Mergi la inceput