Copiluti de mai-iunie 2005 (17)
Raspunsuri - Pagina 16
gabitzam spune:
Ralwka, hai ca nu te-ai muncit degeaba, ti-au reusit albumele
Ai o papusa de fetita, sa-ti traiasca, e tare dulce si cu ochi vioi. Mi se pare ca seamana foarte bine cu tine. In ce cartier stati si unde iesi la plimbare cu fata? Stai cu ea acasa sau te-ai intors la servici?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
lucas spune:
Gabitzam ce bine de tine!! esti in concediu deja.
Adina, nu stiu daca reusim sa ajungem miine. o sa raminem singuriacasa. asa ca o sa fie greu cu deplasarea.
ma pregatesc moral sa ma duc la carefour, nici nu vreau sa-mi imaginez ce aglomeratie va fi. ma duc pentru cumparaturile saptaminale dar si ca iau cadouri de craciun (jucarii). pe urma se aglomereaza. si nu stiu ce sa-i iau deloc.am mai stat intr-o zi sa le studiez dar nu mi-a venit nici o idee.
Fran tu ziceai ca i-ai luat cariocile cu apa de la MinibLu. cum sunt? daca se ajunge pe parchet sau pereti?? cam cum se curatza?
Adina sa nu-ti imaginezi ca loveste popicele, dar impinge mingea. ii plac, dar in ziua aia, dupa....sunt in cosul cu jucarii.
mai am vazut poze cu mare, soare.....mynicegirl ce bine o fi. da si ce departe sunteti.
oxi, vaut poze, frumos baiat, cum e cu centrala???
Cloreta, ce frumoase decoratiuni!!! ce rabdare ai! bravo!
Loreen sanatate Deliei! si tie putere!
Elisor carticica nu are inauntru ciocolata, sunt carti mai mici cu cite o poveste!
si la ora asta dorm baietzii mei!!!
ralwka spune:
mai ce fericita sunt ca am si eu acum poze... multumesc mult gabitzam pentru complimente... iti dai seama ca daca ai zis de iulia ca e dulce si ai zis si ca seamana cu mine ma simt si eu bine acum... Da, e foarte adevarat ca seamana foarte mult cu mine, chiar si pentru mine a fost un soc cand am nascut-o si-am vazut cat de mult imi seamana. Cunoscutii au tendinta sa-i spuna Ralucuta si nu Iulia... Eu inca sunt acasa, incep serviciul la anul, prin vara. Stam in Drumul Taberei, intre Bld. Ghencea si Compozitorilor. Sunt in cautare de cresa acum pentru Iulia. E una singura in zona mea si nu stiu nimic despre ea, cea de pe Compozitorilor, Cresa Drumul Taberei. Daca stie cineva ceva despre aceasta cresa.... va rog sa-mi spuneti si mie. Aveti idee cat se da pentru inscrierea la cresa? Eu auzisem de 100 euro dar parca mi-e greu sa cred.... ca doar n-o inscriu la facultate![]()
Raluca, mamica de dulcica Iulia-Maria
(26 mai '05)
patriciaRO spune:
Androix, uite si reteta!
1 kg. de mere
3 oua
o cana lapte
100 gr. ulei
o cana zahar
praf de copt
zahar vanilat
scortisoara
faina
Merele se dau pe razatoare, se calesc apoi cu putin zahar si cu scortisoara !
Se bat ouale cu zaharul, se adauga uleiul, apoi laptele, praful de copt, vanilia si faina, astfel incit sa fie compozitia ca o smintina grasa. Merele se racesc. Tava se tapeteaza si se toarna trei sferturi din coca, apoi merele rase si apoi restul de aluat.
Cuptorul se incinge la 180 gr si se tine praji cca 40 minute
Genul de a o face ca la muffinsuri cu compozitia.. Pui jumate, compozitia de mere si apoi capul cum ar veni!
Teddy, nu e ceva sa nu pot rezolva, insa atunci cand ai asa o suparare pe ceva nici nu-ti mai vine sa scrii...
Beatrice, mami de
Alex pifos
onixone spune:
lucas:am rezolvat aseara .Cand am auzit apa venind in radiatoare imi venea sa il sarut pe domnul care a venit.Razan el mi-a zis ca pot umbla in bikinii in cateva ore.Cei drept nu am avut curaj sa ma dezbrac de geaca decat pe la 23:00 desi era cald in casa imediat.Acum e bine din nou.
Tdi:si eu de 2 zile am probleme cu pampersul la 04:00.Pantalonii sunt uzi fleasca desi folosesc aceeasi pampersi.E drept ca de cand a sugerat Mickyyy 300ml pe noapte asa se intampla.Oricum acum daca se trezeste parca nu face asa scandal.Azi-noapte a avut o tentaviva la ora 03:00 si nu m-am ridicat din pat.L-am auzit cum tragea apa din biberon...dar la ora 04:00 a dat alarma.Oricum una peste alta am observat ca a si desurubat tetina si marginea patul era uda fleasca.Hmmm...asa da activitate noaptea dupa ce m-am culcat la 01:00.Am ramas singura la tv in sufagerie...Oricum sotul de cateva zile a renuntat la tv ca ma uit eu la o emisiune pe la 21:00 -23:00(care de altfel trebuie sa recunosc e un mare...)Cu o echipa care merge in locuri care sunt bantuite de stafii in Anglia si incearca sa comunice cu spiritele. Ma rog...de fapt am vrut sa va spun ca daca sotzul se uite 10 minute nu ii tace gura...dupa care inchide ochii si nu se mai uita>Dar eu am ajuns la concluzia ca ii este cam frica...de asta vorbeste intr-una.Cine sta in Anglia si are Sky stie despre ce emisune vorbesc Most Haunted.
W-end placut!
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
fran spune:
Buna !
Vazut si eu poze, placut, admirat kinderi simpatici care mai de care...
Lucas-aquadoodle am luat eu de la miniblu-e un fel de musama maricica(cam cat 2 A3) si o carioca pe care o umpli forever cu apa. Deci nu poate sa scrie cu ea pe pereti, mobila etc-ca e vorba de apa chioara. Ideea e ca musamaua aia se uda si apare culoarea de sub stratul alb-la noi e un fel de verzui(si dispare dupa 1 min-cand se usuca apa). E ok ca e curat, e naspa ca e o singura culoare si Iepu' ar vrea mai multe-cred. Mai avem carioci de apa Giotto-de la cora-alea cu care e mazgalita in poze-sunt ok-se sterg de pe haine, piele, gresie-nu-mi place ca fac mizerie, cum se ating de ceva cum lasa o gramada de culoare-asa ca acum le tin deschise pe balcon sa se mai "usuce" 
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
Aurasa spune:
Androix - i-am cumparat lui Catalin creioane cerate de la Bic, apoi i-am cumparat unele mai mititele de la o firma italieneasca(sa gasesc cutia)si ii pun coli si deseneaza toata ziua daca il las
Aurasa 
Alexandru 25+ si
Catalin (3.06.2005)
Catalin la 18 luni http://pg.photos.yahoo.com/ph/bibimircescu/album?.dir=10dbre2
lucas spune:
am gasit cadou! gata poate sa vina mosu'.
imi statea pe creier ca nu gaseam nimic, nu cred ca se va juca nici cu chestia asta, dar.....e un fel de trenuletz pe sine de platic. cu macara, alte dracii, copaci, etc, etc. si nu a fost nici extrem de scumpa. asa ca l-am rezolvat, am luat si de la TCM, costum de noroi, si m-am scos!
era aglomerat dar nu foarte,pe drumul de intoarcere micul terorist a adormit in masina, acum astept sa se trezeasca si sa ii dau sa manince.
mey nu mai gasesc la carefour iaurt campina si nici almette. tipa de acolo zice ca ar avea probleme (firma) si nu mai produc, voi stiti ceva. nu de alta dar iaurtul asta il maninca.
fran cred ca o sa ii iau si eu, ca prea vineaza pixuri prin casa.
oxi bine ca s-a rezolvat.
ralwca daca e vorba de gradinitza de stat, da, se da, asa am auzit si eu. am inteles ca nr. copiilor depaseste cu 30% numarul locurilor din gradinitzele de stat. asa ca..... dar macar daca dai banii astia sa si merite gradinitza. vezi la gadinitze, este un topic pe aici, unde se mai povesteste una, alta. si eu urmaresc intens subiectul. la mine e mai simplu ca in zona nu am decit 2, si am inteles ca nici gind sa il primeasca pina la 3 ani si atunci cu probleme ca nu sunt locuri.
bea tu de ce esti trista? nu a venit mosu'???. cum poti sa fii asa slaba la cite prajituri faci?
au aparut si brazii, am vazut la metro dar cam scumpi frate, orice marime 1,2 mil. si la carefour erau, dar tot asa cam scumpi, e adevarat foarte imbracati dar nici unul sub 800.000.
patriciaRO spune:
Lucas, ai mey... io slaba? Nici chiar asa... Fac sala mereu si nu se cunoaste ce mananc. Mi-am marit abonamentul cu inca 1 an asa ca tot sa muncesc...
Mosu a venit, eu de altceva sunt trista. Dar nu mai conteaza!...
Eu folosesc deja pampersi nr.5. Marca Vibelle... Foarte buni. Ca oricat s-ar pisa tot nu da pe-afara!
Beatrice, mami de
Alex pifos
patriciaRO spune:
Fetelor am terminat colajul.. Din unul am mai facut unul. Apoi am facut si 3 calendare pe 2007... cred ca scoase la imprimanta se vad mai bine. Eu le voi scoate la un Kodak!
1. colajul cu noi
COLAJ 1
2. colaj cu noi de Craciun
COLAJ CRACIUN
3. calendar1
Calendar1
4. calendar2
Calendar2
5. calendar3
Calendar3
le puteti salva si asa dand save us pe poza...
Daca cumva se intampla ca am gresit numele cuiva ziceti-mi si modific...
pup
Beatrice, mami de
Alex pifos