Copiluti de mai-iunie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Ralwka, Mynicegirl bine ati venit!
Mickyyy m-am uitat la poze, dulci tare domnisoarele tale! Cred ca e minunat sa le vezi impreuna cum se joaca!
Elisor, e harnicutz David, dar cand vede sacose si genti scoate tot din ele, apoi pune la loc, dupa care repeta operatiunea. Eu inca nu am prins ideea. Da, profa sunt!
Andra, Andreea multa sanatate!
Lucas nu vrei sa formam clubul baietilor care dau cu matura?
Nefe Mersi pt urari! Eu nu mi-s Varsatoare, ci Pesti.
Ai gasit restaurant?
Doamna Avocat felicitari! Acum esti prea obosita sa te mai bucuri, dar peste un timp cu siguranta o vei face!
Adina Emei!

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Weekend placut si de la mine ca pana luni nu mai intru!

P.S. Andreea io eram cu intrebarea
Eli mami de Andreas si Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Se cheama ca de azi de la ora 14 sunt in concediu Pina in ianuarie

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Elisor,New-Yorkului i se mai spune Big Apple

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello!

Lume nouaaaaaaaa, ne intarim fortele!:)
Ralwca, Onixone, MYnicegirl bine ati venit la noi!

Ioana, felicitari!!!! Stiam pentru ce dai examen doamna avocat, sa fie intr-un ceas bun si sa iti ajute d-zeu sa scapi de sefi si sa mergi pe cont propriu.

La noi, toate bune si frumoase, timp ioc ziua, seara fac tot felul de traznai.
Teodora a inceput de ieri sa construiasca din cuburi si e foarte prinsa de activitate, sta pe covor si aseaza la ele 30 min pe putin.
I-am dat sa se joace si cu fasiute de hartie creponata colorata si e foarte incantata, in rest cu cartile ei:))

Pupam!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao fetele!
se largeste trupa vesela!...bun venit noilor mamici!
Felicitari Ioana, esti tare! sper sa te vedem mai des pe aici, asta daca iti permite sotzul!
Elisor - nu vrei retzeta de crescut fata cucuiata, crede-ma...zice-se ca i se trage de la febroaiele de 40 (pana acum "doar" de 5 ori) de-am ajuns carunta si cardiaca.
Loreen, unde esti draga? sper ca sunteti bine!
Gusta???, n-are nimeni numarul ei de telefon? Olgutzele???
Beatrice - pupam Alex sa-i treaca buba! am remarcat absenta ta zilele astea, ziceai de ceva necaz...sper sa nu fie ceva tare nasol!
Sanatate lui Dragos si soacra-sii Danelutza!

Acum sa va zic de noi...eu azi am fost tare ciufu, l-am scos din rabdari pana si pe bietul sotzer, om foooarte rabdator si ingaduitor cu nevasta-sa io. Alyssa ne mananca cu zile, azi noapte iar s-a culcat pe la 02.00, dupa o ora jumate de urlete, cred ca ne urasc bietii vecini ca facem circ in fiecare noapte! Dupa 3 ore a trebuit s-o schimb complet, inclusiv patul, s-a umplut pampersul si a dat pe dinafara la cat lapte si ceai a baut! Maine seara avem invitati la cina asa ca tre sa ma apuc de treaba, am tras niste smotru in seara asta, ramane de facut potolul, printre altele cartofi frantuzesti...o sa va pun poze!
Tati se chinuie s-o culce pe pitika...ma duc sa-l ajut!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna!

Felicitari Ioana!

Noi tocmai ce ne-am intors de la spital cu Stefan, care varsa intr-una de pe la 6. Imi este frica sa nu aiba legatura cu lovitura de la cap de acum trei zile. Dar in maretul spital din Constanta nu m-a putut lamuri nimeni .

Acum face nani, mancal-ar mama de puiut!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralwka spune:

gabitzam, multumesc mult ca ne-ai adaugat si pe noi pe lista mamicilor si a piticilor. Te rog mult insa, modifica data nasterii fetitei mele, acum am vazut si eu ca e gresita... ieri eram atat de fericita ca mi-am vazut odorul acolo incat n-am realizat decat ca nu e trecut si celalalt prenume, Maria... Hai ca te-am zapacit... deci pe fetita mea o cheama Iulia-Maria si e nascuta pe 26.05.2005. gata, am rezolvat-o si p-asta. acum mai am un pic si cred ca am reusit sa pun si eu ceva poze, sa ma laud si eu cu comoara mea. Ce, doar voi?
Multumesc inca o data tuturor celor ce mi-au urat bun venit. Sper ca in curand sa va cunosc, sa ma fac cunoscuta si sa vorbiiiiiim muuuuuuult si bine, adica atat cat ne permite timpul pupici pt mamici si pitici

Raluca, mami de dulcica Iulia-Maria (26 mai '05)

Mergi la inceput

haideti sa vedem ce-am facut... de ce am stat eu pana la ora asta (Doamne, nu sunt zdravana la cap! maine ma ia fi-mea de odihnita). M-am chinuit pana acum sa va arat si eu poze... sper ca n-am stat degeaba atata timp.

Raluca, mamica de dulcica [url=http://raluca-costan.magix.net]Iulia-Maria[/url]
(26 mai '05)

Mergi la inceput

daca nici acum nu-mi iese asa cum trebuie....

Raluca, mamica de dulcica Iulia-Maria
(26 mai '05)

Mergi la inceput