Copiluti de mai-iunie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Salutici

Ralwca si mynicegirl, Bine ati venit in grup...

Eu azi am avut o multime de treaba, ca am avut o suparare pe umeri si ca sa-mi revin am tot gatit. Salata de peste, prajitura cu mere daneza de care va ofer si voua, aici: PRAJITURA CU MERE apoi ciorbita de dovlecel cu detoate si ca sa fie totul mai cu mot s-a mai lovit si Pifos la fatza, a cazut de pe scaunul de la birou direct pe roata de la o jucarie si si-a jdrelit nitel fatza... Asta este! off...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Acum am vazut si eu pozele cu Caterina, mi-au placut tare mult cele de Halloween (www.nicualex.net/album/ana/one_year_four/index.html" target="_blank">asta-i bestiala), si asa o pofta de concediu mi-au facut!! Chiar ca e prea mult soare la voi acolo.....vreau si euuuuuuu!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Mynicegirl - chiar ca-ti vine sa canti O brad frumos cand vezi frumusetea aia !! Si cand sunt si doua fete asa frumoase pe langa el e chiar perfect ! Multa sanatate !

onixone - nu ai nici un radiator la indemana ? Nu puteti sa stati asa !!!

Mickyyy - haioasa faza !
Deocamdata Freya isi spala mainile din proprie initiativa doar in closet

Gata , nu mai intru ! Weekend placut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

myckyy: cum faci sa ascunzi link -urile?Ca incerc si eu dar degeaba.
Oana lui Alex

Oana & Alex
www.oana-jipa.magix.net

Mergi la inceput

Nefertari:pai nu am ca nu mi-a trebuit niciodata.Si vara seara daca era cazul dadeam drumul la caldura.am dat drumul la aragaz si cuptor..si rad ca miroase a fum din cuptor(a ramas putin nespalat)si acum miroase in casa a mancare arsa

Oana & Alex
www.oana-jipa.magix.net

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by onixone

myckyy: cum faci sa ascunzi link -urile?Ca incerc si eu dar degeaba.
Oana lui Alex

Oana & Alex
www.oana-jipa.magix.net

simplu, in cazul pozelor tale (sterge enter-ul, sa ramana fara spatii fara nimic textele de mai jos)
[
url
=
"www.oana-jipa.magix.net"
]
poze
[
/
url
]

Pentru orice alt link, inlocuiesti www.oana-jipa.magix.net cu link-ul pe care vrei sa-l pui si poze cu textul care vrei sa apara.

Sau si mai simplu, da replay with quote la mesajul meu (e ultimul butonel de sus) si o sa vezi exact cum ar trebui sa arate: poze

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Si daca tot n-am fost suficient de clara, uite aici un topic intreg unde se explica pe larg solutia!
Bafta

Mergi la inceput

Si gata...ca azi mi-am facut de cap o gramada pe forum....v-am pupat si week-end placut....ca nu cred sa mai apar pana luni, de acasa nu prea intru pe forum....putinul timp liber prefer sa-l petrec cu fetele.

Mergi la inceput

Mickyyy:multzam frumos.cred ca am reusit

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Beaaaaaaa mi-e pofta mey!!! Ia baga si o reteta ca tocmai m-a amenintat Mihai ca mi-a cumparat niste mere de pe drum. Se intoarce dintr-o deplasare tocmai de la Iasi si cica a gasit mere pe drum. Sper sa-l fi dus capul sa cumpere mai multe.

Monu, da ai dreptate ce zici tu ca se suporta de la buget, dar pe de alta parte ia uite ce zice aici: legea 95 titlul VIII, cap. II "Art.213.#8211; (1)Urm#259;toarele categorii de persoane beneficiaz#259; de asigurare,f#259;r#259; plata contributiei: ...f)femeile īns#259;rcinate #351;i l#259;uzele,dac#259; nu au nici un venit sau au venituri sub salariul de baz#259; minim brut pe tara." dar mai departe zice asa: "(2)Sunt asigurate persoanele aflate īn una dintre urm#259;toarele situa#355;ii,pe durata acesteia,cu plata contribu#355;iei din alte surse,īn condi#355;iile prezentei legi:...c)se afl#259; īn concediu pentru cre#351;terea copilului pān#259; la īmplinirea vārstei de 2 ani #351;i īn cazul copilului cu handicap,pān#259; la īmplinirea de c#259;tre copil a vārstei de 3 ani;"
Eu din astea doua enunturi inteleg ca intr-adevar nu toate gravidele beneficiaza de medicamente gratuite, si chiar si de asistenta medicala, ci doar cele fara venit sau cu venit sub salariul minim. INSA noi nu am devenit asigurate cu ocazia faptului ca am ramas gravide, calitatea noastra de asigurat nu de starea de graviditate este data ci de faptul ca suntem in CIC, iar pentru persoanele aflate in CIC asistenta este gratuita, medicamentele sunt gratuite si acordarea lor nu este nici plafonata la un anumit nivel nici conditionata de nimic. Andutzy, eu asa inteleg.
Exact cu fragmentul asta ma duc luni la doctorita si-i dau in cap!
Inca o data mii de multumiri Monu si Aurasa ca mi-ati atras atentia si mai ales ca mi-ati spus exact unde sa caut. Am ramas prostita aseara si am plecat cu coada intre picioare, eu care de obicei latru si musc dar de-acush s-a ispravit!

Edit
Ma intreba cineva daca am scapat cu canapelele "neautografate" pana acum am scapat, dar acum l-am pus la masuta de cafea cu un creion si o hartie in maini, nu mai zice nik, dar a depasit de mult hartia, iar masuta mea de cafea e dintr-un carton ordinar nu stiu daca reusesc sa mai scot cu ceva... E cazul sa-l cadorisesc deja cu creioane colorate... Ma gandeam sa-i iau creioane cerate, voi de care aveti?

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput