Copiluti de mai-iunie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

acum vad ce prost scriu.E frig in casa rau ca s-a stricat centrala.Am degetele gheatza.

Oana & Alex
www.oana-jipa.magix.net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Multumesc mult de tot Monu. M-ai pus pe ganduri si am cautat legile de care mi-ai scris. Nu am priceput mare lucru dar am priceput esentialul: din punct de vedere al asiguratului care are tot dreptul la medicamente gratuite nu sunt gravida sau lauza, ci persoana aflata in concediu de ingrijirea copilului. Asa ca luni ma duc inapoi peste madam medica de familie, cu legea in dinti si-mi iau medicamentele gratuite. Sper numai ca pana atunci sa mai gasesc plafon la vreo farmacie. Ele sunt pe lista de gratuite, pe anexa aia 2b de care ziceai si tu, dar problema era ca eu aveam venituri mai mari decat salariul minim pe tara. Si intr-adevar si in legea 95 si in hotararea 706 zice la fel: au dreptul la medicamente gratuite gravidele si lauzele fara venit sau cu venituri mai mici decat salariul minim pe tara. Sa vedem, mai fac o incercare, ca mi-a cazut mecla cand am dat 356.000 pe o cutie de magneB6 care imi ajunge pentru 12 zile, si tre sa iau fro 2 luni...

Dupa cum vedeti chiulesc la examen cu nesimtire. Primul examen pe care il sar
Acum plec sa cumpar pampersi tocmai in dr. taberei. BTW Flori si Adela ati fost pana la urma sa cumparati pampersi ieftini?

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Androix,
Conform L 95/14 aprilie 2006, Sectiunea 3, art. 233, (1) Contravaloarea medicamentelor prescrise pentru tratamentul afectiunilor categoriilor de persoane prevazute la art. 213 alin. (1) lit. a) si pentru femeile gravide si lauze se suporta din fond, la nivelul pretului de referinta sau al pretului de decontare.
Si am intrebat special la CSMB si mi-au spus ca indiferent de venitul pe care il am dreptul la tratament gratuit.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Deci, Monu, androix, concluzie, ca eu sunt mai si oricat as citi legi si de-astea nu-mi spun nimic, gravidele care iau indemnizatie beneficiaza de medicamente gratuite indiferent de sal de pe cartea de munca, nu? pai e si normal, ca acum nu luam ce e pe CM, luam cei 8 mil si atat! Si daca ai intrebat tu Monu la CSMB o sa-i zic medicei de fam ca am vb si eu la ei si am aflat asta....poate nu o fi ea bine informata...

Andra5+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mynicegirl spune:

Buna ziua, am culcat si eu pisica, e putin suparata, caci a avut amigdalita(e pe trecute) si inca ia antibiotic si cred ca o doare burtica de la el. Pe mine ma apuca nostalgia de Craciun, caci vreau frig si zapada, dar cand am citit ca s-a stricat centrala si e frig de nu poti sa scrii, imi trece. Azi am fost sa cumpar globuri si tot felul de prostioare sa fac bradul mai frumos pentru ea, in anii trecuti era mai asa de oameni mari, numai cu 2 culori, fara luminite cantatoare.
Onixone, eu cred ca trebuie sa ii dai vigantol micutzului, macar putin, ca nu prea e soare acolo; Caterina nu a trebuit sa ia deloc caci aici e mereu soare prea mult si i s-a inchis si fontanela la 6 luni din cauza asta.Nici calciu nu am putut sa ii dau pana de curand.
Mygirl am ras si eu de nu am mai putut la faza cu hartia, cred ca sarisem pagina si nu intelegeam de ce rade lumea asa.
Sanatate la gravidute, si noapte buna la toate mamicile, sa nu vi se trezeasca bebeii prea des.
la

http://www.nicualex.net/album/ana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Am revenit.....am uitat sa va povestesc ce mi-a facut mandra mea aseara!
Ne pregatim de spalatul pe dintisori, le pun scaunelul in dreptul chiuvetei, se catara amandoua pe el si pana sa le dau eu periutele si pasta de dinti, le apuca spalatul pe maini. Primisem de mos niste sapun lichid care atunci cand apasai pe buton scotea direct spuma. Seara dinainte facusem baita la fete cu sapunel din ala pe corp (si le spalasem inclusiv pe cap).
Asa...revenim la spalatul pe maini. Malina bazaie sa-i pun si sapunel, sa se spele bine. Daria, repede intide si ea manuta. Eu, fara sa-mi treaca prin cap ce va urma, ii pun putina spuma dariei in palma si ma pregateam sa-i dau si malinei ...dar nu mai apuc, ca in secunda imediat urmatoare Daria s-a repezit cu tot samponul primit in palma direct in cap, si-a inceput sa frece vartos parul !!!! Ca de...asa facuse mami c-o seara inainte!! Si-a tot frecat draga de ea.....pana m-am oprit eu din ras avea juma de cap plin cu spuma. Nu va zic ca era imbracata toata....asa ca am facut dus la juma de cap in regim de urgenta...tati o tinea la orizontala si mami ii dadea cu dusul pe ciuful din fata....cu grija sa n-o udam mai mult decat era cazul.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Micky, am avut putin timp si m-am uitat la pozele voastre! Fetele sunt SUPERBEEEEEE! ce poate fi mai frumos decat 2 fete cucuiete la varste asa apropiate? Cat este exact intre ele? Nu pot decat sa ma tog la DD ca macar BB2 sa iasa fetita....nu ca nu as lesina dupa fi-miu....nu ma intelegeti gresit...

Andra5+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

mynicegirl:PAI DA, CA ACUM IN CASA E CA PE VREMEA COMUNISTILOR.A venit unul dar cica nu stie sa repare.Mai am o sansa diseara cand mai vine altul.Alex abia a adormit de pranz din cauza frigului iar acum stau cu geaca pe mine.Hmmm...occident te ador!
Va pup

Oana & Alex
www.oana-jipa.magix.net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Andutzy, multumim de complimente !
Diferenta exacta intre ele e de 1 an, 2 luni si 3 saptamani, eu am ramas gravida cand malina avea 5 luni.
Oricum, ma bucur enorm ca n-am renuntat atunci la bebe (fetele vechi stiu povestea ), chiar daca poate a fost mai greu la inceput cu 2 copii mici, cand le vad cum cresc si cum se joaca impreuna, cum au grija una de alta, cat de mult se iubesc si cum se alinta si nu vor sa faca nimic una fara alta....imi creste inima. Daria nu e un copil precoce, dar avand-o pe Malina drept exemplu prinde si invata mult mai usor o gramada de lucruri (in general bune...da' parca mai repede le prinde pe-alea rele ), vorbeste mai bine decat vorbea malina la varsta ei, e mult mai sociabila, mult mai cuminte si mai intelegatoare ia malina e atat de grijulie cu ea ca nici mie nu-mi vine sa cred. Cand a venit mos niculae Malina n-a vrut sa caute in ghetute nimic....mi-a zis ca trebuie sa asteptam sa se scoale si Dariuta. Ma rog...intr-un final a luat o napolitana mica mica din ghetute, ca n-a mai avut rabdare, dar restul jucariilor si dulciurilor le-au devastat impreuna.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

mynicegirlNici nu ma mai uit la pozele voastre ca mi se face rau.Toate pozele implica, apa, soare,distractie...si caldura.Cred ca am ramas blocata pe caldura.Imi ingheata mana pe mouse.
Sunteti niste dulci.

Oana & Alex
www.oana-jipa.magix.net

Mergi la inceput