Copiluti de mai-iunie 2005 (17)
Raspunsuri - Pagina 18
mynicegirl spune:
Salut la toata lumea,
Sunt intr-o mica pauza de facut bagaje,caci pleaca iubitul pana pe 21 cu treaba si acum au adormit amandoi si ma relaxez si eu putin
.
Mersi fetelor, dar soarele si plaja erau in concediu, am fost 5 zile in Tailanda, si eu nu as mai fi plecat de acolo, aici ploua mai tot timpul ca e sezon ploios acum, noroc ca e pisicina aici si cand e soare fug la balaceala. Dar e mult prea departe de acasa Singapore, si de sarbatori ma imbolnavesc de dor...asta este.Vin in fiecare vara 2 luni in Romania, asa ca nu pot sa mai plec si de craciun, bilete sunt exagerat de scumpe de craciun.
Vad ca toata lumea coloreaza aici, Caterina e cu dansatul acum si are 2 piane de bebelusi cu animalute si tot felul de cantecele, ea dupa alea e inebunita si dupa cd-ul Cutiuta muzicala 1. Are o tablita de aia magnetica pe care desenezi cu creionul special, cu aia ce se mai joaca, creioanele le mananca cu succes.
Oxi esti fericita, umblii in bikiiei?
Stiu emisiunea cu fantomele e si aici si mie mi-e frica sa ma uit, caci pe urma toata noaptea cum se misca perdeaua cred ca e fantoma.
Patricia fff misto colajele, cred ca ai muncit o multime la ele.
Ioana...hehehe...pregateste de multe infarcte.. o sa deseneze peste tto si nu numai, catrina vrea sa mance singura si cum o las jos din scunelul ei, baga mana in mancare si pe urma fuge prin casa, noroc ca e varul lavabil si exista Vanish. Oricum spor la curaenie in casa cea noua si fa un bradut mic asa macar sa aiba unde sa vina Mosul, eu cred ca la casa cea noua ar fi frumos.
Aici brazii sunt de plastic, cei adevarti sunt fffff scumpi si le cad tepii intr-o saptamana, si toata lumea are brazi de plastic(adevarti mai sunt pe la magazine si hoteluri si la cine tine neaparat sa fie cu motz
).
Ralwka relaxeazate cu microbii, daca s educe la gradinitza o sa se imbolnaveasca sigur.Eu ma gandeam sa iau catel, am avut catelusa si a murit de batranete cand eram insarcinata cu Caterina, si tare imi vine sa am inca una caci stiu ce influentza pozitiva si bucurie a os tpentru mine, dar toat lmea im ispune s amai astept putin pana mai creste bebeloi.Eu am zis ca maxim pana la 3 ani astept si pe urma gata.
Va pup si mai scriu la noapte dupa ce se culca copila(sper sa adoarma inainte sa plece tati, caci altfel am concert toata noaptea, deja e ingrijorata ca vazut valiza si nu stie exact cine pleaca).
http://www.nicualex.net/album/ana/
omustata spune:
Mai, nu mai tin pasul cu voi. NU mai am rabdare si postez chiar daca nu am citit tot. Sunt destul de in urma, dar de cand am venit acasa, in Michigan, pe cuvant daca mai am timp de ceva. Aici casa este dubla ca marime si parca ma simt total depasita de cate am de facut.
Androix-am vazut ca ai probleme cu sarcina. Habar nu am ce-i cu Irr-urile alea. Poate imi explici si mie. In orice caz iti doresc multa sanatate si sa duci sarcina cu bine la capat. Sunt alaturi de tine. Am vazut pozele cu Filip si mi se pare tare schimbat. Este un dragut si mi-a placut mult setul de fular si caciula pe care l-a primit.
Andra-am vazut ca si tu ai probleme cu sarcina si sper din tot sufletul sa se rezolve totul cu bine si la tine.
lucas-arati super si Matei seamana cu tine. Ce multe cadouri i-a adus mosul!!!
onixone[/redsper ca am scris corect. Bun venit la noi! Si eu am venit aici destul de tarziu, nu am implinit nici un an inca, dar fetele m-au primit foarte bine. Cat despre problema cu trezitul chiar nu am ce sfat sa-ti dau, dat fiind faptul ca a mea copila doarme toata noaptea de la 3 luni si niciodata de atunci nu s-a sculat pentru lapte, desi am alaptat-o pana la 14 luni. Ea daca se scoala este pur si simplu pentru ca nu poate sa doarma.
raluca-la fel, bun venit!
doamna avocat-felicitari!!! Ma bucur foarte mult pentru tine si, vorba Danelutzei fii cu ochii in patru
.
nelia-bafta la examene!
Flori-am vazut si pozele voastre. Frumoase ca de obicei.
Tdi-ce inalta este Ali!! Si mi se pare mie, sau seamana cu taticul ei?
Iulia-am vazut pozele cu David si ramane la fel de finut cum il stiam. Vad ca nici el nu vorbeste ca si Maya. Nu degeaba au fost colegi de "suferinta' candva pana cand el si Bianca au luat-o inainte. Noua pediatra ne-a zis sa nu ne facem griji cu vorbitul. Si Mayei ii place la nebunie sticluta (dar si continutul
) majoritatii medicamentelor pe care le ia. Cand ii dau Tylenol zici ca-i dau prajitura. Si apoi roade sticluta si incearca sa o desfaca.
Micky-am vazut pozele voastre si intaresc si eu ideea ca seamana foarte bine intre ele. Cum este si mica diferenta in unele poze zici ca sunt de-o seama. Am admirat si eu bucataria.
fran-am vazut si pozele lui Iepu. Nici Maya nu a fost deloc interesata de mos. Am fost chiar dezamagita. Poate pentru ca eu nu i-am facut nici o decoratie speciala pentru ca nu ma pricep absolut deloc la asa ceva.
Laura-ce-i cu tine? A ajuns pachetul?
babygirl-nu reusesc deloc sa vad ultimile voastre filmulete. Adica le vad in format mic si cand ma duc pe ele nu pot sa le vad. Poate este de vina calculatorul meu.
OLgaT-ce-ai facut la doctor pe 5? Vad ca nu ne mai intalnim deloc pe chat, iar eu stau foarte prost cu timpul. De vina este si lipsa mea totala de organizare.
Cornelia-mi-a prins tare bine ca mi-ai impartasit experienta ta cu Maria, dar Maya a trecut de 18 luni
.
[red]Legat de vaccinul antigripal-am vazut ca voi aveti mai mult pareri contra decat pro, dar eu sunt foarte multumita de el. Am inceput sa ma vaccinez de cativa ani buni si de atunci nu mai racesc decat odata pe an, toamna. Eu pana sa ma vaccinez raceam o data pe luna. Am facut vaccin si cand eram gravida si Mayei i-am facut si anul trecut si anul asta. Ea a fost foarte putin bolnava pana acum, adica aproape deloc si poate a avut si vaccinul asta partea lui de merit. Cert este ca de vreo 2-3 ani incoace l-am convins si pe sotul meu sa se vaccineze.
Simt ca am uitat pe careva, dar memoria imi joaca feste la ora asta. Noi am fost cu Maya la controlul de 18 luni si doctorita a zis ca nu o mai gaseste asa in urma la partea de motricitate. DE fapt zicea ca daca s-a ridicat in picioare singura odata inseamna ca poate dar acum nu mai vrea si ca sa incerc sa o ignor o perioada, pentru ca am cam inceput sa o stresez cu ridicatul asta. Si ne-a zis ca este clar ca nu este un copil atletic si ca probabil ca asta este firea ei. Ea nu are nici macar un cat de mic interes sa alerge, sa se cocoate si chestii de genul asta. Pe ea o intereseaza alt gen de jocuri. Cred ca ar sta minute in sir sa se joace cu plastilina, cu creioane colorate si cu tot felul de chestii de genul asta. Poate am sa incep sa caut ceva clase de gimnastica, sa o fac putin sa se miste ca este de o lene monumentala. Unde a zis ca este in urma este la vorbit, dar zicea ca multi copii care aud doua limbi vorbesc mai greu si ca nu avem de ce sa ne facem probleme deocamdata. Maya este grasuta, are aproape 13 kg, ceea ce nu ma mira deloc. Zicea ca pana la 2 ani nu este voie sa-i pui la dieta si ca daca cere de mancare sa-i dau, numai sa am grija sa-i dau dulciuri cat mai putine. Cum nici nu se prea agita are toate sansele sa devina o dolofana.
IN rest, sotul meu a plecat azi in Japonia pentru 8 zile si suntem singure. Afara este foarte frig, asa ca trebuie sa ma chinui sa-i gasesc activitati ca altfel innebunim amandoua in casa.
Hai ca m-am intins sa recuperez toata saptamana inc are nu am scris. Mai citesc si daca am ceva de spus revin.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
omustata spune:
Am mai citit o pagina si revin
. NU scapati de mine asa usor.
Vad ca au aparut in forta persoane care disparusera (Nefe si Micky)si au disparut persoanele foarte active (Laura).
mygirl-tare nostima faza cu hartia igienica.
Cornelia-la fel, draguti "paraciosii" tai.
Eli-mi se pare atat de frumos cand povestesti ce bine se inteleg Bianca si Andreas.
mynicegirl-bine ai venit! Ce de-a fete noi intr-un singur capitol!!! In State vad ca vaccinul contra Hep A este obligatoriu. Ni s-a spus ca il fac la 2 ani si nu ne-au intrebat daca vrem sau nu. La fel a fost si cu cel impotriva varicelei.
Trimiteti-ma la culcare ca la mine este aproape 1 noaptea!!!
Poze Maya
omustata spune:
Onixone-chestia cu Vigantolul si la mine este o problema. Aici nu se prescrie asa ceva si cand m-am dus in Ro m-a batut soacra mea la cap sa-i dau Vigantol (soacra mea este medic pediatru, dar de spital, deci se ocupa de copii bolnavi mai grav si nu de astia sanatosi, asa ca nu prea stia cat si cum se da). M-am apucat sa-i dau asta vara cate 5-6 picaturi, ca asa citeam pe aici. La un moment dat soacra mea s-a consultat cu un pediatru de clinica si ala i-a spus ca este o nebunie cat ii dau eu si sa-i facem imediat o claclemie sa vedem cum sta. Si fata mea avea calcemia usor marita
. Asa ca tipul ala mi-a zis ca pana in septembrie sa nu-i mai dau deloc Vigantol. Din septembrie am inceput sa-i dau (tot pentru ca soacra mea are obsesie cu vit D si mi-a dat sa iau cu mine nu stiu cate sticlute). Dar la ultimul control, peditra de aici, din State mi-a zis ca nu trebuie sa-i dau deloc ca aici toate lactatele au adaos de vit. D. Acum eu nu stiu cum este la voi in UK (am stat si eu acolo vreo 4 luni, dar nu-mi mai aduc aminte cum era cu produsesle lactate), dar eu zic ca daca ei ti-au spus sa nu-i dai si daca vezi ca pe cutiile de lactate scrie ca au vitd sa nu-i dai. Si noi ne-am hotarat sa oprim Vigantolul pentru ca stiu ca si excesul de Ca poate fi foarte periculos, chiar mai periculos decat carenta.
Gata, ma duc!!
Poze Maya
ioanailincam spune:
Neata, ne-am trezit si noi la insistentele Anei
, barbatul a plecat sa spele masina, iar eu bantui prin casa. Sunt cam chiauna, la pranz am zis ca bag un somn cu Ana, dar ramane de vazut daca nu cumva va dormi prin masina dat fiind ca azi vreau sa ajungem si noi la Feeria. Nici mancare nu avem, curatenia pe care a facut-o femeia vineri s-a du de-acuma, ce sa mai, deprimare maxima pentru ziua de duminica.
Azi-noapte iar am gasit-o pe Mogo uda la burtica, pampersul plin in fata si uscat in fata. Nici nu stiu cat era ceasul, dar am schimbat-o pe loc, prilej pentru ea sa se trezeasca si sa mai stau vreo jumate de ora sa o adorm
. Cert e ca nu stiu cum o vom scoate la capat, oare sa-i iau pampers nr. 6 sa fie mai mare in fata?
Gata, pauza s-a terminat, s-a plictisit de jucat singura. O zi buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
gabitzam spune:
Mie mi-e lene. Am voie?
Cre' ca da, ca e duminica si mai sunt si in concediu ![]()
Nici nu gatesc azi ca suntem invitati la frate-miu la masa, m-am scos ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
monu spune:
Si eu am o leneeeeee. dar trebuie sa fac de mancare.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Florentina G spune:
Buna,
Ce imi place cand vad atata animatzie pe aici!
Ioana, deci te tzii de promsiune, nu glumesti... lasa ca si eu ma las urnita mai greu acum dar dupa sfatul medicului cica e bine sa am activitate!![]()
Androix, ce faci, cum te mai simtzi? Uitasem sa-ti spun ca l-am admirat pe Filip al tau in poze! Mi-a placut mult si s-a schimbat la fel de mult de cand il vazusem ultima oara! Avem si noi botosei turcoaz identici!![]()
Gabitza, nici nu te-ai intors bine la serviciu ca ti-au si dat concediu? Super job ai, numai de bine aud! Daca esti prin zona mea si crezi ca ne putem vedea da un semn...
OlgaM, ma bucur sa aud ca suntetzi bine chiar daca esti foarte ocupata acum. Si eu am facut vaccinul antigripal vreo cinci ani la rand, insa in ultimii trei nu l-am facut din diferite motive. Oricum si mie mi-a prins super bine pentru ca de ani buni eu nu am mai racit. De cate ori au fost gripele alea devastatoare si cand totzi in jurul meu erau lesinati mie cel mult imi curgea nasul o zi-doua.
Cristina, am vazut pozele Caterinei, e dulce foc si seamana cu tati... Si tu arati tare bine, ai o fatza fericita!
Raluca, dulcica foc Iulia! Imi pare ca in unele ipostaze seamana cu Alexia a lui Monu si am vazut ca si voi atzi participat la concursul de mers de-a busilea! Ce premiu ati luat?
Beatrice, foarte reusite colajele! Poate acum le ambitzionam si pe celelalte mamici sa-ti trimita poze... ar fi frumos sa fim mai multe! Ti-a trecut supararea?
Monu, imi pare rau sa aud ca Alexia nu-ti da pace deloc. Ce crezi ca ar putea sa-i faca mama ta de se intoarce nervoasa de acolo? Nu cumva e prea mult rasfatz, ma gandesc ca ii permite sa faca ce vrea si cand vine acasa si trebuie sa se supuna regulilor tale se revolta... nu shtiu ce sa zic. Sper sa se linisteasca si sa nu te mai solicite asa de mult... imi dau seama ca esti cu nervii intinsi din cauza asta, mai ales ca esti si
. Pupici de la noi!
Loreen, sper sa se rezolve cat mai repede problemele tale. Imi pare rau sa aud ca iar treci printr-o perioada nasoala! Of.. cat ti-o mai fi dat sa duci ca eu numai cand ma gandesc cat poate fi de greu ma demoralizez! Multi pupici de la noi si daca as putea sa fac ceva sa iesi dn starea asta nu as sta pe ganduri! Dar cum tu esti o luptatoare si nu te lasi usor batuta, sunt convinsa ca vei razbi si de data asta!
Vineri am mers la control, mi-a spus ca bebe e inca sus si ca mai sta foarte bine in burtika cel putin o saptamana. Are 3 kg deja -eu nu ma incred prea bine in masuratorile de la eco, insa sper sa fie asa.
M-a chemat la spital pe 21 si nu parea convins ca s-ar petrece vre-o schimbare pana atunci. Mie imi convine situatzia ca ma simt destul de bine si nici n-am primit pachetul din State
.... asha ca as vrea sa fiu pregatita din toate punctele de vedere!
Va pup mult, sa avetzi o duminica frumoasa!
Tina
38+ cu
si
Maya
Pozele noastre
Maya la un an si jumatate
Florentina G spune:
Am gasit lista cu filmuletzele Baby Enstein si m-am gandit sa o pun si aici:
From birth and up
* Baby Bach
*Baby Mozart Music Festival
Age 1 month and Up
*Baby Beethoven Symphony of Fun
*Language Nursery
*Baby Santa's Music Box
Age 6 Months and Up
*Baby Monet
Age 9 Months and Up
*Baby da Vinci From Head to Toe
*Baby MacDonald A Day on the Farm
*Baby Galileo Discovering the Sky
*Baby Neptune Discovering Water
Age 1 Year +
*Baby's Favorite Places
*Baby Einstein On The Go -- Riding, Sailing, and Soaring
*Baby Einstein Meet the Orchestra - First Instruments
*Baby Wordsworth First Words - Around the House
*Baby Noah Animal Expedition
*Baby Newton Discovering Shapes
*Baby Shakespeare World of Poetry
*Baby Van Gogh World of Colors
*Neighborhood Animals
*Numbers Nursery
*World Animals
Tina
38+ cu
si
Maya
Pozele noastre
Maya la un an si jumatate
onixone spune:
omustata:Si eu l-am oprit imediat cum a zis.Nu am reusit insa sa ii fac analizele dupa cum am povestit.Aici toate alimentele au tot ce vrei si ce nu vrei(dupe cum zic ei)Mi se pare exagerat publicitatea unde pana si biscuitii au nu stiu ce omega(la moda acum), nu mai zic calciu , fier etc...in tot ce este pe piata e bun.Ma apuca rasul ca daca ar fi 0,5% adevarat nu ar mai exista medicamentatie pe piata.
ioanailincam: in dimineata asta la 04:00 iar l-am gasit ud desi l-am schimbat la 12;00 cand s-a trezit si a inceput sa umble in casa pe intuneric.In somn il schimb mai greu ca avem pampers pull up, si cam ma chinui.o sa cumpar si cativa normali ca sa il chimb mai usor
Si cu umblatul azi-noapte pe intuneric...povestea este ca am cumparat canapesa noua...si fii-miu acum numai pe ea sta. la 12:00 noaptea l-am scos din pat ca plangea si repede a fugit in sufragerie si s-a suit pe canapea (pt prima data cand a strigat mama in timpul noptii plangand...eu eram la tv inca).Ma bucur acum, ca inainte aveam probleme cu statul in fatza tv-ului lipit cu nasul de el.Acum vad ca ii place canapeaua noua si nu mai sta lipit de tv.Oricum in 3 zile imi pun tv pe perete
Va pupam si spor la treaba(eu nu am spalat decat geamurile inca)
P.S. aici sunt niste brazi frumosi ca din revista(majoritatea) da' nu pot sa imi conving barbatul sa luam un brad mai mic sa il punem pe pervaz(care e lat de 1m) ca sa nu il traga Alex.Hmmmm....barbatii!El pleaca la munca si eu stau sa imi culeg copilul de sub brad!
ciao
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE