Piticodromul de sept - oct 2005 (156)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

He,he ,he ,Jadi !M-am prins Vrei s-o racolezi si pe Anto

GABI14+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Jadi, petele de pe corp nu sunt de la ficat. Stiu ca asa se spune, dar e o legenda. Poate sa fi fost o alergie la vreun medicamenbt sau la mancare.
Algocalminul sau ibuprofenul nu sunt toxice pt ficat, decat in cantitati f mari. mai degraba ar fi paracetamolul, dar tot asa in doze mai mari decat cele recomandate.

Gabi, felicitari. Chiar te asteptam la odisee. Si la valen o sa punem probabil curand caruciorul roz. Ea e chiar mai inaintata decat tine.

Anto, si pe tine la fel, nu te da ingretosata.
Cat despre metoclopramid, eu as zice pas. E mai bine.
Doxiciclina e f toxica in sarcina, doar ca din fericire tu ai luat-o in perioada "totul sau nimic" de la inceputul sarcinii. Ceea ce inseamna ca e f bine.

Codruta, eu ii dau supa in ziua respectiva si inca 2 zile dupa.

Alina 10+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Delia, acum am citit de rezidentiat. Felicitari! La fel ca si Irina, ai toata admiratia mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Jadi , ca mi-am adus aminte ! Dar tu cred ca deja pleci spre d-nul Popescu jr.

Le spun si fetelor cum m-am prezentat la telefon ,cind eram in spital , la Giulesti ?
"-Alo , Denis? Buna , sunt Gabi , gabiarama.
-Cine?
-Capra cu trei iezi ."

GABI14+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_reurean spune:

Gabi, ce bine ca ai vesti bune. Sa o tineti toate gravidutele tot asa!
Inaa,Alina si Irina, multumesc pentru gandurile bune.
Am fugit sa hranesc mofturosul!

O sa pun si niste poze dupa batalie!

Delia-Vio
POZE cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Gabi, ma bucur ca ai vesti bune, Doamne ajuta!

Vio-Delia, felicitari pt rezidentiat!
Si eu sunt in spagat de admiratie cand aud cum invata si iau examene fetele cu copii mici, bravo voua!

Jadi, soon, soon .

Fetelor si in special dr Alina, iar i-a crescut febra lui Victor. I-a dat sotu 5 ml de junifen la 6 seara, deci pana la 2 noaptea nu-i mai putem da (asa scrie in prospect, max 3x pe zi). I-a scazut un pic dupa aceea si acum iar a sarit de 39.
Putem sa-i dam un supozitor cu Perdolan pana la portia urmatoare de Junifen?

Si ce fac daca nu scade nicicum?

Mersi,
Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ma bag si eu in seama... faza cu capra a fost dementiala mai ales ca nu se auzea la telefon. Eu zic Gabi sa ceri la MC un telefon nou, eu asa am facut!

Anto, eu zic sa abuzezi cu inca un supozitor si daca tot nu scade, impachetari cu cearceafuri ude cu apa la temperatura camerii de la omoplati in jos pe pielea goala! Noi am prestat asta, nu e chiar dragut dar in disperare de cauza... si lichide multe! Astept curandul ala!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Anto, poti sa-i dai alternativ la 6 ore sau chiar la 4, numai ca trebuie sa ii imparti cantitatea totala pe zi la nr de doze. De ex 3,5 ml de ibuprofen , apoi la 6 ore 3-3.5 ml paracetamol si tot asa. Daca face peste 39 si nu scade fa-i impachetari. Asa cum a explicat jadi. Nu apela la sosete cu otet care pot arde pielea si nu sunt eficace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Mersi, Jadi.
Of, are 40 acum. Si eu mai am de stat la serviciu, sotul e cu el singur acasa.

Pupici la fete si o noapte linistita va doresc,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Sanatate multa pentru Victor! Asta ma usuca pe mine cel mai tare, ma simt asa de neputincioasa cand e Vlad Bolnav si ma gandesc ca mai bine as suferi eu decat sa nu stiu ce e cu el!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput