Piticodromul de sept - oct 2005 (156)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Multumesc din suflet tuturor pentru mesajele voastre , care m-au facut sa-mi revin si tare bine e sa stii ca se gandesc oamneii la tine si sunt aproape de sufletul tau. Va Cat despre mesajul avizat al Anyei, pot spune ca mi-a dat curaj si sperante ca totul va fi bine. Tuturor un mare brat de Dupa ce am venit de la examen( apropos, omu' a fost valabil,deci mi-ati tinut pumnii) am imbaiat prunca si am dat-o cu toate smacurile alea de mi le-a dat dr. si ca si cum nu era destul i-am mai bandajat si mainile ca sa nu le bage in gura peste noapte si sa mai patim alta boacana , asa ca imaginea sa fie completa zici ca are mainile in gips, nu va zic cum tragea de bandajele alea..Offf, Antoanela, te cred prin ce treci...40 spui...la fel zic si eu sa faci, mai pune supozitor, important e acum sa scada febra. Iti tinem pumnii, trebuie sa fie bine. Multa sanatate puiului!Alinam, Vladutului si tie multa rabdare si putere sa treci peste toate, imi imaginez cum e sa nu ai ajutor, mai ales in momente de criza cum sunt astea cu bolile , care mi-au intins si mie nervii la maximum la problemele Teodorei.Dar o sa fie bine, ai sa vezi, vor trece toate si maine poimaine jucam la nunta, cuscra Ma duc si eu la dodo, ca mi-o fi si mie...Sa avem o noapte linistita Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

La 3 m-am trezit, eram setata pe 4, iar acum la 3...

Anto, ce nasol cu febra! Sper ca i-a scazut si ca faceti nani toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

wow, Antonia, dar la cat te culci? ziua nu pici de somn?

Anto, votez si eu pt impachetari...noi l-am bagat chiar in cada in apa cand avea peste 40. Nu a fost prea placut nici pentru el nici pt noi, dar in caz de forta majora...hai, sa se faca bine Victor!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

vio,felicitari pt rezidentiat
gabiarama,bravo

ege,tuseste de 2 zile.mai intai a fost o tuse seaca,acum vad ca nu mai e asa.nu stiu ce sa-i dau.nu are febra,nu ii curge nasul.voi ce ati dat pt tuse?noi pana acum,nu am luat nimic pt tuse.
cred ca o sa ma duc la o farmacie,sa-mi dea farmacista ceva si luni o duc la dr.
va pup si va dorec un wee placut!

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Of cati copiluti bolnavi....sper sa se faca repoede bine.

Noelia e inca mucioasa si ragusita...nu stiu daca aici la 18-20 de grade e asa...acasa la 0 grade ce va face?

azinoapte la 2 s-a trezit si a avut doua ore de joaca...spre disperarea mea care atunci ma duceam si eu la sòmn.

si sotu asta ma enerveaza de mor si simt nevoia sa ma racoresc.

dupa ce ca nu a putut dormi si el azinoapte cu fata...se trezi, veni la mine in camera , ma pupa si fara sa spuna nimic pleca. il sun si imi zice ca e la cafea. pai sa-mi bag ceva...io n-as fi baut o cafea dupa o asa noapte? si mai pleaca si fara sa spuna . las ca vede el.

inca mai doarme Noelia ca plecam si eu sa nu ne gaseasca acasa sa faca si el spume.

Gabi ma bucur din tot sufletul ca iedul junior de bine.

hai ca ma duc sa-i dau tarcoale lu fie-mea poate se trezeste.

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

Gabi ne bucuram ca analiza a aratat ca totul e ok cu bb3 :)
Voi felicitari pentru rezidentiat.

Norina, cuscra Vladut e deja mai bine, o mare problema avem acum cu somnul adika dumnealui orikum nu dormea, da acum vrea nani doar in brate, daca nu ne da trezirea la fiecare jumatate de ora si asta de cand face tratamentul :(.

Alina am si eu o curiozitate, cum am zis Vlad nu doarme de felul lui dar de cand ia Augmentin si Nurofen (la8 ore, mia- zis sa ii dau 3 zile minim) nu mai doarme delok, adika noaptea se trezeste la fiecare jumatate de ora, o ora , vrea sa dorma in brate, nici ziua nu doarme, ma intreb daca treaba asta cu somnul e de la pastilutze ? si altceva ma gandesc sa nu ii mai dau nurofenul la 8 ore degeaba, ca el nu mai are febra ....ce zici?

Anto ce mai face Victor? cauza pentru temperatura asta ati aflato? sa nu fie de la rosu in gat.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Alina, daca nu mai face febra, poti sa nu-i mai dai deloc nurofen. Nu am auzit sa dea insomnii nici unul dintre cele 2 medicamente...dar mai stii?

Alina 10+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

buna ziua dupa amiaza

intru si eu sa va salut. vad ca vestile sunt bune dinspre Gabi, felicitari! si mai putin bune despre copii bolnaviori.
in ultima categorie ne inscriem si noi. un pardalnic de rosu in gat de data asta, care, conform obiceiurilor noastre, ne-a sabotat serbarea de MN de ieri si probabil o va anula pe cea de azi :-(
a fost o noapte alba, cu respiratie gafaita si secretii care nu se lasa expectorate, cu rosu in gat si plansete de durere.
i-am dat ibuprofen pentru durerile de gat, sirop de cimbru, ceai de cimbru cu miere, scoatem muci, facem masaj toracic pentru expectoratie (tati a devenit expert de cand cu sedintele de kineto).
noroc ca bea ceai fara probleme si chiar mananca cate putin (piure de fructe, iaurt, crema de branza, papara de ou, supa de legume cu carnita).
sper sa trecem si peste asta in cateva zile dar ne-a compromis vaccinarea programata luni :-(
plus ca tot luni are vizita medicala la noua cresa si cred ca speriem doctorul.
cum prietenul Victor e si el bonavior, s-ar putea sa amanam intalnirea de azi dupa amiaza :-((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2005 spune:

CODRUTA:Petra este o dragalasa, Andutzu a ramas cu gura cascata.
DEA : felicitari pt bb2,

Multa sanatate copilasilor bolnaviori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Felicitari fetelor care au mai dat examene!
Eu mai am de asteptat vreo saptamana pana aflu daca merit sau nu felicitari...

Codruta, s-a incumetat maica-mea pana la Cora in Cluj si i-a luat nepoatei carticica. Maica-mea are planuri mari: olita, alte-alea. I-am spus s-o lase mai moale, ca nu suntem atat de avansate

Jadi, sarcina asta te-a inmuiat rau, mama draga! N-ai fost asa sentimentala nici cand cu odiseea noastra

Mergi la inceput