Piticodromul de sept - oct 2005 (156)
Raspunsuri - Pagina 18
jadi spune:
Bravo capro sa te vad ca te inscrii acolo la iulie-august 2007, nu conteaza ca nasti in iunie sau mai devreme
.
Eu aseara nu stiu cum ma gandeam la petele pe care le-a avut Vladut, odata in concediu la turci cand mi-a facut febra si acum cateva saptamani cand iar mi-a facut febra si am incercat sa imi dau seama de unde astfel de reactie si parca mi-ar veni sa dau vina pe nevralgin care l-am administrat in doza dubla de fiecare data deoarece nu scadea febra... Alina poate nevralginul sa oboseasca ficatul sau mai degraba antitermicele de genul calpol/nurofen!
Narcisa multa sanatate Teodorei si subscriu la ideea sa vii la Bucuresti pentru a o vedea un ortoped... cel recomandat de Alina de la Medlife cred ca e bun, Dr.Spataru cred ca il cheama!
In rest am fost si am vazut fetita prietenei mele care a nascut aseara, doamne ce mi-am incantat sufletul. Si dimineata nu stiu de ce, am avut asa niste emotii cand ma uitam in ochii lui Vladut, parca imi venea sa plang cand ma gandeam ce mare realizare am facut!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
gabiarama spune:
Jadi , de dragul vostru ma inscriu si eu acolo .Am ezitat pina acum pentru ca nu voiam sa le inspaimint pe fete , mai ales pe cele la primul copil .Te admir pentru felul cum stii sa le incurajezi pe fiecare in parte .Jos palaria!
GABI
14+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
jadi spune:
Ei nu stiu daca ma pricep chiar asa de bine dar asta e in mod cert si pentru mine. Daca ar fi sa dau glas temerilor mele cred ca as ingrozi 5 forumuri nu unul. Asa ca nu ma gandesc si incerc sa imi spun mereu ca nu are ce sa nu fie bine!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
jadi spune:
Ma scuzati de sensibilitatea de care dau dovada, nu imi sta in fire insa dau vina pe sarcina,
.
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
codruta_grg spune:
Jadi, la cate se intampla e si normal sa iti umble tot felu' prin cap. Si la mine zburau o gramada de ganduri.. Si eu am vazut-o azi din nou pe fetita prietenei mele, la san, cum papa....macar tu vei mai avea parte de asa ceva...
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
Antoanela23 spune:
Buna seara fetelor,
Alina, mersi mult,
, esti o dulce.
Cand ma simt bine e si spritul mai sus.
Stiu ca o sa ne descurcam si ca va fi bine pana la urma, dar cand ma gandesc la amanunte ma ia cu fiori.
Cristina cge, numai metoclopramid mi-a dat (aici se numeste primperan dar aceeasi subst activa) pana azi si de cate ori am luat mai rau mi-a facut.
Azi am fost la dr ginec si mi-a dat reteta pt altceva, sa vedem cum o fi.
In rest aici se merge pe naturism cat cuprinde. In afara de vitamine nu se da nimic in primele 12 sapt, indiferent de probleme, se considera ca natura trebe sa-si urmeze cursul in primele 3 luni. In nici un caz ce vad eu la Odisee, unde fetele in Rom fac tratamente de sustinere de la 5-6 sapt.
Cum ziceam am fost azi la dr si mi-a facut eco din nou. S-a vazut samburelul si m-am emotionat, se vedeau bratele, capul, picioarele, cum ii bate inima, , mi s-a parut uimitor cate amanunte se vad deja cand e asa de mic, 7 sapt si 3 zile varsta embrionului.
Uf, sper sa fie sanatos mormolocul. Am uitat sa va zic ca inainte sa stiu de sarcina, cam la 12 zile dupa ce am ramas, am luat doxiciclina 5 zile, 200 mg/zi ca eram racita. Si am vazut ca in mod normal nu se recomanda in sarcina
.
Victor s-a trezit azi dim cu febra, 38,5. I-am dat supozitor si tanti de la cresa ne-a zis ca nu i-a scazut sub 38 toata ziua si ca ea i-a mai pus un sopozitor pe la 16:30. La 17:00 l-a luat sotul de la cresa si facuse kk si acum nu stim daca s-a eliminat sau nu supozitorul iar febra i-a sarit de 39.
In rest nu are nimic, nu tuseste, nu are muci, e destul de vioi si a mancat bine peste zi.
Ce-o fi asta?
Hai ca va pup ca m-am intins ca o placinta.
Weekend placut,
Anto si
Victor (8 octombrie 2005)
gabiarama spune:
Ai grija sa nu sari peste mesajul meu de dincolo , auzi?
Sa nu te faci ca nu il vezi.
M-am mai uitat inca o data pe lista de pe prima pagina de la fetele de iulie -august ,si vad ca voi fi singura cu carutul albastru afisat
.Cind ma gindesc ca unele dintre ele abia vad simburelul si eu simt deja fluturasii 
GABI
14+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
Anya20 spune:
Norina, hai ca o sa fie bine. Lekoklar nu este un antibiotic "puternic", ci unul dintre cele bune si eficiente. Asta este replica multor cadre medicale si nu inteleg de ce. Puternice sunt de pilda citostaticele sau altele de genul asta, care chiar au efecte zdravene asupra organismului. Nu ii fac reclama, caci nu este printre preferatele mele, dar vreau sa te linistesc. Clasa asta de medicamente da alergii mult mai rar decat altele (de genul amoxicilina - adica si celebrul Augmentin, penicilina s.a). Eu nu spun ca nu ar putea fi de la asta(desi imi pare ca nu), ci ca beneficiul este cert mai mare decat riscul. Pare intr-adevar o dermatita de contact.
Cat despre suflul sistolic, nu e deloc o tragedie. Multa lume are si traieste cu el bine merci. Eu sunt un exemplu. La copii poate aparea frecvent pt ca organele sunt in crestere. Daca vrei sa fii sigura, cand ai timp fa-i un eco de cord. Iar cu platfusul...pana la 3 ani nimeni nu poate sa afirme asta cu certitudine.
Hai, revino-ti si stai linistita.
Alina
10+, mamica d-rei Anya (1 an)
codruta_grg spune:
2 intrebari la fete:
- cate zile le dati din aceeasi supa la copii?
- voua va fac mult efort copiii? Adica, Petra cand aude muzica atata danseaza, pana oboseste si se dezechilibreaza. Sa nu o las sa danseze asa mult? Danseaza maxim 1 piesa, dar mie mi se pare ca face totusi un efort maaare. Sau se plimba pe jos cam 2 ore pe zi.
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
jadi spune:
Anto vezi sa nu uiti ce ziceai data trecuta, ca vrei informatii concrete, alea alea!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2