Inimioare de iulie-august 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 17
Giana spune:
Sarcina mea merge bine! Nu mai am grtzuri decat rar si am inceput sa pot manca mai multe.Dar carnea tot nu vreau s-o vad.Si mi se face rau si cand ii fac papa lui Dani.Mai ales la cea cu pui.Beachhh ![]()
Si la Dani mancam carne..mai ales cea de porc cu putzina grasime.Acum si gandul imi face gratza.Insa evit si ii face tati sau buni.Eu doar ii dau.
Prin februarie voi afla si eu ce se ascunge in burtica si de-abia astept! Tare mult vreau o fetitza dar ce-o fi o fi!
Va pup! Si mai intru sa va citesc si sa va tzin la curent cu noutatzile.
GeorGiana
si
Dani (17 august 2005) POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
irinabungau spune:
Laura, ce scumpi sunt!!!!! In legatura cu bona.... cred ca nu s-au obisnuit inca cu ea, lasa-le un timp de acomodare... Si eu am avut o faza de genul asta cu Ioana, toata vara am iesit la plimbare cu ea si cu o prietena de-a noastra de familie cu care se intelegea foarte bine, se jucau, n-avea treaba cu ea. In schimb, in sept. cand alergam eu disperata sa caut diverse pentru casa mi s-a imbolnavit maica-mea si am fost nevoita sa o chem pe prietena asta sa stea cu Ioana. A fost ok si de data asta, asa ca am zis ca atunci cand ne mutam o lasam la ea. Am lasat-o o zi intreaga - de dimineatza de la 9 pana dupa amiaza pe la ora 17, dar de-atunci cand o vede pe tipa asta se pune pe un plans... de se invineteste... dar dupa un timp se reacomodeaza cu ea, nu mai are nimic. Probabil se gandeste ca iar o las la ea si de aceea plange... nu pot sa-mi dau seama.
Giana, pai o sa venim si noi la d-l Girafa, am mai mers cu Ioana pe acolo, dar nu v-am vazut!!!
Va pupam,
Irina si
Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze
anis spune:
Off fetele, eu am avut ceva dureri mai amri azi noapte.Am vb cu dr, medicamente normal..sper sa ajung la termen.
Pe langa asta nu stiu ce sa ma m-ai fac cu Ingrid, mananca din ce in ce cu mai multe fitze.Se plictiseste cum o pun in scaun, se joaca cu mancarea...si tot asa.
De azi am adoptat treaba cu mananca cat mananca si daca o vad ca se joaca opresc masa, daca scanceste dupa mancare ii mai dau o sansa daca nu o las asa si gata.
Oricum nu e un copil slab zic eu...adica are 11kg, dar a inceput sa fie o mica tirana, si cu imbracatul si cu orice..daca nu-i convine eva se razbuna instantaneu, aruncandu-si jucartiile sau se loveste ea(merge cu deturnarea atentiei,dar trebuie sa fii pe fractiune de secunda atent).Ce sa ma fac?
AniS
34+
Iarina-Elisa
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
irinabungau spune:
Anis, si eu la fel procedez cu Ioana, cat sta la masa, mananca, cand vad ca se plictiseste si incepe sa arunce cu mancarea o dau jos, o spal pe manutze si gata cu masa!!! Stie ca daca vrea sa manance trebuie sa stea in scaunul ei sau in brate la mine, dar la masa. Nu dispera, cred ca este doar o perioada!!! Cat despre tine, ai mare grija, sper ca nu se grabeste bebelina sa te cunoasca!!!!!! Nu mai stiu cine zicea ca dupa cum ai tu bafta, parca te vede de Revelion la spital, pftiu, sa nu aiba gura aurita!!!![]()
Fetelor, slaba miscare, nu-mi mai place de voi!!! Uratelor!!!
Va pupam,
Irina si
Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze
delia grozav spune:
Pai de revelion sunt de garda Anis, hai la Mures![]()
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 1 an
pisicut spune:
Multumim tuturor pentru felicitari! 
Nu mi-a mers netul de luni asa ca recuperez acuma.
Delia multa sanatate iti doresc, sper ca deja ai imbratisat-o pe Medeea.
Katink felicitari cumnatei tale, sa stea bb-ii la caldurica pana sunt destul de maricei sa infrunte lumea.
Irina ai mare dreptate cu distratul cu toate tampeniile. Al meu isi ascunde fata dupa o carte si cand ma apropiu rade de se prapadeste, tot asa cand se ascunde dupa suportul de rufe, se urca pe scaun (in picioare si bataie) si altele.
pisicut spune:
Irina si BuBu plange daca vede pe cineva plangand. Noi evitam sa ne vada suparati, noroc ca nu se prea intampla
.
Anis si BuBu nu mai sta de mult in loc cand mananca, plimba bolul si cel mai mult ii place sa manance singur. Strang dupa el de parca as avea o gradinita in casa. I-am dat sa manance cereale si am iesit putin din camera, cand am intrat cu sotul el scutura punga si radea cu gura pana la urechi cum ieseau cerealele afara.
fetele si pe tine sa nu ajungi blonda
.
Briana bine ai revenit.
fetele si pe tine.
Laura LA MULTI ANI! surorii tale!
pisicut spune:
Laura super scumpi shtrumphii.
Monica-Elena sarbatori fericite si voua cu multa fericire si sanatate.
Pitecantrop sa va traiasca Taz cel frumos. Bafta la examene, ai sa vezi ce repede va trece timpul si il veti avea pe Adi cu voi.
Merg si eu la somn, mai recuperez maine.
Noapte buna tuturor!
mamy_taty spune:
Salutari la toate mamicile
Vrem sa netrecem si noi pe listuta daca se poate![]()
,o urmaresc prin toata casa,nu mananc decat cu ea,nani la fel...Dar mamy nu se supara
dar apoi ma pupa
imi place muzica la nebunie ,sa cant si sa dansez..sa ma joc cu fratiorul meu LEONARD care cateodata se supara pe mine ca ii resetez cu pixul calculatorul
Va doresc multa sanatate si Sarbatori cat mai fericite
Laura25 spune:
mamy_taty bun venit in club! Sa-ti traiasca baietii! Sper sa iti placa la noi si sa ne scrii des. L-am trecut pe David in listutza. 
Scuze fetelor, dar e prea tarziu sa mai raspund la fiecare. Am citit tot, m-am pus la curent, sper maine sa am ceva mai mult timp.
Somn dulce!
Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi