Inimioare de iulie-august 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Mamy_Taty, bine ai venit la noi in club, sper sa te simti bine, sa ne scrii de nazdravaniile voastre, am vazut si pozele, sunt niste frumusei

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 31+ Barza aduce o

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'neata...

Eu vin iar dupa o seara cu contractii.Am vb si cu dr, mi s-a dat alt medicament pe langa gynipral si no spa, care nu aveau efect.Nu zic decat,cum o vrea Dumnezeu.

Apropo de schimbarea lui Ingrid in comportament ,ma gandeam ca ,as avrea ea sa-mi atraga atentia asupra ei, sau protesteaza de cand cu bona...e posibil?

AniS 34+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Mamy_taty bine ai venit printre noi. Asteptam sa ne mai povestesti despre voi.
Anis nu stiu ce sa-ti spun despre schimbarea de comportament a mandrutei tale, doar ca si al meu face la fel si la noi nu vine bb2 si nu avem nici bona. Cred ca este doar o perioada si ca va trece. Al meu sta cuminte in scaun doar cand este foarte flamand sau mancam toti trei.
Pupam burtica sa stea puiuta acolo pana dupa anul nou. Sa fie cum o vrea D-zeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Mamy_taty, bine ai venit, sper sa te simti bine in mijlocul nostru!!! Vad ca David este tare nazdravan, ca orice copilas de pe-aici, asteptam sa ne mai povestesti despre nazdravaniile lui!!!

Anis, multa sanatate si ai grija de tine!! Cred ca Ingrid simte ca se va produce o mare schimbare in familie si ca nu va mai fi ea in centrul atentiei... copiii stiu de mici sa speculeze orice moment!!!Este posibil sa fie un semn de protest, nu ma pot pronunta.

Va pupam,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Irina ma bucur ca veti petrece sarbatorile in familie. pe Ioana, indata va sti si ea sa bea din cana si va fugi prin casa cu cana plina si atunci distractie . De sarbatori am sa-l filmez si eu pe nazdravanul meu sa-l mai vedeti.
Simona ma bucur ca nu ati disparut... pe amandoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

quote:
Originally posted by irinabungau
Fetelor, slaba miscare, nu-mi mai place de voi!!! Uratelor!!!

Prezent!

Imi place sa te vad din nou activa pe forum, si mie imi era dor de tine! pt tine si frumusetea ta de fetita cretulina.

mai mamicilor am o problema: ANA NU MAI VREA LAPTE! ea bea cam de 3 ori pe zi adica inainte de somnul de la pranz, seara la culcare si uneori pe la 4-5 dimineata! Ei bine acum la pranz nu mai bea decat daca e aproape adormita iar seara nici nu vrea sa il vada. De regula noaptea cand ii dadeam sa bea adormea aproape imediat si nu comenta deloc. Acum dimpotriva mai rau se trezeste, plange, da din cap ca nu si da cu manuta peste biberon (adica ceva de genul "mai mama nu pricepi ca nu vreau?!")
A mai patit cineva asa ceva? E ceva temporar sau s-a terminat cu lapticul pt ea. Bona imi spune ca la fel a patit si ea cu 2 dintre copii si ca nu au mai baut deloc lapte dupa aceea dar ma tem ca din branzica si iaurtul pe care le mai consuma (zilnic, e adevarat) poate nu isi ia suficient calciu. Ce ma fac? Sariti cu sfaturi ca sunt tare dezorientata.

va pup cu drag

Cami si ANA (17.08.2005)

poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

quote:
Originally posted by brianamica

Multumim tutror care ne-au dus grija !

In mod special pentru Albinuzza multi pupici pentru tine !

Laura, esti o draguta si iti multumesc ca te-ai gandit la noi !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

dragi mamici de pitici din iulie-august 2005, scuze ca ma bag la topicul vostru, dar am vazut-o pe Briana ca a postat aici... Va doresc sarbatori fericite!
off topic: Briana, te asteptam cu drag si la mamici si tatici singuri sa ne mai scrii despre voi! Ce mai faci, cum te descurci?

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Cami, poate ca ar trebui sa mai scoti din mesele de lapte, ce sa zic...???? Daca da cu mana peste biberonul cu lapte sari cu un bibe cu apa, poate ca-i este doar sete. Ioana se mai trezeste noaptea si cere apa, lapte bea doar dimineatza putin - vreo 160-180 ml imediat cum se trezeste si seara inainte de culcare vreo 260 ml. de cereale cu lapte. Ma gandesc ca o fi un moft trecator, cine stie...???? Pupam mofturoasa mica,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Irina, Ingrid are de vreo 4-5 luni lapte doar seara vreo 300ml, si ziua cereale cu lapte vreo 150, in rest lactate ce prinde din branza ,cascaval etc.

Azi iar mi-a facut figura.A mancat, baut juma de canita de supa, si vreo 3 linguri de paste si o mana de cirese, si atat.Cu atat am lasat-o si am trimis-o la culcare.

Habar n-am cum sa fac.Daca o fortez sau ii fac jocul stand la masa si rugandu-ma de ea, cred ca nici asa nu e bine o sa devina masa pt ea un stres, asa cum fac acum sper sa inteleaga ca nu e de joaca cu mancarea si cand e de masa sa pape ca altfel ramane fara..Nici nu stiu cum sa fac.
Ea are asa masa de dim, masa de la ora 14, masa de la 17 si masa de la 19 si seara la 22 laptele..Ma gandesc ca poate sunt prea multe mese...dar totusi de pranz ar tebuii sa manance nu.?Ea mananca dim pe la 10.Intre 10 si 14 e distanta...
Nu-mi fac probleme de greutate ca arata bine, are 11kg si vreo 86cm..eu zic ca e f ok.
Cine mai intelege copii astia????

AniS 34+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Hop si eu pana nu se trezesc shtrumphii!

Cami nici Bianca nu vrea deloc biberonul noaptea. Nici cu apa, nici cu lapte. Daca ii pun tetina pe buze tipa mai cu foc si la fel ma impinge. Daca nu mai vrea lapte simplu, da-i cu cereale sau cu fulgi de porumb, fa-i orez fiert in lapte si amesteca-l cu fructe sau cu branza. E posibil sa fie doar o toana. Ai incercat cu canitza? Poate asa il vrea. Imi inchipui ce dezastru ar fi la mine sa nu mai vrea bibe cu lapte, ca ai mei asa adorm la pranz si seara beau lapticul si uneori adorm cu tetina in gura, uneori il termina si se mai foiesc putin. Dar, oricum, asta e "somniferul".

Ai vostri copii se mai trezesc noaptea tipand? La mine, Rares se trezeste de 2-3 ori pe noapte maraind si adoarme imediat cu bibe de apa in gura. Uneori trezirea e din cauza ca ii iese pipilica din scutec si e ud pe pantaloni si pe bluza. Am gasit un singur tip de scutece care reusesc sa faca fata pisorcosului meu, dar mi le aduce unul din nasii lor din Franta, cand are curse in zona. Deci nu am tot timpul.
Bianca insa se trezeste de mai multe ori tipand. Efectiv urla. De cele mai multe ori se linisteste daca ii vorbesc usor si pun mana pe ea, o mai intorc, o dezvelesc. Dar uneori doar daca o iau in brate se opreste din tipat (nu zic plans, ca nu are nici o lacrima). Aveti idee care ar fi cauza? Ma gandeam sa ii las singuri in camera, dar cu tzignalul ei, pana ma trezesc si ajung la ea, sigur il scoala si pe Rares.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput