Inimioare de iulie-august 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 16
irinabungau spune:
Salutare mamici, pitici si burtici!!!!
Am revenit si eu la munca, trebuie sa va spun ca ma dezamagiti!!!! Pai bine mai, ati umplut o singura pagina intr-o zi???? Urat, foarte urat!!!! O sa va trag de urechi cu prima ocazie!!!
Brianamica, ma bucur sa te revad prin zona, poate o sa ai puterea sa intri mai des, cel putin pentru a citi incurajarile si gandurile noastre bune care se indreapta spre tine si scumpa de Ana!! Eu zic ca si celelelate fete sa incerci sa mai mergi pe la alti doctori, poate in sfarsit vei gasi cauza care declanseaza aceste bubitze!!! Imi pare rau ca treci printr-o perioada grea, dar sunt convinsa ca dupa vremea asta rea va rasari soarele si pe strada ta!!! Tot ce-ti doresc este sa fii o adevara femeie si sa treci cu bine peste toate aceste incercari!!! Multi pupici tie si Anei din partea noastra!!!
Anis, ce tare este Ingrid, cred ca bona ta este disperata!!!!! Parca si vad cum ai testat-o pe bona lui Ingrid, ca-n reclama cu Prigat, he he!!!![]()
Laura, la multi ani si din partea noastra pentru sora ta, sa fie sanatoasa si fericita!!! Ce norocoasa este ca esti sora ei, se vede ca o iubesti muuuult!!!! Cat despre copilasii tai, sunt niste haiosi!!! Ce-mi place cand povestesti despre ei, parca-i si vad!!! Imi aduc aminte cat de greu ti-a fost primele luni, cat de emotionata eram cand povesteai despre ei, si uite ca acum au crescut si compenseaza prin nazdravaniile lor perioada in care a fost mai greu!!! 

Monica Elena, drum bun si sarbatori fericite, poate reusesti sa mai intri din cand in cand, ne va fi dor de voi!!!!
Lulu, ma bucur ca Tudor a inceput sa doarma noaptea de la un cap la celalalt, si Ioana de vreo o saptamana nu se mai trezeste noaptea sa ceara biberonul cu apa. Semn ca au crescut....
Pitecantrop, felicitari, ma bucur mult ca il luati pe Taz la voi, o sa fie mult mai fericit cu voi!! Si voi, asisderea!!!Am vazut pozele cu Taz, este tare dulce!!!!Multi pupici si bafta!!
Yasmari, ce fain!!! O tineti dintr-o petrecere in alta, cred ca Yasmin este cea mai fericita la faza asta!!! Imi pare rau ca prietena ta este asa departe de tine, este tare greu sa-ti faci prieteni intr-o tara straina... si prietena mea cea mai buna a plecat in Bucuresti si mi-este tare greu fara ea aici, parca si atunci cand ne povestim prin telefon nu-i acelasi lucru, sunt multe care raman nespuse... si mi-este pemanent dor de ea.
Simona, eu a trebuit sa pun masa in dreptul televizorului de frica sa nu-i friga un biberon.... avea tendinte de genul asta si i-am pus piedici...
Cami, ma bucur sa vad ca mai scrii, mi-era dor de tine!!! Cine stie ce-o fi in capusorul ei de copilas, va iubeste atat de mult pe amandoi incat cred ca-i este frica sa nu se intample ceva cu vreunul dintre voi.... Eu aveam un cosmar cand eram mica, mica de tot ca-i cadea capul mamei de pe umeri si ma trezeam ingrozita, iar ziua respectiva ma rugam sa nu pateasca nimic mama.... si acum ma cutremur cand imi amintesc cum ma simteam....
Gagici, sambata vine Radu acasa, asa ca sunt....in al 9-lea cer!!!! M-am facut si eu gigea, m-am defrisat pe unde era cazul, m-am shuvitzat, ce mai.... sunt o bella... he he!!!
Sper sa va mai reveniti din amorteala, sa mai am si eu cu cine povesti pe-aici!!!!
Pupam cu drag,
Irina si
Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze
caterina71 spune:
Fetelor, noi suntem bine, am absentat putin pentru ca tre sa-mi schimb permisul ca expira de Craciun, asa ca am umblat dupa foaia de analize, taxa, iar maine ma duc sa stau pe-acolo sa-mi depun actele.
Va multumesc pentru aprecierile la adresa mandrei! Noi suntem tare fericiti ca are si ea o latura la care sa nu fie codasa, ca de exemplu eu si acum stau dupa ea cand merge, ca mai balangane, si nu stie inca sa cada, pe gresie nici nu are voie ca parca-i Bambi... dar creste ea si scapa de coada ...
Ca tot vorbiti de jucarii, noi i-am luat din Selgros casuta din material de piscina, e chiar grosut, si e foarte incantata, duce in ea pe toata lumea ca sa arate jucariile... daca vreti sa luati vedeti ca nu-s jos pe rafturi, mai bine intrebati vre-un zgubilitic de la raionul de jucarii, eu intamplator mi-am aruncat ochii sus de tot, la rafturile de depozitare, si-am vazut-o acolo montata, si in casuta erau puse toate cutiile, puteam sa caut pana imbatraneam s-o gasesc pe rafturi...
Noi am hotarat anul asta sa-i dam jucariile pe masura ce le luam, ca oricum nu intelege ea ce-i cu Mos Craciun, si sa se bucure de jucarii, ca toate odata daca le primeste, nu stie cu care sa se joace... Tot acolo am gasit o masinuta faina care se demonteaza, cu 12 ron, ca tot ziceai Simona ca vrei sa iei, i-am luat si 4 seturi de carticele armonica cu tematici diverite, erau mai ieftine ca la Teora, papusi au o gramada, pentru fetite, masinuta pe care sta i-am luat inainte de Mos Nicolae de la Auchen, mai vrem sa-i luam Lego Clemi, care-s moi si parfumate, ca mai are unul, Ferma fericita, si se joaca foarte frumos cu el, mai sunt 3-4 in serie, sa vedem ce-i luam, ca nu putem toate, in ianuarie eu tre sa-mi platesc si taxa la scoala pentru semestrul 2... cam atat despre jucarii, deja nu mai avem loc in casa de ele...
Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)
Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an
caterina71 spune:
Irina, waw, mai aveti doar doua zile si va vedeti cu tati! Cred ca esti la fel de nerabdatoare ca si Ioana... Sa inteleg ca si voi o sa va prim iti cadourile inainte de Craciun, dar nu-i bai, nu va suparati voi! Sper sa poti sa nu stai toata ziua la servici pana in sarbatori, ca sa petreceti cat mai mult timp impreuna! Mai pleaca Radu dupa sarbatori, sau ramane in tara cu voi?
Pupici,
Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
caterina71 spune:
Monica, petrecere frumoasa de sarbatori si vacanta linistita la munte! Sa fiti fericiti si sanatosi, si voi si Mihnea, si familia in general, ca sa se bucure de voinic! Si noul an sa va ajute sa realizati tot ce va doriti!
Pupici,
Alexa mititica
irinabungau spune:
Cati, tati pleaca la sf. lui Ianuarie.... Cat despre cadourile de Mos.... de-abea le astept, hi hi!!!! Eu pentru Radu... n-am cumparat nimic, sa-mi fie rusine... sper sa se multumeasca cu tot ce-am facut pentru casa in lipsa lui ![]()
![]()
![]()
Pupam
Irina si
Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze
Laura25 spune:
Buna!
Multumesc din suflet pentru urarile adresate surorii mele. Va multumeste si ea, dar momentan e intr-o pasa mai proasta si nu se simte "in the mood", vorba ei,sa scrie si ea. E intr-adevar o legatura foarte stransa intre noi si mi-e tare greu ca e asa departe, tocmai la Constanta, si ne vedem foarte rar.
Fetelor care aveti bona la copii, cum a fost acceptata de puiuti la inceput? Pe mine ma pune serios pe ganduri faptul ca dimineata cand intra pe usa devin brusc maraiti si sar la mine in brate si sunt foarte mofturosi si vor numai cu mine, ba chiar se imping unul pe celalt ca vrea fiecare exclusivitate. Inainte de a veni ea sunt cuminti si relaxati, se joaca frumos singurei, nu se maraie si nu imi stau in carca. Dupa 30-40 de minute le trece, se joaca si cu ea, stau la ea in brate, eu ma pot duce in bucatarie sa imi vad de treaba, nu se mai pun pe bocit daca nu stau langa ei. Oare o sa se acomodeze? O sa stea cu ea, sau o sa o tina intr-un bocet toata ziua? Sunt tare ingrijorata si mi-e inima grea cand ma gandesc. E si tarziu acum sa caut pe altcineva. Vin sarbatorile, cand sa mai testez alta, cand sa se mai acomodeze ei cu altcineva!? Off... nu stiu cum sa fac.
Vroiam sa va mai intreb de dinti. Bianca mea sta in 6 dinti din august. De atunci nu i-a mai iesit nimic in gura. I s-au latit gingiile, semn ca sunt maselutze pe drum, dar la dintii din fata nu vad nici un semn sa incolteasca. Sa ma ingrijorez sau sa o las in pace?
Am hotarat cu sotul ca din toata saracia noastra, eventual in rate, sa ne luam o camera de facut poze si filme, ca nu se mai poate! Scot astia mici faze dupa faze, adevarate momente Kodak si imi vine sa plang cand vad ca nu am pe ce pune mana sa fac repede un filmuletz.
Aseara, ii pregateam de culcare. I-am pus pe olitze, au stat o bucata, s-au ridicat si fugit in sufragerie la taica'su. Erau amandoi goi de la brau in jos, cu body desfacut atarnand pana spre genunchi (taica'su le zice scotieni cand ii vede asa
), cu gura pana la urechi, tropaiau si tipau din toti plamanii "ta, ta, ta,ta, va, va, va,va". Bianca a scos pria data faza asta, isi scoate dintii de sus peste buza de jos si spune un fel de combinatie intre "va" si "fa" greu de transcris fonetic. Ei si tzopaiau unul dupa celalat cu dintii le vedere, Rares ridica genunchii mai sus, Bianca tropaia cu pasi mici, lipa-lipa si "ta, ta, ta, vfa, vfa ,vfa" .. vreo 10 minute. Asta era pe la ora 22, cred ca babutza de sub noi se muta in curand
. Norocul ei ca e cam surda.
Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
lulu75 spune:
Hello!
Doarme copilul si nu mai doarme mami. De 2 nopti ma trezesc la ora 3 si nu mai pot dormi. Ma tot framant cand e mai bine sa fac bb2, ce nume sa ii punem, daca peste 1 an e prea tarziu sa raman gravida, etc etc si uite asa trec noptile mele albe.
Acum am incercat sa dorm dar iubitul meu fiu nu are somn si eu sunt varza. Cu 2 cred ca ma incui in baie si dorm
. Sau sa ii leg pe ei de patut
?
Luminita, Gabi si
Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774
Giana spune:
Laura,super faza! Ce haiosi cred ca erau...Si Doamne,cum se mai joaca ei impreuna...!
Irina,mai e putzin si il vetzi strange pe tati in brate.Ce frumos! Multa fericire si un Craciun asa cum vi-l doritzi cu cadouri pe masura!
Legat de Pitici,nici noi nu mai mergem acolo din vara.Ce sa facem pe frigul asta?Noi iesim ziua de la 11.30 la 13 cu caruciorul la aer curat.Facem piatza,mai cascam ochii pe la magazine...il mai dau si pe jos putzin sa alerge, in schimb seara avem program de 2 ore la club.Mergem la Domnul Girafa,reclama - reclama mascata sa Paradise Kids.
La cel din urma il putem lasa si singurel pt ca au grija fetele de el.Si de cateva ori l-am lasat si a fost Ok. Ii place la nebunie printre copii si atatea jucarii...Odata cand l-am lasat acolo a adormit in leagan.Are ce are cu leaganul ca fetele de acolo cand il vad pe Dani il dau jos.Ar sta numai acolo.Si plange cand vrei sa-l iei din el.In ziua aceea nu dormise la pranz decat o ora jumate si in leagan a adormit baiatul.Cu tot zgomotul facut de ceilaltzi copii,cu melodiile Cutiutei Muzicale.In fine...l-au luat fetele si l-au pus in patutzul tzarc(bine ca au unul acolo,cred c-au mai patzit-o
) si a dormit baiatul 40 de minute.Cand ne-am intors noi era plin de energie si nu vroia sa mai plece de la jucarii...
GeorGiana
si
Dani (17 august 2005) POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
Giana spune:
Dani a inceput sa manance chiar foarte bine.Nu-mi vine sa cred! Poate-l deochi
Pana si ficatul il papa si-l mai si mesteca,el care era un sclifosit!!!
Asa ca mi-a venit si mie inima la loc.In rest e bine! E vioi dar sa stitzi ca e cumintzel.Cat poate fi un copil la un an.Este foarte iubaret,trimite pupici cu manutza la toata lumea iar pe mine si pe tati ne pupa de ne albeste.Sta ce sta ne mi da un pupic.E o dulceatza.Si ii place asa mult sa fie frumos (mai-mai cum zice el).Parca ar fi o fetitza! Daca ii pun ceva nou pe el imediat observa.Fara sa-i spun eu.Si imediat se duce la tati si-i arata ce "mai-mai" este el.Daca il vede pe Cris ca se da cu parfum vrea si el...si ne-a facut de-am si ascuns sticlele de parfumuri,cum le vedea cum isi amintea ca el nu e dat.Vrea sa-l dau cu crema si sta ca la salonul de masaj. Din cauza asta i-am luat in loc de uleiul de corp pe care-l foloseam pana acum,o lotziune de la Nivea.La ulei nu statea sa-l dau,la asta-DA. E curios la tot ce facem si vrea si el.Dar degeaba ii spun ca e pt fetitze.Daca lui i se pune pata pe clestele meu de par...si nici par nu are ca sa si-l prinda. Baieteii vostri fac si ei asa?Saual meu e mai cu motz???
GeorGiana
si

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
Giana spune:
Face progrese mari in ceea ce priveste vorbitul.Se chinuie pana ii reuseste un cuvant si e haios ca le cam poceste.
Intr-o zi eram la bucatarie si il lasasem cu buni.El a strigat "mami! mami!" de cateva ori,a vazut ca nu-i raspund ca nu-l auzeam si s-a dus fuga la mama si i-a zis: "Mami pa-pa tati!"
Ce i-a trecut lui prin capusor...daca nu raspund inseamna ca am plecat cu tasu.
GeorGiana
si

Michael Levine