Inimioare de iulie-august 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Andre_ea- multumim mult pt idei! Eu la ferma inca nu ma bag...pt ca Mario baga si acum toate jucariile in gura, mai ales ca ne ies si noua maselute si caninii se pare.... Ma uitam la avionul acela...pare interesant, lui ii place sa moteze/demonteze tot...De unde l-ai luat? Idei sa iti dau eu....si eu sunt cam in pana... Pot sa iti spun cu ce se mai joaca el incantat.. De ex are de la mini blu un set lego care ii place tare mult si e bun pt ca piesele sunt din cauciuc moale si parfumat si nu se poate rani cu ele... E f incantat...si le pune unele peste altele si dupa fiecare reusita se aplauda singurel.... Si mai este f inacantat de banalul covoras puzzle cu animale am eu dar am vaz si cu fructe. Este din cauciuc, l-am luat de la billa dar are si la carrefour si in alte parti si e si f ieftin... Eu initial l-am luat a sa stea pe el si nu pe gresie, dar el e f preocupat sa il desfaca si apoi incearca sa aseze piesele sau eu i le pun la loc si el le apasa sa intre si iar se aplauda.... Acum pt craciun nu am luat inca prea multe.... si asa nu prea mai am loc in casa de jucarii...I-am luat un catelus care latra si se arunca peste cap si popice deocamdata... Masini cu telecomanda are 2 la tatl lui dar nu prea ii pasa de ele.... doar cu telecomanda se joaca fara nici o leg cu masinile... Sper la cumparaturi (m-am intins o gramada...scuze!)

Mergi la inceput

Irina- offf, asa e... Si nu numai cu olita...tot ce pocneste tare e bunpt dat de gresie sau geamuri cu el... si partea cea mai neplacuta e ca eu i-am pus tarcul lg calorifer ca sa fie cald si sa vezi zgomote infernale cand prinde ceva tare si il izbeste minute in sir de calorifer... Macar aici in afara de mine nu mai are pe cine sa deranjeze...sa fi vazut distractie cand eram la bloc....il stiau toti vecinii cand se joaca el!

Katink- ma bucur tare mult pt cumnata ta!!! sa fie sanatosi, sa udca sarcina cat mai aproape de termen si sa inchinam si noi virtual un pahar de sampanie alaturi de voi in momentu intalnirii cu frumoasa pereche de gemenasi!!!!

Andre_ea- multumim! Nu stiam ca s-au mutat fetele din America la mai-iunie... chiar ma intrebam si eu ce e cu oana ca nu am mai vazut-o de mult....

Irina- pe Mario il distreaza sa merg in 4 labe pe lg el si sa latru.... Adevarul e ca ii distreaza niste chestii...de te dau pe spate! Ii mai fac si eu faza cu plansul dar nu se sperie,,,dimpotriva! Mario rade si vine sa ma traga de par sa imi ridice capul sa ma vada la fata.... Nu mai fii suparata ca nu aveai de unde sa stii cum reactioneaza! Eu ma prefac cateodata ca nu il vad si incep sa ridic pere, haine in jur si sa intreb unde e Mario ca nu il gasesc...si alearga razand spre mine si incepe sa ma traga de haine sa il vad! Sunt tare haiosi la varsta asta....

Yasmari- tu macar ai scuze cu vremea de acolo... Eu ma simt asa prost, ca o mama denaturata ce sunt, ca nu il scot afara desi eu stau si la curte si mi-ar fi f usor... Dar cand vad vremea asta asa urata nici mie nu imi vine sa ma infofolesc si pe mine si pe el sa iesim putin... Asta vara era bine ca ieseam cu tarcul si statea mai mult afara si cand il bagam in casa stateam cu usile deschise deci tot cam ca afara... Of, sa vina vara odata ca tare bine era!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Simona, avionul este de la Diverta din Unirii. A costat cam 300 mii. Pe site-ul ala era mai scump.
Mi s-a mai parut haioasa locomotiva Thomas cu conductor. Apesi pe el si merge locomotiva.

Tudor nu e deloc impresionat daca plangi. In schimb azi statea la mine in brate si in timp ce ne jucam m-a lovit in ochi. Am tresarit si mi-am pus mana la ochi ca ma durea, iar el s-a prins ca mi-a facut ceva si a inceput sa planga. Putin pentru ca l-am linistit ca n-am nimic.

Andreea si dl. Goe - 10.08.2005

Mergi la inceput

Imi cer scuze ca am fugit asa.... s-a trezit Mario si nu vrea sa adoarma....si acum tot treaz este... Intru maine si termin de citit de la pag 9... Chiar nu stiu ce are de nu vrea sa doarma deloc.... Sper sa adoarma repede...

Va pup! Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Simona

Nique 15 si eu la fel am. Mihnea nu a mai supt de la 7 luni si la fel nu am avut probleme cu sanii doar ca atunci cand strang de mamelon iese lapte. Dr mea a zis sa nu mai strang d emamelon ca asa stimulez lactatia. Mi- a zis s afac prolactina si examen citologic al secretiei ca inseamna ca este prolactina marita. Dar uite ca nu am ajuns sa le fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Neata fetelor!
Monica, multumesc pentru raspuns. Nedumerirea mea cea mare este ca eu am mai strans de mamelon si alta data si nu a curs nimic... si nu inteleg ce se intampla acum. De gravi nu cred ca este vorba ca tocmai au trecut rusii si oricum ne-am cam ferit!

Referitor la cadouri/jucarii pentru Craciun: voi ati luat la copilasi calut balansoar? Sunt incantati de ei? Ce model aveti si de unde l-ati luat... ma bate gandul sa-i iau si eu Siminei si nu stiu de unde anume. Am vazut la Chicco un model, dar e tare scum ~ 300 Ron si daca nu se va uita la el, o sa ma cam doara sufletul!!!

Va pupam si poate reusim sa intram si mai tarziu!

Ioana si Simina

Poze cu Simina

Simina e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by nique15
Referitor la cadouri/jucarii pentru Craciun: voi ati luat la copilasi calut balansoar? Sunt incantati de ei? Ce model aveti si de unde l-ati luat... ma bate gandul sa-i iau si eu Siminei si nu stiu de unde anume. Am vazut la Chicco un model, dar e tare scum ~ 300 Ron si daca nu se va uita la el, o sa ma cam doara sufletul!!!

Noi avem unul, f misto, l-a primit Luca la 1 an de la matusa lui, si am inteles ca l-a luat de la mag Happy Baby. Incearca si acolo, e stil balansoare, cu talpice din lemn, f bvine facut, tine pana la 100kg, si vreau sa zic, ca Luca se urca si coboara singur de pe el. Si are si pe ureche un buton si imita calul

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 31+ Barza aduce o

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Albinutzza, pai unde este Happy baby?

Ioana si Simina

Poze cu Simina

Simina e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Buna fetelor!

Intru si eu, mai rarut ce-i drept, dar e foarte aglomerat sfarsitul de an. In plus m-am si pricopsit cu o raceala care imi scade serios randamentul asa ca am un chef de munca....

Citesc cu mare placere ce scrieti voi aici despre puiuti si in multe faze o regasesc si pe zuzulina mea. Nu o conving daca ma fac ca plang dar daca ma harjonesc cu taica-su o ia plansul pana ne intoarcem spre ea si ii zambim si o linistim ca e de bine dar ce o necajeste cel mai tare e cand il tund pe sotul meu. El se tunde mereu periuta si il iau eu cu masina acasa. Dar daca ma vede mandra plange saracuta cu lacrimi siroaie , in deznadejde asa. Daca se tunde singur nu are nimic, dar sa nu il tund eu ca e jale. Nu stiu ce o pricepe saracuta de se necajeste asa.

In rest e vesela si zambareata. Mai putin ultimele 2 nopti cand ne-a cam dat peste cap. Nu stiu ce o supara ca tocmai au spart si premolarii de jos.

Atat momentan ca ma cheama datoria, dar poate reusesc sa intru si mai tarziu.
Va pup

Cami si ANA (17.08.2005)

poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by nique15

Albinutzza, pai unde este Happy baby?

Noi avem unul pe Bd Chisinou, fost Socului. Nu stiu in ce zona stai. Intra pe happybaby.ro, si poat gasesti unul aproape de zona ta

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 31+ Barza aduce o

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput