Inimioare de iulie-august 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 12
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by Giana
Laura,una din ele.Nu difera decat jucariile de pe cealalta parte.Care o gasesc.Bine, mi-ar place sa aiba si cuburile.Nu stiu daca aia ieftina le include.Si scaunelul il gasesc tot acolo?
GeorGianasi
Dani (17 august 2005)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
Giana, masa mai ieftina are mai multe cuburi: 20 si vreo 2 sunt cu fetze haioase. Cea mai scumpa are doar 10 cuburi. E mai scumpa din cauza pianului cred. Eu i-am luat-o de ziua lui. Am cautat o gramada ca era august si nu era pe nicaieri pe stoc iar fabrica nu lucra. Mi-o puteau trimite in septembrie, dar era prea tarziu. Am avut noroc ca am gasit la un magazin Happy baby.
Andreea si Mister Personality (tocmai am descoperit ca avem) - 10.08.2005
andre_ea spune:
Delia, ma bucur ca ai trecut cu bine peste operatie. Insanatosire grabnica!
Mada, condoleante! Stiu prin ce-ai trecut si stiu ca e greu. Ai grija de bb din burtica.
Anis si
, pupici si voua! V-am zis, bb2 e mai activ ca bb1 in burtica. Nu stiu explicatia.
Anca, spor la treaba! Ce masele mai ies fetei? Eu va stiam cu toti dintii. Pupa fata inaltuta si desteapta!
andre_ea spune:
Azi am fost pe la cumparaturi pentru Craciun si i-am luat lui Tudor cartea asta: http://www.teora.ro/cgi-bin/teora/libraria/mbshop.cgi?database=16&action=view_product&productID=6538&category=06. Are cateva pagini cartonate cu poze si versuri pentru pitici si contine 13 (parca) figurine mititele in forma de animale. Daca tot n-am de unde sa iau ferma Fisher Price macar sa aiba copilul animale sa se joace. De efectele sonore se ocupa mama
. Figurinele sunt cam mititele pentru ei, dar eu am acum un fix cu animalele asa ca i le-am luat.
Si pentru ca tot sunt la cadouri de Craciun, m-am gandit sa va zic ce mai avem noi sa dam idei la mamicile de baietei.
Pentru Craciun i-am mai luat asta: http://www.crazytoys.ro/product.php?prod_code=TO3879&jucarii=set-masinute-interventie-rapida
I-am luat de la Baby Expo masinuta asta cu telecomanda: http://www.crazytoys.ro/product.php?prod_code=4017391&jucarii=masinuta-cu-telecomanda . Atunci nu prea s-a uitat la ea, dar de vreo 2 saptamani butoneaza la telecomanda incantat.
Si de sf. Andrei i-am luat o masina puzzle: http://www.crazytoys.ro/product.php?prod_code=TO2037&jucarii=vehicule-plastic-puzzle (in poza e avion). Am citit eu intr-o carte ca asta e varsta potrivita pentru asemenea jucarii. Stie doar sa scoata si sa puna la loc soferul. In rest vine la noi sa il demontam/montam. Oricum pe ea scrie ca e de la 18 luni.
Toate jucariile sa stiti ca au fost mai ieftine decat pe site-ul asta.
Sper ca am fost de folos si astept si eu sugestii pentru jucarii interesante de la voi. Si care sa se gaseasca si in Ro
.
irinabungau spune:
Salutare gagici,
in sfarsit putina miscare prin zona.... 
Vali, hai ca-i chiar culmea!!! de ce nu l-ai trimis pe "superioru'" putin sa plimbe ursu'???? Si pentru cine sa fii "disponibila", pentru colegii tai de serviciu???? Poate chiar daca ai fi vrut sa intri intr-o noua relatie, nu ai fi ales un coleg de serviciu... sau gresesc???
Te pupicesc, nu fii suparata pe domnu' cu "bune intentii", ca nu stia ce vorbeste !!!!
Simona, ai perfecta dreptate!!!![]()
Astia mici iubesc zgomotele , si Ioana isi ia olitza de coarne si-o taraste prin casa, pe parchet, adora pur si simplu zgomotul infernal pe care-l face....
Laura, yuppyyyy, felicitari pentru Biencutza, un pas cu figuri important in viatza ei!!! De-acu' sa te tii, caci.... unde-s doi.... puterea creste!!!! Fac ei un brain storming cu tema "nazdravanii" de-o sa te dea pe spate.... ![]()
![]()
Yasmari,
imi imaginez cat de curioasa a fost Yasmin sa vada si.... altceva.... O vad eu pe Ioana a mea cat de curios ma studiaza cand sunt la dus.... ![]()
Pisicut, felicitari lui Bubu pentru eveniment!!! Si eu ii mai dau Ioanei sa bea din cana, este tare haioasa ca face ca un purcelus la troc.... si-si baga si limba, musca cu dintii, ce mai.... Asteptam sa invete sa bea frumos ca o domnisoara ....
Katink, pupici zburdalnicei din burtica, si eu stiam ca bb2 este... mai activ...
Lulu, intreaba-ti si tu sotzul, ca el este responsabilul cu reteta.... ![]()
![]()
Laura, reteta ta este dementiala!!!!![]()
Giana, mai naspa este ca noi nu mai mergem la pitici la plimbare, dar sper sa programam o intalnire cat de curand!!!
Dede, bine ca ai scapat!!!! Las' ca iti revii tu si ne arati tu noua!! Pupam o mamica plina de... dor.....
Irda, ma bucur ca ti-ai mai revenit, acum... iti doresc spor la...
, sa prinda cat mai curand bb2!!!
Emaimee, dar ce telegrafica ai fost, inseamna ca tu chiar esti busy!!! Pupaturi Oanei din partea noastra!!!
Va pupam cu drag,
Irina si
Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze
Katink spune:
Buna fetele!
Intru iute ca deja am pierdut mult timp pe la burtici si acusica face ochi mandruta mea si eu nu-s gata cu pranzul.
Multumesc pentru sfaturile de burtica 2, deci nu-s unicat
Asta-i bine, inca mai pot spera ca afara va fi cuminte ![]()
Sa ma laud si la voi cu cumnatica mea care astazi a implinit 27 saptamani, asteapta gemeni, fata si baiat
exact cum isi doreau. Este o sarcina muuuult asteptata, cu multe tratamente, lacrimi si sperante asa ca va dati seama ca mai avem putin si desfacem o sampanie pentru ei ca au atins 27 de saptamani.
Bucurie mare ca azi au avut si eco, sunt amandoi peste 1kg in greutate, totul pare sa fie in regula si cu mamica si cu piticii.
Acuma ramane sa le tinem pumnii si sa ne rugam sa stea macar inca o luna la caldurica, sa fie mai maricei la marea intalnire cu fericitii parinti.
Eu fug, sper sa mai revin, daca nu, pe maine, tot asa cand doarme Emma 

Katink
cu
Galusca si
Dulcineea mea Emma-Andreea
irinabungau spune:
Katink, Doamne ajuta sa mai stea bebicii la caldurici pana le-o veni sorocul...
Pupam,
Irina si
poze
irinabungau spune:
gagici, dar de americancele noastre ce mai stiti????? Mi-e dor de Adriana si de Oana, ce-or mai face???
Irina si
poze
andre_ea spune:
Irina, americancele s-au mutat acum ceva vreme la mai-iunie 2005.
irinabungau spune:
Pftiu, ca iar v-am deochiat!!!! Mamaaaa ce liniste..... Tin minte ce mai zumzaiam noi pe forum cand eram la burtici.... ce frumos era....eeehhhhh.....
Andre_ea, Emaimee, multzam fain pt. raspuns. Pacat ca le-am pierdut, chiar imi era dor de ele!!!
Am observat ca Ioana se distreaza pe cinste cand ma vede tavalindu-ma pe jos, ea imi da branci iar eu cad spectaculos, cand pe o parte, cand pe alta, spre deliciul ei.... Ii distreaza toate tampeniile pe copilasii astia zgubilitici ai nostri...
Mai acum vreo o saptamana m-am facut ca plang, ca sa vad ce reactie are.... oups...a facut o mutrisoara speriata.... promit sa nu se mai intample...
Parca si acum imi pare rau ca am intristat-o....uuffff..... am mustrari de constiinta.... mama tembela ce sunt!!!!!
Hai va pup, vad ca hibernati, mu degeaba a venit iarna....
Irina si
poze
Yasmari spune:
Katink, numai bine cumnatei tale, sa-si tie cat mai la termen strumphii in burtica!!!
Irina, eu cu plinsul n-am incercat-o dar Yasminul meu nu-i asa de emotiva, nu cred sa-mi jeleasca tristetea, cred ca s-ar uita la mine ca la o bizarerie si-ar astepta sa izbucnesc in ris. Si noi exersam de mult cum plinge bebe, cum ride bebe, cum ragaia Yasmina cind era mica si mami o salta pe genunchi (asta o distreaza imens!!! desi nu pot eu ragai, dar ma stradui la zgomote cit mai de efect
), cum se plimba yasmin tanam, tanam, tana, si cade apoi Buff, Hopa sus. Ne jucam de-a prinsa, de-a ascunsa, jocul cu mingile e foarte de succes Golu- cachi (catch), o plimbam cu masina prin casa, ne tavalim, o aruncam de la unul la altul, o dau peste cap ( o iau in brate, ea isi infinge picioarele inspre gatul meu si hopa, se roteste peste cap...se satura dupa multeee, deja sint obosita). Si a mea se invirte dar nu asa indelung cat sa ameteasca ci doar cat sa ma disteze pe mine,da din cap stinga dreapta sis-si arata parul rizind, ca are coama fluturinda...
Eu abia astept sa vina vara ca statul in casa ma oboseste tare, mai prindem zile insorite si-o mai scot in parc da-s putine si contrar planurilor mele de a nu tine cont de iarna, mi-e un sictir sa ies, parcul arata dezolant, mai tot timpul e umed...
"May you live every day of your life!"- J. Swift