Inimioare de iulie-august 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 13
Yasmari spune:
Nicoll, nasol c-a trebuit sa asiste Codruta la inmormintare, nu-i de copil asa fraged acolo.. Dumnezeu s-o odihneasca pe bunicuta!
Delia, ma bucur ca ai parte de putina odihna, chiar voiam sa te intreb in ce consta operatia, intre timp ai si facut-o. Ce bine ca tataul tau e un bunic de nota 10, mare lucru sa-ti stii copilul fericit cat tu nu poti sa fii prezenta!
Anis viteazo, mai e putin si nasti...am eu emotii!
Eu nici nu ma uit la linkurile ce le postat cu jucarii, sf de an ne gaseste carpiti finaciari (traiasca cartea de credit), pretul statului meu acasa la rasfatat Yasmina Gogolina.
Intr-o ora ma depune sotul la o prietena, ma ridica dupa vreo 2, hai poate mai scrieti ceva ca vb Irinei, amorteala....Va pupam.
"May you live every day of your life!"- J. Swift
anis spune:
Yasmari..da' ce emotii am eu...nici nu iti inchipui.
Auziti, si la voi e asa? Ingrid vrea sa manance ea..asta ar fi ok.ar vrea sa manance cu castronul , tinandu-l ea in mana si plimbandu-se prin casa..si tot asa..oriunde dar numai in scaun nu.Am facut 2 sapt de cand nu mai mananca cu jucarii deloc, in schimb m-am ales cu asta..e intr-o continua agitatie, saraca bona e dupa fundul ei non stop...chiar ma gandesc sa o tina puteriile pe femeie ca e jale cu Ingrid.
Dupa cum ziceati voi, ca daca bb2 misca mai mult, e cuminte afra, bine ar fi...ca, cu 2 zurlii cred ca devin blonda ![]()
AniS
34+
Iarina-Elisa
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
brianamica spune:
Salutam toate mamicile sipupam puiutii !
Sa nu ma certati daca nu am timp sa citesc tot ce ati scris.
Am revenit, sper eu sa nu mai dispar si mai sper ca mi-am revenit. Macar eu, ca Ana este la fel ca in septembrie !

Anis, Albinuzza..... mi-e asa de drag de burticile voastre.... mai aveti putin si gata !
Prea multe noutati nu am....ne-am mutat iarasi....este a 2-a oara in 4 luni si deja sunt experta la capitolul asta !
Cu divortul merg mai departe.....insa nu ii dau de cap Anei. Am fost la 4 medici pediatri, un dermatolog si un homeopat !!!!!!!
Nu stiu unde sa ma mai duc ! CHIAR NU MAI STIU ! Si parca nu mai am putere sa mai gandesc !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE 
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
brianamica spune:
Multumim tutror care ne-au dus grija !
In mod special pentru Albinuzza multi pupici pentru tine !
Laura, esti o draguta si iti multumesc ca te-ai gandit la noi !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE 
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
emaaimee spune:
bun revenit,briana.va pup.
mai mergi la un alt dermatolog.nu stiu daca poti merge la alergolog cu fata asa mica.noi am primit trimitere pt alergolog, dar nu a mai fost nevoie sa mergem.
pupam toata gasca
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
anis spune:
Briana asa dor imi e si era de tine si de discutiile noastre.
Daca vrei iti dau nr unui dr la care am fost eu cu Ingrid.
AniS
34+
Iarina-Elisa
si
Ingrid-Alexia
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Da' sunteti de speriat...e asa o linistee aici..de ziceti ca toate munciti pt bb2 sau bb3..cine stie..ce avalansa o sa aud..![]()
AniS
34+
Iarina-Elisa
si
Ingrid-Alexia
INGRID
Laura25 spune:
Buna seara!
Sper sa imi permiteti sa incep cu un mesaj personal. Promit sa raspund si postarilor voastre si daca nu imi pica de tot capul pe tastatura va povestesc si de ultimele nazdravanii ale shtrumphilor.
La multi ani, Oana, surioara mea draga! Mi-e greu sa pun in cuvinte tot ce iti doresc, asa ca incerc sa pun esentialul. Sa fii sanatoasa, sa fii iubita si fericita, sa iti dea DD un bebelus cat mai repede, sa ai in continuare o viata frumoasa si interesanta. Te iubesc si abia astept sa ne vedem, sa te pot imbratisa. Pana atunci, multi pupici 

Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
Laura25 spune:
anis sper ca te-ai mai linistit in privinta stafilococului. Pai din ce se vede la eco, ai bebelina mare. Sa fie sanatoasa si tu mai lasa emotiile deoparte. O sa vezi ce bine o sa te descurci si ce fain o sa fie cu atatea fete cochete in casa! 
La noi nu e cu mancarea cum e la tine, ca Rares are primele tentative de a manca singurel cu lingura si furculitza, iar pentru Bianca mancarea nu reprezinta absolut nici un interes. Mananca ea cu mana bucatele de mancare daca sta cu noi la masa si e ceva care ii place in mod deosebit si, binenteles biscuiti, sticksuri, chestii de astea. Oricum, trebuie sa fie de belea privelistea : Ingrid cu castronul si lingura plimbandu-se prin casa, mai luand cate o inghititura, tacticoasa si nepasatoare, iar bona agitandu-se in jurul ei ![]()
andre_ea se pare ca Tudor a fost baiat tare cuminte, ca Mosul ii pregaeste multe cadouri frumoase.
Bravo lui! Multumim pentru idei si link-uri. Mosul nostru, ca la Yasmari, cam in buget de austeritate. Plus ca in fundul asta de tara unde suntem noi, mai greu se gasesc jucarii smechere si sunt la niste preturi pe masura. Astept cu nerabdarea deschiderea primului hipermarket (Koufland - sper ca am scris corect) care se construieste la vreo 300m de mine (urmaresc zilnic de pe geam evolutia lucrarilor). Cred ca o sa fie gata de Craciun.
Irina ai lipsit tu o gramada, dar si cand ai revenit, vad ca o faci in forta!
Bravo! Era nevoie de cineva care sa mai anime spiritele.
Katink felicitari cumnatei tale. Sanatate multa si ei si copilasilor si sa stea cumintei la locul lor pana spre 36-37 de saptamani macar. Tare bine e cand nasti la termen, copii mari si sanatosi si nu stai cu saptamanile prin spital, tremurand de emotie si rugandu-te pt fiecare analiza sa iasa buna, pt fiecare gram sa se puna mai repede pe copilashi. Din ce zici tu, sarcina asta e o binecuvantare pentru ea si o sa fie si mai super peste 18-24 de luni, cand incep nazdravaniile
.
Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
Laura25 spune:
Yasmari nici nu stii ce m-am bucurat cand am vazut ce frumos ai povestit tu in amanunt cum o distrezi pe domnisoara ta. Mai fur si eu niste idei, ca si noi maxim o ora stam afara de cand e frig si ziua scurta.
Briana
Ma bucur sa te revad. Sper sa gasesti totusi un doctor destul de priceput (si norocos) incat sa dea de cap bubitelor Anei. V-ati mutat singurele? Cine sta cu Ana? Fetele tale cum suporta situatia? Se inteleg ele intre ele? Te pup si iti doresc multa sanatate si putere sa mergi mai departe. Sunt convinsa ca o sa iasa soarele si pe strada ta. 
Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi