Inimioare de iulie-august 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Laura,una din ele.Nu difera decat jucariile de pe cealalta parte.Care o gasesc.Bine, mi-ar place sa aiba si cuburile.Nu stiu daca aia ieftina le include.Si scaunelul il gasesc tot acolo?

GeorGiana si Dani (17 august 2005)

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Gata, am scapat si de asta.
A fost destul de neplacut dar acum sunt acasa la mama ca sunt inca prea slabita sa stau cu copiii. Cu Adi m-am mai intalnit dar pe Medeea nu am vazut-o de joi si mi-e dor de ea. Ea insa se pare ca nu imi duce lipsa prea tare asa ca stau inca doua zile sa ma intremez.
Medicul mi-a dat concediu pana la sfarsitul anului desi inainte de operatie a zis ca numai o saptamana o sa am nevoie. Insa intre timp s-a lamurit ca nu sunt genul care stie sa stea linitita si m-a convins ca nu e de gluma totusi ca trebuie sa ma odihnesc. Parca acasa am vreo sansa sa ma odihnescO sa ma straduiesc cat pot sa nu ma ambalez cu curatenia si pregatirile de Craciun.

Irda am citit si eu trista veste. Imi pare tare rau.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Multumesc de sustinere fetele!

S-a eliminat ca nu era viabil, asta a fost explicatia dr.
Se mai intampla ca in momentul conceptiei sa nu se potrivesca totul ideal si organismul il respinge!

Eu sunt ok acum, am scapat de chiuretaj ca se curata singur si iau tratament adecavat!Ma mai duc vineri la 16 la control sa vedem cum e si peste 2-3 luni incercam din nou!

Pupicei puilor si mamicilor!

Irda
si Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna seara dragele noastre!Va multumim mult pt sustinere si pt gandurile voastre bune!!!
A trecut totul, a fost greu,mai ales cu Codruta care pt care a fost tare obositor.Lume multa,toti sa o vada...s-a odihnit foarte greu,in casa cu inmormantarea nici nu a putut dormi.Noroc ca am ramas la un var seara in Buzau,acolo era ea insasi.
Mie mi-a fost cand bine,cand rau de la sarcina.Nu prea pot manca mare lucru,favorite fiind bananele!
Acum fug sa va citesc si daca imi permite timpul,revin.Va pupam dulce!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Irda, imi pare tare rau pt tinestiu ca e tare greu
Irina,vorbim la tel si ne vedem sigur
mersic mult, Simona, Mari, pisicut, Katink
felicitari Laura pt Bianca.
noi suntem maraite cu maselele.iar mami e busy rau.
va pup pe toate.

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Adaaina fi binevenita printre n
oi.Imi pare rau ca nu te pot ajuta,dar te asteptam cu placere atunci cand iti va permite timpul.Sper ca fetele te-au putut ajuta;sa fiti sanatoase,va pupam!
Laura daca e sa fi tu " pocita"...asta e,sa fie sanatoasa,acum chiar nu am preferinte.Mi-am dorit din suflet prima data fata,acum ce ne va da Dumnezeu va fi tot minunea noastra!
Luminita felicitari pt fotografii,asteptam aparitia publica!
Anis si noi tinem pumnii sa fi bine,va pupam dulce!
Caterina darnic mosul Nicolae!Poate Mos Craciun va mari zestrea!
Giana pupam baiatul si speram ca au trecut bubitele si nu mai aveti probleme!

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Sa le i-au pe rand...

Irda imi pare tare rau pt voi...ce sa zic..Dumnezeu le-o stie mai bine cum sa le ordoneze.Dar ma bucur sa te vad optimista

AniS 34+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Am fost la dr.Mi s-a dat sa i-au 5 z oxacilina, si dupa aia repet analiza la 36 sapt.Oricum o sa imi faca si inainte sa nasc ca sa fim siguri.

Bebelusha e bine are 2450 parca, iar durerile sunt din cauza ca apasa rau pe cerclaj ,iar greturile cine nu le-a avut l-a inceput(adica eu) le poate avea acum ,desi sunt mai rare.

Albinutzza , asa e, la mine misca , dar rau,chiar ma intrebam cand doarme, misca f mult fata de Ingrid.

In rest repaus la pat si sper sa ajung la termen.

AniS 34+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Yasmari esti o dulce ca intotdeauna!!!Multumim pt tot!!!
Irda imi pare rau,nu pot decat sa fiu langa tine sufleteste!Cuvintele sunt de prisos!!!
Cati felicitari pt performanta Alexei!Sincer,va invidiez!Candava si Codruta cerea olita,acum...vise!!!
Ioana pupam fata accidentata,trece,Codruta e vanata pe la frunte mai tot timpul!
Vali in primul rand ma bucur ca David e bine acum,cat despre barbati...atunci cand vei simti tu sa fi mai putin distanta,atunci te vei purta in consecinta.Nu cred ca e cazul sa faci pe plac cuiva atat timp cat tu nu simti asta!
Laura pupam fata plimbareata,astepta ea momentul sarbatorilor pt asa surpriza!Felicitari!!!!
Delia ma bucur ca totul s-a terminat cu bine,sanatate multa!!!!

MMN

Mergi la inceput

Pupici la toate fetele care v-ati gandit la mine si pupici la toti copilasii cu performante sau bolnaviori!

AniS 34+ Iarina-Elisa

Mergi la inceput