Inimioare de iulie-august 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Simona multumim frumos de urarie dar nu suntem bolnaviori. Am mers cu Mihnea la homeopat ptr ai face o schema de imunizare. Nu are nimic slava domnului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Mai fetelor care aveti fetite in burtici sau care aveti deja fetite de varsta lui Andrei, ia sa-mi dati si mie reteta de fetita . Ca vreau si eu sa fac o fetita cu fundita.

Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Multumesc tutror care au felicitat-o pe Bianca plimbareata. Era si timpul, ca prea ramasese fata ultima din gasca noastra care inca avea nevoie de ajutor la deplasare.

Luminita sa stii ca sunt tot felul de "retete". Am vazut un calendar care pe baza varstei mamei si a lunii cand era conceput bebe iti spunea daca ai mai multe sanse sa faci fata sau baiat. Ideea e ca spermatozoizii purtatori de cromozom X sunt mai lenesi, dar mai rezistenti. Deci ar trebui sa faci sex inainte de ovulatie, ca cei cu Y sa decedeze, dar sa ramana cei cu X cand apare ovulul. Mai erau chestii de pozitii, daca sa ai sau nu orgasm .
Spor la treaba !

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Irda, imi pare nespus de rau! Iti doresc multa putere sa treci peste aceasta perioada. Imbratiseaz-o pe Dari!

Felicitari Bianca pentru mersul cu figuri!

Katink, in general bb2 e mai activ in burtica decat bb1 si mai cuminte afara. Ai mei credeau ca sunt un fotbalist, asa agitata eram in burtica.

Andreea si Mister Personality (tocmai am descoperit ca avem) - 10.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Irda,imi pare foarte rau! Multa putere sa treci peste!

Irina,pai cand sa ne vedem?Eu nu lucrez,tu esti mai pcupata.Cand vrei si ai timp.Vorbim...Am sa-ti trimit PM cu nr. meu de tel.

Anis,ti-am scris si pe mess. Stai linistita. Eu am stafilococul asta de muuult timp.

Andreea si fetele care intrebau de ferma Fisher Price. Eu am luat-o pe asta http://www.fisher-price.com/us/littlepeople/products/intro.asp?section=FARM Bine ca nu are toate accesoriile.Are vre-o 5 animale si 2 personaje.

Cat despre Masutza Modo...sa vad daca o gasesc la e r a c h i c c o. Sper sa intelegetzi. Daca nu...nu stiu ce fac ca eu pe aia o vreau.Si,Anis,zici ca are si scaunel?Eu nu stiam.

Dani e mai bine.Papa calumea dupa ce mi-a zis dr. sa-i dau vit C. Si Fe. trebuie sa-i dau o luna. Daca mananca eu sunt multzumita.Altceva nu mai vreau.

Eu sunt bine. Mai am zile cu gretzuri...dar trec ele.

GeorGiana si Dani (17 august 2005)

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Giana, masuta nu are scaun. Exista separat. Si are in componenta cuburi modo care se pot depozita inauntrul scaunului.

Andreea si Mister Personality (tocmai am descoperit ca avem) - 10.08.2005

Mergi la inceput

pisicutz bravo lui Bubu!!! E baiat mare, acus trage la masea si cu sticla
Katink ma bucur ca esti bine. Poate o sa fei mai agitata a doua fetitza, vrea sa o prinda repede pe Emma din urma, sa nu piarda nimic!

Dania sper ca sunteti bine cu totii acum. Mai spune-ne de baietii tai. Ce fac? Cum se inteleg?

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Giana, uite ce am gasit. De masutza asta zici tu?
http://www. chicco .ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=4&subcategorie_id=34&produs_id=506

sau asta:
http://www. chicco .ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=4&subcategorie_id=34&produs_id=524

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Laura, felicitari Biancai!

Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Irda, imi pare rau pt ce s-a intamplat, poate ca asa e mai bine, D-zeu stie si le aseaza asa cum trebuie. Capul sus, bucura-te de Daria, si de tati, si lasa ca vine si timpul lui bb 2

Laura, pe Biencutza, sa fie sanatoasa

Katink, sa stii ca si la mine, mandrutza asta e mai activa ca Luca. Face burta numai valuri (iar eu sunt plinutza, si se vede...), si noaptea, cum ma trezesc putin, tzup si ea...Luca vb ta, nu ma deranja noaptea, ca sa nu zic in timpul zilei e jale.

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 30+ Barza aduce o

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput