Miresele anului 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Daca tot ati trecut la tzoale, sa imi exprim si eu dorinta sa fie la noi mall-urile ca in America, unde reducerile erau reduceri, frate, si chiar iti permiteai sa cumperi ceva, nu sa mergi doar sa te uiti lung. Imi aduc aminte ca mi-am luat o pereche de sandalutze, care erau la sfert din pretul initial si la casa mi-a mai taiat 25%, cica era reducere de 25% la toti papucii care erau deja redusi...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

da da....vrabia malai viteazu'....

quote:
Originally posted by Alynutza

Daca tot ati trecut la tzoale, sa imi exprim si eu dorinta sa fie la noi mall-urile ca in America, unde reducerile erau reduceri, frate, si chiar iti permiteai sa cumperi ceva, nu sa mergi doar sa te uiti lung. Imi aduc aminte ca mi-am luat o pereche de sandalutze, care erau la sfert din pretul initial si la casa mi-a mai taiat 25%, cica era reducere de 25% la toti papucii care erau deja redusi...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

quote:
Originally posted by krelia

da da....vrabia malai viteazu'....

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Macar sa visez si eu... pana oi mai ajunge (daca oi mai ajunge) vreodata pe "taramul fagaduintei"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

E asta astept si eu reducerile adevarate....nu 5% ca la noi.
Si inca o chestie care m-a uimit...am fost aici la Mango si mi-am luat un palton...care era 120 euro..si in decembrie la reducere am platit 83 euro...
...apoi m-am uitat in Ro la Mango...unde ma asteptam sa fie mai ieftin ca aici ca deh...veniturile sunt mai mici...si acelasi paton era 5.700.000 adica aprox 160 euro
Nu mai inteleg nimik!

P.S. Chiar astazi ma gandeam sa plec la 6 de la servici si sa merg pana la H&M...ca nu mi-am facut eu mie nici un cadou de ziua mea si nu e frumos!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Krelia cica au dat faliment Univers'All. au inchis toate magazinele din tara si toata marfa e la cel din Bucuresti din Unirea.
Oricum era slab aprovizionat. Nu gaseeam ce-mi trebuia.

H&M asta cum este? am tot auzit de el.
Eu am gasit cred, ceva asemanator in Ungarea C&A. preturi bune, pt. noi nu am gasit mare lucru, dar de kinderi...de acolo i-am luat acum lui Marco. DNu de la reduceri ca nu am gasit nimic fain, dar celellate aveau preturi mai bune decat hainele de copii reduse, de la noi.
Si ii mai cumpar de la Z, preturi faine, calitate si design misto.Pacat ca nu e in Tm, doar cand am fost in Buc., Cluj sau la targ la noi in aprilie.
Dar cele mai misto haine pe care le are marco sunt de la ZARA. sunt mai scumpe, dar merita.
Pt. noi...nu am prea avut timp sa ne uitam, ca nu avea rabdare piciul.
Eu mai imi cumpar de la Motivi, Clau de peste tot, nu are o marca anume.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

ce tare!!! p'asta n-o stiam...eh, acu'unte noi aprovizionati..LOL ...si cand te gandesti ca eu imi facusem si card...dar..la cat mergem noi prin zona aia..cred ca il fac pierdut
daca da faliment si asta din Unirea...cam nasol..ca era chair ok..avea corespondent cu parcarea lu' peshte, aia etajata...desi, e posibil sa nu..avand in vedere ca multe variant eprin zona, nu prea sunt...

quote:
Originally posted by Giova

Krelia cica au dat faliment Univers'All. au inchis toate magazinele din tara si toata marfa e la cel din Bucuresti din Unirea.
Oricum era slab aprovizionat. Nu gaseeam ce-mi trebuia.

are hainusse destul de accesibile (foarte posibil sa gasesti si facute in Ro, cum mi s-a intamplat si mie, ca doar exportam pt UE), modele tineresti, accesorii, bijuuri...kestii faine....merita

Da, si C&A sunt destul de ok..mama ia fete de masa, servete si cearceafuri din alea de prosop..cand mai "are drum" pe acolo...nah..daca ii plac femeii..eu ce sa-i fac?

fetili, je v-am pupilit, ma duc sa dau o raita dupa cadou pt preitena din seara asta!
ne auzim pe luni incolo, week-end frumos va doresc!

H&M asta cum este? am tot auzit de el.
Eu am gasit cred, ceva asemanator in Ungarea C&A. preturi bune, pt. noi nu am gasit mare lucru, dar de kinderi...de acolo i-am luat acum lui Marco. DNu de la reduceri ca nu am gasit nimic fain, dar celellate aveau preturi mai bune decat hainele de copii reduse, de la noi.
Si ii mai cumpar de la Z, preturi faine, calitate si design misto.Pacat ca nu e in Tm, doar cand am fost in Buc., Cluj sau la targ la noi in aprilie.
Dar cele mai misto haine pe care le are marco sunt de la ZARA. sunt mai scumpe, dar merita.
Pt. noi...nu am prea avut timp sa ne uitam, ca nu avea rabdare piciul.
Eu mai imi cumpar de la Motivi, Clau de peste tot, nu are o marca anume.[/quote]

Mergi la inceput

Gio...ai dreptate, a dat faliment!

Daca tot e vorba de toale...la C&A sunt foarte ieftine dar nu prea gasesc ceva care sa se potriveasca stilului meu....la H&M sunt accesibile, tineresti, cateodata cumpar lucruri facute in Ro...
...sper sa se termine si cu asta, ca noi facem lucruri pentru UE, dar la noi pe piata nu gasesti asa ceva ca se fac in lohn

In schim la Zara nu gasesc intotdeauna marimea mea...adika sunt intre marimi, ba mi-e mic 36 si mare 38...putin ciudat!

Dar Mango ramane marea dragoste cu preturi pe masura dragostei mele...da ce sa faci cand e omu indragostit

si apropo de Mango...tot ce se gaseste in De e mai scump cu 10-20 de euro fata de Spania...si la vara unde credeti ca vreau sa merg???

Marius in schimb de oriunde, orice numai sa ii placa

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Oana eu la Mango nu am prea intrat, sincera sa fiu.
C&A ai dreptate, sunt haine mai de babete, nu tineresti. cred ca de-aia nu ne-am gasit noi.
ZARA nu am incercat nimic, numai am vazut,sunt haine misto.

_
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Giova

Oana eu la Mango nu am prea intrat, sincera sa fiu.
C&A ai dreptate, sunt haine mai de babete, nu tineresti. cred ca de-aia nu ne-am gasit noi.
ZARA nu am incercat nimic, numai am vazut,sunt haine misto.

_

Gio la Mango costumele sunt bestiale...si eu cum zilnic port la servici, imi plac foarte mult...preturile sunt putin mai mari decat la Zara...unde am problema cu nr si doar din an in pasti imi gasesc cate ceva...

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

'Neata!
Azi va servesc eu cu o cana de cafea!
Pe la Cluj e nasoala vremea, viscoleste si e taaare frig!

Mergi la inceput