Miresele anului 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza!
Kitzy, multzam de cafea, prinde bine pe vremea asta aiurea.
Krelia, cum fu' mancarica mexicana?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Aly, ai fost la salonul mireselor?
Eu am prins ceva la televizor, as fi vrut sa ma duc sa-mi mai clatesc un pic ochii cu ultimele modele dar sotul meu n-a vrut sa ma onoreze cu prezenta si singura n-am vrut sa ma duc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata si de la mine...
...aici ploua si e foarte urat!
Merci de cafeluta

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

SALUTI FETELE!

Aly, mancarica mexicana fu foarte piperata ...am papat un buritos (carne de pui cu cascaval si cu nsite legume pe langa, intr-un tacos de grau - un fel de lipie)....si am beut o sticla de jumate - apa - pe nerasuflate ...sincer...n-as mai experimenta si a doua oara

kitzy, multam de carelussa - ma duc s-o savurez alaturi de o "albitura"

si aici e cam uratzel...si baaaateeee uuuunnn vaaaaant....

pupi

ps....m-am uitat cu asa drag la reportajele despre targurile de miresici ...da' m-am bumbutzat cand a zis reportera ca.."vezi doamne" mai nou...se poarta mici cadouri pt invitati, numite marturii........de parca noi nu stim..sau nu am avut asa ceva

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Kreliutz,la faza cu marturiile trebuie sa recunosc ca noi n-am dat asa ceva. La invitati la plecare am dat o caserola de prajiturele si o sticla cu tuica, pe la noi asa se procedeaza, acuma se mai schimba moda, se dau tot felul dar noi am avut un buget mai restrans si ne-am limitat la asta.
Imi amintesc cu nostalgie cand mi-am luat rochita de mireasa si de cate ori aveam ocazia defilam cu ea prin casa si asteptam ziua cea mare cand o sa ies cu ea din casa si o sa o vada toata lumea.
Pacat ca nu mai am unde ma duce cu ea si sta parasita in dulap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

pai da, difera in functie de zonele geografice...dar...tot marturii se numesc...tot mici cadouri pt invitati sunt, nu?

ah..si cica acum se poarta tafta bordo - la amenajarea meselor, si rokitze crem cu broderii si cu nush' mai ce...

quote:
Originally posted by kitzy

Kreliutz,la faza cu marturiile trebuie sa recunosc ca noi n-am dat asa ceva. La invitati la plecare am dat o caserola de prajiturele si o sticla cu tuica, pe la noi asa se procedeaza, acuma se mai schimba moda, se dau tot felul dar noi am avut un buget mai restrans si ne-am limitat la asta.

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Ce vremuri...acum un an..ne pregateam de targuri...
...si acum imi aduc aminte reactia celor din jur cand am venit cu ideea de marturi...cand la noi se da tuica si prajituri...si pana la urma am castigat ca pricum nu imi placea mie treaba cu tuica!
...si reactiile de dupa nunta cand lumea a apreciat marturiile...si nimeni nu s-a plans de absenta sticlei cu tuica

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

neatza!!
Aici sufla un vant..de mai ca se rup copacii.

Am vazut la Tv ca a fost targul. de ce asa de repede?
In Tm e in 16-18 febr. cel organizat de Mireasa, parca. Stiu de la cameraman, ca mi-a zis ca-mi face filmul dupa targ.

Da mai Oana, si eu am avut emotii cu marturiile, dar au fost super incantati invitatii, chiar daca nu au primit praji acasa si vin/tuica.
Amintiri, amintiri....

la toate si o sapt. buna va doresc.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Kitzy n-am fost la targ, imi place nu-mi place, vremea mea fuse si se duse si chiar nu aveam de ce sa merg. A fost in schimb frate-meu, ca anul asta e randul lui la pregatiri si stres, si mi-a zis ca n-a fost nimik de capul lui. Dar m-am uitat uc placere la reportajul de la tv.
Cu marturiile si la noi a fost poveste lunga, scandal cu socrii, ca de ce nu mai dam prajituri (la noi tuica n-a intrat in discutie de la inceput), dar a luat sotzul problema in maini si-a rezolvat cat ai clipi. Si dupa nunta au recunoscut si socrii ca nu se preta altceva decat am facut noi. Iar despre partea financiara, e posibil sa fi iesit chiar putintel mai ieftin decat daca dadeam prajituri, oricum, mai scump n-am iesit sigur, ca doar tot am calculat, sa nu comenteze socrii... In fine, amintiri, amintiri... a fost cea mai frumoasa zi din viata mea...

Krelia deci pana la urma n-ai rezistat sa nu incerci.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

amintiri...amintiri...dar
stim cand sunt targurile ...tragem cu ochii la ce scriu miresicile de 2007...ne uitam cu placere la reportajele tv
concluzia: inca nu ne-am iesit din mana sau inca nu am iesit de tot din programul "organizarea nuntii mele"

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput