Miresele anului 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by krelia

salutare, fetelor si scuze ca nu aparui ieri...dar, am fost cu "treaba" la bunici...sa le duc papa - sunt bolnavi saraci...si...gata..ma opresc aici..

...stiu perfect ce inseamna, dupa nunta la o saptamana bunicul meu a fost diagnosticat cu cancer...inca nu pot sa cred cand ma uit la filmul de la nunta...dintre cei 4 bunici ai mei el s-a distrat cel mai bine...a baut, a dansat...incredibil

quote:
oana, mancarea este indiscutabil mai ieftina in De decat in Ro... (apropos, sa-ti faci safteaua si pt mine cu o salata din aia de cartofi cu maioneza si castraveti, ca si acum mi-e gandul la ea )

...deja am papat
quote:
in alta ordine de idei..azi ma duc la un restaurant mexican (habar n-am ce-o sa pap acolo)

...buna papa la mexicani...mie imi place picant, foarte picant si exatra picant!

quote:
Cica si mancarea indiana e la fel de picanta, sau chiar si mai si, la ei e musai...

Aly...am papat...si daca mie imi place picantttttttttt....acolo a fost dementa, abia am reusit sa pap!

quote:
asa ca acum puteti sa veniti si la un ness...

Ralnied merci de cafeluta...ca am mare nevoie

...si de ieri ninge in De ...super...am vazut si eu ninsoare prima data pe anul asta!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by ooana
[/font=Comic Sans MS][/navy]...si de ieri ninge in De ...super...am vazut si eu ninsoare prima data pe anul asta![/font=Comic Sans MS][/navy]

vreau si eu, vreau si eu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

au anuntat si la noi, da' pana sa ajunga si la Iasi.... cred ca s-au ratacit fulgii undeva, pe drum...

Poze 24.01.2007-IASI: http://good-times.webshots.com/album/557201329vRuARi
Filmulet 24.01.2007: http://community.webshots.com/album/557199438qPHHkY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

mda...pe mine ma busheshte plansu' de fiecare data cand ma uit al DVD-uri si ii vad dansand vals...si multe alte melodii, pe care nu mi le-as fi inchipuit ca le vor dansa...

quote:

...stiu perfect ce inseamna, dupa nunta la o saptamana bunicul meu a fost diagnosticat cu cancer...inca nu pot sa cred cand ma uit la filmul de la nunta...dintre cei 4 bunici ai mei el s-a distrat cel mai bine...a baut, a dansat...incredibil

mooooomaaaa...ce ma enervezi ..fata, vrei sa mor aici..ca de 2 ani balesc la salata aia...deci nu stiu...faci cum faci, imi trimit paket la Buc. ...sau macar, zi-mi soro si mie ce bagara aia acolo...ca sigur, dk o fac in casa nu imi iese ca la ei!

quote:
...deja am papat

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

quote:

[purple]la noi (Buc) sunt vreo 2 kaufland...daca nu ma insel...billa...habar n-am cate (si pe mine ma enerveaza alea de la billa)...mai avem megaimage, gima (la care n-am mai fost de ani buni), angst, nic, penny...carrefour, cora...auchan...si..nu mai stiu...

eu tot mai astept sa vina aldi aici ..pentru salata aia, nu de alta

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

in Mures...e doar Metro, Selgros, Kaufland, Real si inca vreo 2 mai mici la care nici numele nu mi le amintesc ac nu merg niciodata...parca Spar si inca unul...dar ne pregatim de Carrefour

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!
Si la noi a nins ieri putin, nu s-a pus, arata afara de zici ca a plouat.
azi vad ca e soare. deci ciu-ciu zapada.

In sf. am reusit si eu sa merg la ag. care a filmat/pozat la nunta sa-mi faca pozele gratuite si sa le dau ok-ul pt. clipul nunti.
Va dati seama ca noi inca nu am vazut dvd-ul de la nunta?
va fi gata dupa targul de nunti, din 16-18 februarie.

Si in Tm e Selgros, Metro, Real, Billa, Kaufland, a fost Univers'All,dar s-a inchis. si cam atat.

La mine la nunta au fost toti cei 3 bunici. Tatala lui taica-meu a murit in oct., cand eram , cu o sapt. inainte de civila.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

quote:

mda...pe mine ma busheshte plansu' de fiecare data cand ma uit al DVD-uri si ii vad dansand vals...si multe alte melodii, pe care nu mi le-as fi inchipuit ca le vor dansa...
quote:

mooooomaaaa...ce ma enervezi ..fata, vrei sa mor aici..ca de 2 ani balesc la salata aia...deci nu stiu...faci cum faci, imi trimit paket la Buc. ...sau macar, zi-mi soro si mie ce bagara aia acolo...ca sigur, dk o fac in casa nu imi iese ca la ei!

quote:
...deja am papat

aceeasi reactie o am si eu...incredibil ce bine s-a simtit atunci...de asta nici nu ma pot uita foarte des la fimul de la nunta
...pai daca vine fata o data la Bucuresti direct de aici iti aduce...ca doar nu putem lasa fetita sa pofteasca

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Spar parca tot nemtesc/austriac este..nu stiu sigur...dar tot cu papa se ocupa, nu?
ah, mi-am adus aminte de inca 2, care-mi placeau, in De - MiniMal (parte din Rewe), Rossmann ..

...si am uitat de LaFourmi si Univers'all - in Buc.

...auzisem un zvon..cum ca ar vrea sa vina Lidl...dar...ma indoiesc...

quote:

...parca Spar si inca unul...dar ne pregatim de Carrefour [/font=Comic Sans MS][/navy][/size=2]

Mergi la inceput

si voua, scumpa...si celorlalte miresici de pe aici

quote:
Originally posted by Alynutza

Of, ce uituca sunt: fetita, la multi ani, sa va dea DD multi multi ani fericiti impreuna de-acum incolo`!

Mergi la inceput

quote:

[purple]Spar parca tot nemtesc/austriac este..nu stiu sigur...dar tot cu papa se ocupa, nu?
ah, mi-am adus aminte de inca 2, care-mi placeau, in De - MiniMal (parte din Rewe), Rossmann ..

astea si mie imi plac
quote:
...si am uitat de LaFourmi si Univers'all - in Buc.

Univers'all am avut si noi...dar de cand s-a deschis Kaufland nu prea ia mai mers...si cand s-a deschis Real-ul la 200 metrii langa el i-a pus capac...asa ca s-a inchis de tot!

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

observ ca "universu" asta nu prea are patrundere...chair sunt curioasa cum i-o merge la noi, La Unirea...e posibil sa-i fie bine, caci, in zona pe acolo, nu prea sunt magazine de gen..decat lafourmi-ul in subsolul mag. unirea..si parca...cam atat...

ah, si al capitolul "Asteptari"...astept si pe H&M sa vina in Ro

...hai k acu' trecui de la potol..la tzoale

Mergi la inceput