Miresele anului 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

...si la Mures e in jur de 100.000 kg
Constat de foarte multe ori, cu stupoare, ca aici mancarea e mai ieftine decat in Ro in magazinele mari gen Real, Aldi etc....si salariile lor sunt poate de 10 ori mai mari decat ale noastre...ca idee un somer ia 1,000 euro...stau bine la capitolul protectie sociala aici!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Si la noi s-au ieftinit produsele de import, dar numai cele din UE, ori acest fruct provine din Asia din cate stiu eu. Totusi, asta e clar, preturile la noi sunt mult mai mari comparativ cu salariile. De protectia sociala ce sa mai vorbim, la noi majoritatea sistemelor de stat sunt varza.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Si la noi s-au ieftinit produsele de import, dar numai cele din UE, ori acest fruct provine din Asia din cate stiu eu. Totusi, asta e clar, preturile la noi sunt mult mai mari comparativ cu salariile. De protectia sociala ce sa mai vorbim, la noi majoritatea sistemelor de stat sunt varza.

am vazut in Billa in seara asta... 89.900 lei'kg... pt pomelo vostru...

Poze 24.01.2007-IASI: http://good-times.webshots.com/album/557201329vRuARi
Filmulet 24.01.2007: http://community.webshots.com/album/557199438qPHHkY

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralnied1

am vazut in Billa in seara asta... 89.900 lei'kg... pt pomelo vostru...

Da, l-am vazut si eu, se pare ca l-au mai ieftinit putin.

In alta ordine de idei, vine weekendu' Abia astept cele doua zile de leneveala langa sotzior...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

salutare, fetelor si scuze ca nu aparui ieri...dar, am fost cu "treaba" la bunici...sa le duc papa - sunt bolnavi saraci...si...gata..ma opresc aici..

revenind la pomelo ..io il luam pana acum cu 69.900/kg din kaufland..incet incet se nesimtesc si astia (vb aia, cat sa mai tina pret de atragere?) - si l-au ridicat la 74.900. Pe vremea cand in K. era ~ 70 de mii, in bila era ~ 80 de mii..acu'..chiar nu mai stiu, caci nu am mai fost...in mega, tot asa, pe la vreo 90 de mii..in rest..habar n-am...dk trec prin cora...ma uit la pret...

oana, mancarea este indiscutabil mai ieftina in De decat in Ro...MAI ALES daca iti faci aprovizionarea din Aldi, unde se stie calr ca este un magazin pt cei cu venituri medii si unde, slava Dlui gasesti produse care sa-ti foloseasca (apropos, sa-ti faci safteaua si pt mine cu o salata din aia de cartofi cu maioneza si castraveti, ca si acum mi-e gandul la ea ) - am impresia insa ca parca nu gasesti carne, nu? ...bottom line, isi pot permite sa pape...preturi mai ridicate sunt la serviciile astea de intretinere, lumina, gaze & stuff .....

in alta ordine de idei..azi ma duc la un restaurant mexican (habar n-am ce-o sa pap acolo) ...sper sa nu ma intorc cu "probleme" ...sarbatorim o pretina...

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Kreliutz, sanatate multa bunicilor! Si distractie faina diseara. Sa ai grija ca mexicanii astia au asa o predilectie pentru iute, de nu-i adevarat. Din proprie experienta zic, ca in Am aveam bucatar mexican. Mie imi lua foc limba si cand zicea el ca nu-i iute mancarea, asa ca am ajuns sa ma indoiesc de faptul ca ar sti sa faca vreun fel de mancare in care sa nu puna ardei iute la greu.
La Kaufland nu stiu preturile, ca mie mi s-a pus pata pe supermarketul asta, mergem extrem de rar, nu stiu de ce nu-mi place deloc. Preferata e Billa, mai ales ca deja stim fiecare produs unde sa-l gasim. Si mai mergem si in Cora din cand in cand, daca ne trebuie chestii mai speciale, pe care nu le gasim in Billa. E mai ieftin pomelo in Cora ca si in Billa, cel putin asa era ultima data cand am fost (acum 2 saptamani).

Mergi la inceput

multumesc frumos, Aly!

mda...cred k o sa iau totusi ceva romanesc ...ca nu am kef de experimente....si nici nu stam bine cu stomacele ...si chair ca nu am curiozitate la piperu' astora

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'neata!

la noi inca nu s-au deschis cele 2 Kaufland-uri la care se lucreaza din greu (vorba vine...)...
Selgros-ul e vorba sa se deschida in februarie-martie....
asa ca, deocamdata, ne chinuim doar cu Metro, Billa, Gima si Fidelio...
Metro e cam departe si ajung destul de rar... asa ca Billa ramane pe moment singura varianta mai buna pt mine (desi... sunt aia de acolo de o nesimtire de nedescris...)

bun, v-am facut turul market-urilot de prin Iasi...
asa ca acum puteti sa veniti si la un ness...
ca eu am adormit f greu aseara (tocmai pe la 3 dimineata, nu stiu de ce) si sunt ametita rau de tot... poate cu ness ma mai trezesc...
pupici!

Mergi la inceput

Si eu sunt ametita rau de tot, desi mi-am ratat ora de culcare doar cu jumate de ora... Poate e vremea de vina, ca-i tare innorat si mohorat afara. Atata noroc (,) ca azi n-am stres la munca.
Cat despre mancarea mexicana, sunt unii care au stomac nene, nu gluma. De exemplu, colega mea de camera din Am isi mai punea si sos Tabasco si un kil de piper peste mancare, nu era suficient ca eu de la o inghititura de mancare fara "imbunatatiri" scoteam flacari ca balaurii. Cica si mancarea indiana e la fel de picanta, sau chiar si mai si, la ei e musai...

Of, ce uituca sunt: fetita, la multi ani, sa va dea DD multi multi ani fericiti impreuna de-acum incolo!

Mergi la inceput

la noi (Buc) sunt vreo 2 kaufland...daca nu ma insel...billa...habar n-am cate (si pe mine ma enerveaza alea de la billa)...mai avem megaimage, gima (la care n-am mai fost de ani buni), angst, nic, penny...carrefour, cora...auchan...si..nu mai stiu...

eu tot mai astept sa vina aldi aici ..pentru salata aia, nu de alta

la metro - ajung mai rar ca nu am card..dar la selgros...de cate ori se termina detergentul, caci luam cate o galetusa din aia la 10 kg (parca)

Mergi la inceput