Miresele anului 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

mda..tu zici bine, numa' ca..()...contracandidatii...sunt prieteni de familie ai parintilor mirelui..si...iti dai seama cum e...plus ca "nashu"..e cam la a doau casatorie, prima nu a tinut f mult..si le e cam.."tarsha"...el, mirele..oricum ne-a intrebat...ca...daca se hotarasc sio ei..si dupa ce vb si cu parintii...daca am fi de-acord...
asa ca..asteptam

quote:
Originally posted by ralnied1

noi iti tinem pumnii, da' nu e mai simplu sa le ziceti mirilor chiar voi ca vreti sa ii cununati? ca v-ar face o mare placere si v-ar bucura foarte mult acest lucru? nu stiu, zic si eu...

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau77 spune:

Multumesc tuturor pentru urari.
Oana "La multi ani" cu sanatate si tot ce iti doresti sa se implineasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by krelia

La Multi Ani si de la mine......ca MAILURILEEEE...vad ca nu ti le citesti..puturoaso!!!

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

iubita, am ajuns duminica noaptea inapoi, luni si marti a fost nebunie, ca ma mut din birou si am stat pana la 10 seara la servici...nu am reusit sa iti arat ca l-am citit...dar ma revansez...promit!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

asa...asa... - pey, ce..crezi ca esti de una singura? chiar dk esti tu la mii de km...tot nu ai scapare

fratilor..am olene in oaseee..nush ce sa ma fac...

quote:

Originally posted by ooana

iubita, am ajuns duminica noaptea inapoi, luni si marti a fost nebunie, ca ma mut din birou si am stat pana la 10 seara la servici...nu am reusit sa iti arat ca l-am citit...dar ma revansez...promit!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!![/i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by Giova
Ralnied pai cum sa va las mama? cu voi am inceput...merg pana la capat aici, cu voi.

asa da, colege de "suferinta" pana la capat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza fetelor!
O fierbinte cu frisca din partea mea, sa va vina cheful de vorba.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata...Aly merci de cafeluta cu frisca...foarte buna!

...si daca tot mi-ati facut pofta cu deja celebrul Pomelo...ieri intr-un final am reusit sa imi cumpar unu...si Kreliutz nu te-am uitat, se vinde la bucata 0,99 euro...si amintindu-mi de tine l-am cantarit (490 grame)...ca sa iti faci o idee cam cat costa kg.
Gio...la fel zic si eu...aici am inceput aici ramanem

...si felicitari "nasicilor" ...cred ca si mie mi-ar place

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ooana
...si daca tot mi-ati facut pofta cu deja celebrul Pomelo...ieri intr-un final am reusit sa imi cumpar unu...si Kreliutz nu te-am uitat, se vinde la bucata 0,99 euro...si amintindu-mi de tine l-am cantarit (490 grame)...ca sa iti faci o idee cam cat costa kg.
Gio...la fel zic si eu...aici am inceput aici ramanem

la mine a aparut pomelo la un magazin situat chiar langa bloc (e un magazin de ala micut, de parter de bloc...)... si fiecare e ambalat in pungi individuale si costa 74.500...
bucata??? sau kg??? ca nu m-am uitat...
cine vrea sa ii trimit prin posta???

Poze 24.01.2007-IASI: http://good-times.webshots.com/album/557201329vRuARi
Filmulet 24.01.2007: http://community.webshots.com/album/557199438qPHHkY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Pai e mai ieftin pomelo asta la voi la nemtia decat aici. Noi l-am luat din Billa la aproape 10 lei kg si am vazut in Cora cu 7 lei si ceva, dar tot kg.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alynutza

Pai e mai ieftin pomelo asta la voi la nemtia decat aici. Noi l-am luat din Billa la aproape 10 lei kg si am vazut in Cora cu 7 lei si ceva, dar tot kg.

aha, insemnca ca la mine e 74500 lei/kg

Poze 24.01.2007-IASI: http://good-times.webshots.com/album/557201329vRuARi
Filmulet 24.01.2007: http://community.webshots.com/album/557199438qPHHkY

Mergi la inceput