Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (29)
Raspunsuri - Pagina 28
mikiion spune:
La Multi ani pt. 6 luni!!! ILINCA
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
la fotograf
doroti_5 spune:
Am ajuns si eu in sfirsit la zi.
Sa incep prin a felicita bbii cre au ajuns la 6lunite.
Deci: LA MULTI ANI MARA, ELENA, ALEXANDRU, PETRU, NATALIA, MARC-ADRIAN, SOFIA, CATALIN ANDREI, RADU-GABRIEL si ILINCA. Sa cresti mari si sanatosi, parintilor o mindrie.
LA MULTI ANI NICOLE de sf.Nicolae, si la toti Nicolaii si Nicoletele.
LA MULTI ANI MAXIMILIAN.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
Asa, cind eu nu mai am ce face, voi nu mai scrieti.E frumos asa?
Carmina nu neai zis ceo zis medicu, parca marti trebuia sa te duci la el??
doroti_5
cu
BOTEZ
Asa de mari suntem
ama_kaly spune:
Amonar am uitat sa-ti raspund cu okii lui Seb..da, ii are tot deskisi dar bat mai mult spre verde..nu cred ca o sa ii aibe albastri..acum nu stiu nici eu sigur..in mod cert nu i se vor face caprui!
Si ca sa va oftic putin, ia uitati ce am prajiturit eu azi: prajitura cu caise
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by ama_kaly
Si ca sa va oftic putin, ia uitati ce am prajiturit eu azi: prajitura cu caise
Eude
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby
Erik Sebastian
Ama da ce teai pus mai pe prajiturit?Pe cine vreai sa ingrasi?Pe Seby?
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
Asa de mari suntem
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by doroti_5
Asa, cind eu nu mai am ce face, voi nu mai scrieti.E frumos asa?
Carmina nu neai zis ceo zis medicu, parca marti trebuia sa te duci la el??
doroti_5cu
BOTEZ
Asa de mari suntem
He-he... Cand scriu fetele, scriu nu gluma... mie mi se termina pauza in 10 min - intre timp am modificat semnatura - la "21 iunie" e pagina in care am postat povestea nasterii lui Paul, acum am facut subiect separat sa fie mai vizibil

Primul dintzishor: 5 luni si 2 sapt
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor
21 iunie 2006
mihaela.f spune:
Fetelor acum am recuperat tot ce se putea. frumosi puiutii si mamicile :-). Ma apuc sa raspund:
Miti lapte normal ma refeream la lapte cu lactoza. de alaptat, Rado a primit lapticul meu pana la 5 luni jumatate cand am patit chestia aia urata cu viroza digestiva. oricum laptic mai aveam cca 15 ml/zi. imi propusesem macar 6 luni sa il alaptez dar..a scazut si productia si au venit alte patanii.
Ama multi pupici
si la Sebi(viitorul elev de Sincai)! pe noi pediatra ne-a certat ca il punem in premergator, dar...il vad ca poate mai mult decat statul in fundulet(pe care vrea sa il sara cu totul). si e atat de fericit cand alearga in premergator..oricum nu il las mult, dar voi fi mai atenta la timpul pe care il va petrece in Ufo! (deja ma obisnuisem cu melodiile alea :-) )
Lyly, ma refeream la vaccinul antirujeolic care se face pana intr-un an. oricum prefer sa il fac tot aici in Bucuresti la pediatra de la CMU, care tare mult ne place! asistenta aia din Brasov e dura la injectii.
Vavitu, sper sa va ajute si pe voi Imunobaby, e si placut la gust. Contine coacaze negre, echinacea, macese pentru gust si imunitate. plus alte chestii pe care nu stiu de unde sa le iau :-).
Steluta 
fetelor, noi o perioada vom lua pauza pe forum, probabil pana ne vom intoarce in Brasov. raman fara calculator, dar gasesc eu o cale sa mai intru din cand in cand. oricum sigur trimitem si noi poza pentru concurs.
Irina, pe Raducu il facem pediatru sigur. are niste ochisori frumosi si blanzi :-)
Va pupam si sarbatori fericite de pe acum!
noi nu prea am pus poze cu noi, dar va dau linkul mare unde am tot adaugat pana acum.http://new.photos.yahoo.com/michi_fulea/#page1
vroiam sa trimit niste cantecele, dar cred ca voi delega sarcina Carminei(ca nu mai avem timp). Am luat revista Mami si aveau un CD cu niste melodii dragute. oricum e altceva decat Cutiuta muzicala.
pupam bebei pufosi
doroti_5 spune:
Fetelor am nevoie de ajutor.Un coleg de lucru are un baietel de 7luni, a fost cu el azi la medic si o zis ca are ficat marit.Intrebarea este cit de grav este asta??
Multumesc frumos.
doroti_5
cu
BOTEZ
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
Fetelor va doresc o seara frumoasa si o rog pe Steluta sau Ama sa deschida capitol nou cind ajungeti la pagina 20.
livada.
doroti_5
cu
BOTEZ
Asa de mari suntem
camelia.t spune:
Mihaela frumos fecior! Gropita aia din barbie e tare smechera.Sa va traiasca sanatos ca frumos este foc!
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO