Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (29)
Raspunsuri - Pagina 29
LYLY809 spune:
poze HAIOASE aici
daryana, intri pe userul nostru comun de pe yahoo si pui o poza a bebelusului haioasa in ALBUMUL PENTRU CONCURS.![]()
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
carminabulina spune:
Mai dar de ce sa facem concurs? Eu zic ca de fiecare data cand ne prindem pustii in pozitii haioase sa-i fotografiem si sa aratam la toata lumea se se rada...am pus si eu 2 poze dar nu vreau sa particip la concurs. le scot dupa vizionare.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
26octombrie spune:
dragele mele,
pentru ca tot timpul uit sa urez la multi ani, chiar daca ma gandesc sa o fac, pentru ca nu mai apuc sa raspund decat pe sponci si, cel mai important, pentru ca suntem deja in prag de sarbatori, vreau sa pup pe toata lumea si sa va spun ca am pus un cadou pentru cirese pe mailul comun. daca va place si mai vreti mai pun. 
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Mai dar de ce sa facem concurs? Eu zic ca de fiecare data cand ne prindem pustii in pozitii haioase sa-i fotografiem si sa aratam la toata lumea se se rada...am pus si eu 2 poze dar nu vreau sa particip la concurs. le scot dupa vizionare.poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
ESTE DECIZIA TA. NIMENI NU TE OBLIGA LA NIMIC.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by 26octombrie
dragele mele,
pentru ca tot timpul uit sa urez la multi ani, chiar daca ma gandesc sa o fac, pentru ca nu mai apuc sa raspund decat pe sponci si, cel mai important, pentru ca suntem deja in prag de sarbatori, vreau sa pup pe toata lumea si sa va spun ca am pus un cadou pentru cirese pe mailul comun. daca va place si mai vreti mai pun.
Luana siHora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
mie-mi plac cadourile, dar n-am gasit nici unul!
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by LYLY809quote:
Mai dar de ce sa facem concurs? Eu zic ca de fiecare data cand ne prindem pustii in pozitii haioase sa-i fotografiem si sa aratam la toata lumea se se rada...am pus si eu 2 poze dar nu vreau sa particip la concurs. le scot dupa vizionare.poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
ESTE DECIZIA TA. NIMENI NU TE OBLIGA LA NIMIC.
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
Vai ce raspuns rautacios!!! Nu ma asteptam, sincer la asa ceva. De unde sipana unde ai tras tu concluzia ca m-as simti obligata eu de ceva sau cineva?
Imi pare rau!
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihneauite cum cresc
26octombrie spune:
sunt prea mari! incerc sa arhivez
stie cineva cat poate circula pe mail, ca atasament??
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
io tot cresc
EllaX spune:
'na seara!
Sunt praf si pulbere! Dupa o saptamana jumate de mancat putin sau rar (deci papat mult sub ce scrie in carti, pentru varsta asta), azi Ana a avut o zi cu maraiala, plansete cu lacrimi multe, tipete, mese alandala si mici, un pic de febra, oboseala mai mare ca de obicei... Ma intreb daca e virozata sau o chinuie dintisorii (viitori). Febra a trecut spontan, nu a fost mare, oricum (pana in 38 grade C). Praf m-a facut! Acum doarme (de la 19:20), sper ca nu se mai trezeste pana dimineata!
Da' nu ma lasa inima sa-i dau pace si merg din cand in cand sa verific daca respira bine sau daca nu face febra.
Ieri, era sa intru sa ma laud: la noi, diversificarea merge bine! Totul e sa nu miroasa prea tare ceva in mancare: nu vanilie in cereale (deci Nestle doar daca ii e foarte foame), nu usturoi in legumele la cuptor, nu patrunjel prea mirositor, nu mar bot-de-iepure. In rest, se pare ca totul e bun: supa-crema, piure de legume, cereale Humana, mere si pere, mandarine si portocale. Fructe nu ii dau, inca, decat doua-trei lingurite, cu juma' de ora inainte de masa la care vreau sa manance, ca am observat ca ii fac pofta de mancare! Si ce i-ar placea sucul de fructe!... DAR asta a fost ieri! Azi a fost cam obosita. Cand a vazut ca vin cu castronelul, a intors capul intr-o parte si se uita la mine cu coada ochiului: nu inteleg ca ii e somn?!... A papat vreo 10-15 lingurite de supa-crema, apoi a facut brrrrm-brrrm cu supa in gura - tot a imprastiat! Am priceput... A si adormit imediat dupa aia, ce-i drept.
Asadar, astept (cu fundul strans) sa vad ce-i cu febra si necajeala. intre timp, dorm pe mine si vars si scap tot ce se poate.
EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos
camelia.t spune:
quote:
uite cum cresc
Si eu sunt pt un album asa "de fun", nu neaparat concurs.Noi oricum nu putem participa pt ca momentan suntem fara camera si de pe telefon nu ies poze grozave.Dar o sa ma bucur de pozele voastre haioase.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
camelia.t spune:
EllaX sanatate multa Anei .Tot cu asa ceva ne luptam si noi: muci, maraiala de imi seaca capu, febra (nu mare)....deci cunoasc perfect meniul. Sa speram ca va trece repede si la voi si la noi.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO