Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (29)
Raspunsuri - Pagina 25
oana.iat spune:
[red]LA MULTI ANI!!
Acum, referitor la canitze eu i-am luat Alexandrei una cu supapa de la NUK. Suntem inca la etapa de invatare pt ca ciresica mea o foloseste pe post de scarpinatoare la gingii. Din ea nu curge nimic daca nu suge si daca suge si da de altceva decat de lapte de la mami e caaahh. Dar, perseveram pt ca si bibe e caaahhh si nu stiu cum o sa facem cand nu o sa mai fie tzitzi, nici nu vreau sa ma gandesc.
Oana si
Alexandra (12 iunie 2006)
Fetitza lui mami http://new.photos.yahoo.com/iatco.oana/album/576460762342193050
/
vivighe spune:
De cand am adus-o de la mama Ingrid are cateva bubitze...nu multe...vo 4-5 pe un piciorush...cate 2 pe manutze ,vo 2-3 pe spate si cateva pe gatutz.Am zis ca-i trec dar vad ca nu.Mama zice ca nu i-a dat nimik interzis sa manance...adik zice ca i-a scos semintzele la banana...intr-o zi i-a dat cereale cu gluten(milupa 7 cereale cu lapte),in alta zi i-a pus in piure si o frunza de spanac si cam atata.Oricum eu de cand am adus-o inapoi acasa nu i-am dat decat masa de fructe...la pranz i-am dat laptic,tocmai ca sa-mi dau seama daca e vo alergie.Numai ca bubitzele cu pricina nici nu se inmultzesc,dar nici nu dispar.Sunt mici si roshii si oarecum seamna cu niste bashicutze,dar nu se vede foarte clar ca ar avea v-un lichid inauntru.Sa fie vo boala contagioasa...sau ce sa fie?E de dus la doctor?
POZE
Filmuletze
Roxana Claudia spune:
Geliza - eu l-am pus pe Catalin in scaunelul de masa de pe la 5,5 luni. Pediatra mi-a zis sa-l tin in fundulet cate 15 minute de 3-4 ori pe zi. Ceea ce am si facut. Si nu e rau deloc... Tu ce-ai mai facut cu postul de radio, ca ziceai ca le faci o vizita si poate-poate se leaga ceva...Si inca ceva: LA MULTI ANI Ilinca!
Sa fii sanatoasa, frumoasa, la punga groasa, sa-ti aduca Mosu' tot ce-ti doresti si sa ai aceeasi energie debordanta ca si mami!
Viviana - si lui Catlin ii mai apar dar eu sunt sigura ca sunt de la transpiratie. El face mare-mare efort sa stea pe burtica, sa se tarasca..si chiar si cand striga dupa vreo jucarie 15 minute il taie transpiratiile ![]()
Irina - eu am vazut pozele lui Radu si le-am tot revazut. Frumos de pica. Si zici tu ca e atent la Bella?? Catalin parca se uita prin catelusii de la curtea bunicilor
. Cat despre canita de la Avent..sa stii ca sunt multe ca aia, cu supapa, mai ieftine si f bune. Eu una i-am luat 2 canite dintre care una de la Primii Pasi si e super. De Avent nu ca am fost nemultumita dar mi se pare ca nu fac totusi banii aia. Si practica niste preturi nene 
CamiM - iata ca am descoperit pe inca cineva care adora Diorissimo. E preferatul meu pana acum, desi schimb mereu parfumurile, Diorissimo si Issey Miyake sunt singurele pe care le-am cumparat de mai multe ori. De fapt cred ca au aceleasi note...
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUI MIC SI IUBIT
vivighe spune:
Roxi...nop...nu sunt ca alea de la transpiratzie si caldura...plus ca alea apar si dispr...astea nu.Sunt in acelasi loc de cand au aparut numai ca acum parca sunt ceva mai mari.
Cat despre reduceri in Viena...poate dai o fuga in ianuarie ca atunci e de mers...de fapt ei cam incep cu o sapt. inainte de Craciun...acum 2 ani ne-am nimerit fix atunci.
POZE
Filmuletze
camelia.t spune:
Adib unde te-ai ascuns toata saptamana? Ce mai face Raluca?Sunteti bine?
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
Roxana Claudia spune:
Vivi - ma pui pe ganduri si pe mine cu bubitele alea...daca zici ca sunt de atunci in acelasi loc....Sunt de tinut sub observatie...
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUI MIC SI IUBIT
irinaghita spune:
quote:
Originally posted by vivighe
De cand am adus-o de la mama Ingrid are cateva bubitze...nu multe...vo 4-5 pe un piciorush...cate 2 pe manutze ,vo 2-3 pe spate si cateva pe gatutz.Am zis ca-i trec dar vad ca nu.Mama zice ca nu i-a dat nimik interzis sa manance...adik zice ca i-a scos semintzele la banana...intr-o zi i-a dat cereale cu gluten(milupa 7 cereale cu lapte),in alta zi i-a pus in piure si o frunza de spanac si cam atata.Oricum eu de cand am adus-o inapoi acasa nu i-am dat decat masa de fructe...la pranz i-am dat laptic,tocmai ca sa-mi dau seama daca e vo alergie.Numai ca bubitzele cu pricina nici nu se inmultzesc,dar nici nu dispar.Sunt mici si roshii si oarecum seamna cu niste bashicutze,dar nu se vede foarte clar ca ar avea v-un lichid inauntru.Sa fie vo boala contagioasa...sau ce sa fie?E de dus la doctor?Viviana si
Ingrid
POZE
Filmuletze
Intru iute sa-ti raspund si fug afara cu baiatul: exact asa are si Radu si a zis dr ca e alergie, nu se stie inca de la ce. M-a intrebat ce a mancat atunci si el zicea ca cel mai probabil e de la lapte, dar nu cred.. Ideea e ca e alergie, eu nu cred ca e vreo boala contagioasa ca prea e exact unde zici ca are si Radu, aceeasi descriere.. ce sa mai sigur a facut alergie la ceva. Mi-e mi-a dat picaturi Zyrtec si o crema Advantan. Deocamdat ce sa zic nici n-am descoperit de la ce e nici nu trec, ba chiar azi sunt chiar mai evidente unde acum vreo trei zile ziceam ca se duc..
Sper sa va treaca mai repede voua!

Irina si Radu Gabriel (5 iunie 2006)
poze Radu http://photos.yahoo.com/irina_v10
carminabulina spune:
Si noi avem bubite rosii, cateva pe obrazul stang, cateva sub barbie si pe ceafa in jos pe spate si tot alergie a fost diagnosticul. Este posibil ca la noi sa fie de la rosie. Dar de 3 zile nu i-am mai dat rosie si ele nici macar nu dispar. Noua ne-a dat impotriva lor Peritol. Insa am auzit atatea despre el, peritol, ca nici nu stiu ce sa fac. i-am dat 2 seri deja si trebuie sa-i mai dau inca 12. Si deasemenea Advantan Milk, dar cu asta uit sa-l dau
.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
carminabulina spune:
Deasemenea vreau sa va multumesc pentru raspunsurile in legatura cu carnea, Este clar ca eu ii dadeam prea putin, ufff.
Eu tot cu legumele i-o dau si mai pun si branzica in legume.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
vivighe spune:
uf...am vazut raspunsurile voastre dupa ce i-am dat sa pape...care va sa zica alergie...hmmm...dar la ce?oare trebuia sa-i dau doar lapte pana dispar,ca io am reinceput cu papa.Azi am avut un carcaleter de succes:dovlecl,spanac 1 linguritza,carnitza,cereale 1 masura...tot a mancat...fara mofturi
+40 ml supa la inceput.
POZE
Filmuletze

Viviana si