Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (29)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinaghita spune:

A adormit Raducu..

Roxaniciu mersi pentru aprecieri si pentru raspuns. O sa caut si eu canita de care zici tu. Nici eu nu sunt fan avent, dar vazusem reclama la canuta asta si auzisem si fetele ceva despre faptul ca nu curge decat cand suge bebe si am zis ca asta o fi

Eu incerc sa merg din nou la dr azi sau maine sa vad totusi ce facem cu bubitele: vorba voastra totusi de ce nu trec?

I-am dat si eu carnita la pranz in piureul de legume. Dar nu stiu cata sa zic ca era, asa cam vreo 4 cuburi cu latura de 1 cm. O fi multa pentru prima data? Of, cred ca suntem prea stresate si ne facem prea multe probleme.. Noi nu cred ca am fost crescuti cu atatea reguli minutioase. Da, trebuie sa existe niste reguli, niste limite inferioare si superioare, dar totusi, nu trebuie cred eu respectate la fixul fixului.. fix o lingurita sau in nici un caz mai mult de xxx gr. Nu credeti ca ne stresam totusi prea mult?

Irina si Radu Gabriel (5 iunie 2006)

poze Radu http://photos.yahoo.com/irina_v10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaghita spune:

Uf, ca la fiecare mesaj uit de fapt cel mai important lucru. De azi dimineata ma chinui sa nu uit sa-ti urez LA MULTI ANI ILINCA!! Sa fii sanatoasa, fericita, sa le aduci numai bucurii parintilor tai!

Irina si Radu Gabriel (5 iunie 2006)

poze Radu http://photos.yahoo.com/irina_v10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Fetelor eu am fost ieri la pediatra mea si am vorbit despre alergie. Ea mi-a spus ca la copii inca nu se da rosie, ceapa, usturoi din cauza ca sunt alergeni (mai ales rosia!). De asemenea tot felul de varzuri (varza alba, verde, chinezeasca, etc) iar cartofii in cantitati foarte mici si rar pt ca fermenteaza in intestine si produc colici/balonari/indispozitie. Iar la lapte sa fiti atente pt ca multi copii au alergie la laptele de vaca. Si la fel produsele din lactate sunt facut tot cu lapte de vaca. Eu la KAILAN ii dau inca lapte hyperalergen (adica pt copii cu alergie la lapte).
Si mi-a spus ca pot sa incep cu coaja de paine sau alta leguma . Se da copilului in mana si el roade din ea. Eu am sa incep cu broccoli.

LUANA
Eu am numai masa de salon cu sticla si vrem sa o vindem si sa punem una numai din lemn. Intr-adevar trebuie sa fiu atenta ce materiale detin in casa care provoaca posibile accidente. Kialan a inceput sa traga de orice in casa (inclusiv perdelele) sa se ridice in genunchi si sa traga in jos ce apuca de pe dulapurile joase sau masa. Firele care merg prin casa iar sunt preferate. Am ascuns majoritatea firelor din casa. Si sa aveti grija cu prizele! Aici se gasesc protectoare speciale de priza pt cine are copil mic.Oricum eu deocamdata nu-l las singur numai in tarc daca am ceva de facut. In rest sant tot cu ochii pe el.

(poze Kailan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

camelia.t

multumesc de intrebare, sintem bine.
stau ascuns pentru ca tocmai m-am intors din capitala (fara referire la cei/cele prezente aici). am venit cu treba multa si nu prea am timp, ca-n vremurile bune.

referitor la acele bubite, am tot vrut sa intreb si eu. Raluca are una sub brat, cam la partea de jos a coastelor. descrierea data de mai sus corespunde (rosie, mica si ceva material colectat acolo parca). o are de circa 1 luna. nu trece, nu creste, nu scade. dr. a spus ca e alergie. s-o mai lasam ca trece.

am vazut pe aici tot felul de poze. incintator acel cuier cu trei pantaloni din care unul fara curea, acel set de incaltaminte asezat frumos in asteptarea mosului, ... felicitari pentru achizitie noului sofer (chiar daca nu a citit noul cod rutier).

mama cite am in cap. nu va suparati daca am uitat sa felicit pe careva. oricum nu am scris pentru ca am fost ocupat (si) cu vizionare poze.toate. e o placere.

numai bine.

camelia.t m-ai provocat! am scris!

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
avem si site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Se vede treaba ca tot ne urmaresti din umbra.Bun si asa.Da macar o data pe saptamana trebuie sa faci un raport! Bine ca sunteti bine. ici pt Ralucutza!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

Camelia
daca nu-i spunem raport sint de acord, chiar promit.
de rapoarte sint satul, ca asta fac toata ziua.

Varsta Raluca
avem si site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by adib

Camelia
daca nu-i spunem raport sint de acord, chiar promit.
de rapoarte sint satul, ca asta fac toata ziua.

Varsta Raluca
avem si site

K, ii spunem cum vrei, numa sa mai aflam vesti!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Roxana multumim si pentru raspuns si pentru urari dar ne confunzi...eu n-am nici in clin nici in maneca cu radioul....

carmina, ce-ai facut la dr? ce ti-a zis in legatura cu (ne)mancatul lui Mihnea? (sunt f curioasa fiindca am crescut si eu o mofturoasa ....care acum e un pic plinuta...iar sora-sa cred ca i-o ia pe urme...are 5000g la 4 luni nascuta cu 3300....dar asta le este felul, de altfel sanatoase amandoua)

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by CamiM
...
Oana felicitari pentru "marea ridicare"!! de-acum tine-te mami dupa noi daca mai poti!!
...
toate ciresele din livada inmiresmata!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Multumim

Acuma, ne-a iesit primul dinte!!!
Doriti, sa ne te superi, parca ar fi un facut, in fiecare zi altceva adica de ce sa zicem la distanta mare.... mai bine asa
Oricum, de cateva zile ma striga "Ma" sau "ImmMa" sau "Mam" - o singura data i-a iesit "ma-ma" mai sacadat - e clar ca striga asa cam la nervi sau dc vrea companie - eu ma iluzionez ca ma vrea pe mine

Pupacim livada - in special partea ff tanara ca e tare-tare lipicioasa la pupat

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor

21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by mikiion

Mie imi tremura picioarele. Asa m-am speriat. Il hraneam linistita pe Marc. Vad ca se ineaca o data. Ma opresc, mai pun putina apa in cereale ca le facusem cam groase, si putin mar ca le facusem doar cu apa si mi se parea ca cam stramba din nas.
ii dau si putina apa din canita. Si dupa vreo 5 minute ma reapuc de hranit. Si i-ar vad ca parca se ineaca...Si a inceput sa vomita.....Tot din stomacel. Si morcovul de la pranz la vomat.......Si dupa ce a terminat s-a apucat de ras. Ca de, venise si taticul speriat si Marc a crezut ca e vremea de joaca. Ca el terminase ce avea de facut...

Imi da si mie cineva vreo idee? Ce a fost asta? Ca el nu a vomitat decat o data, dupa un vaccin acum vre2 luni.

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
la fotograf

Sper ca no sami zici iar ca nu am minte.Sa lipit mincarea de gitu copilului.Am patito si eu cu morcov, sa nimerit o bucatica nefirimitata si sa lipit de git, si sa strimbat, da eu nu am inteles de ce si asteptam sai treaca strimbatu, da ea cind mia facut un jet ca din robinet.Si a doua oara cind iam facut casuta mai grosuta tot asa o facut.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput