Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (29)
Raspunsuri - Pagina 24
virgi spune:
Arleena - interesante informatiile oferite. Multumim.
lui Alex
Off, gata s-a trezit...si a inceput joaca.
Si n-am citit nimic din urma![]()
gicutza spune:
arleena... tu parca citesti din "cartea" dupa care l-am crescut eu pe Vlad.. si dupa care incerc acum sa o cresc si pe Ana!!!
Ca mamica cu vechime in campul muncii... cititi cu mare atentie ce a scris arleena... ca e mare adevar acolo!!!
Pupici superstar-ului! ![]()
Vlad (25.03.2004) si Ana (15.06.2006)
August-Septembrie
Sa traim bine!
CamiM spune:
Salutare livada!!
Aseara am plecat sa ii dau Sofiei "gustarea' de la miezul noptii si am adormit langa ea fara sa imi dau seama.
Oboseala isi spune cuvantul. Eh cel putin nu am ajuns ca o amica de aici care s-a dus sa bibe si era sa lase copilul in frigider
asa de zapacita si obosita era.
La multi ani pentru primele 6 lunite Ilinca!! Sa cresti mare puiuta!!

La multi ani Maimilian!!

Cami &
Sofia
poze Sofia
CamiM spune:
Lacra sper ca Razaciosul nostru drag se simte deja mai bine!! Foarte frumoase cadouri a avut mosul pentru el. Daca a fost cuminte..![]()
!!!
Ildi ce baiat frumos are mama!! Si seamna cu tine .. bucatica rupta!!
Vivi ce emotionant povestesti tu revederea cu Ingrid..
Acum poate ne pui si noua niste poze din excursie..pleeeaaaaase!!
Ralucis ce de ghetute!!
Biata fata trebuie ca a lustruit la ele toata noaptea!!![]()
![]()
Diana79 multumim frumos de invitatie!!
Cand nu mai pot de dor de zapada si de zona Niagara venim!!
Tare mult astept ziua cand ne stabilim si noi intr-un loc si avem casuta noastra sa pot intoarce si eu invitatia!!
Cu iaurtul uite noua pediatra ne-a spus ca dupa ce face 6 luni e super ok!!Si la fel si branza cottage cheese si muenster.
Mmm ce mami cuminte.. asa cadou mai da..!![]()
![]()
Miki ce frumos beti voi din canita!!
Mai mai ce baiat mare si scump!!
Oana felicitari pentru "marea ridicare"!! de-acum tine-te mami dupa noi daca mai poti!!![]()
Parfumuri.. mmmm discutie lunga si interesanta mai Mijlocu' toamnei.. . Mie imi place mult
Diorissimo, Magie Noire si asa mai de toata ziua Cool Water de la Davidoff si Ming Shu de la Yves Rocher.
Si pe tonul asta .. parfumat ma duc sa visez ca imi cumpar parfumuri noi...![]()
toate ciresele din livada inmiresmata!!
Cami &
Sofia
poze Sofia
camelia.t spune:
Buna dimineata.
N-am scapat de raceala.Avem muuuci, un pic de febra si maraiala cat cuprinde! Deocamdata luam Panadol si picaturi in nas, daca se ingroasa gluma mergem la dr sa ne trateze cu "specialitati".....sper sa scapam fara.Deocamdata mai astept sa vad cum evolueaza situatia.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
irinaghita spune:
quote:
Originally posted by camelia.t
Buna dimineata.
N-am scapat de raceala.Avem muuuci, un pic de febra si maraiala cat cuprinde! Deocamdata luam Panadol si picaturi in nas, daca se ingroasa gluma mergem la dr sa ne trateze cu "specialitati".....sper sa scapam fara.Deocamdata mai astept sa vad cum evolueaza situatia.
Baieteii lui mamiAICI
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
Of, sa te faci bine mai puiut.
la mucios. Cat are febra adica?Acum daca tot vorbiti de canite, canute .. din experienta voastra de care sa iau? Vazusem una din asta dashteapta de la Avent magic cup zice ca nu se varsa dar poate sa suga din ea. O fi buna? Sau voua v-a placut alta mai mult?
Arleena foarte bune sfaturile tale. Multumim. Numai ca eu nu stiu cum sa fac: am plita electrica si daca nu amestec totusi in timp ce fierb risc sa mi se mai lipeasca de fundul craticioarei, pentru ca, dupa cum spuneai si tu nu pun f multa apa, iar atunci cand mai scade se cam lipeste. Din aceleasi motive nu mai folosesc nici craticioara din smalt, ci una cu fund dublu de inox.. Asa ca
nu e prea bine dupa cum ziceai tu acolo..Irina si Radu Gabriel (5 iunie 2006)
poze Radu http://photos.yahoo.com/irina_v10
camelia.t spune:
Irina cu febra sta intre 38 si 38.5 dar scade dupa Panadol.In rest e vesel, mananca in continuare bine......Mai astept sa vad ce se mai intampla.
Baieteii lui mami
AICI
irinaghita spune:
Sper sa se simta mai bine cat de curand.
Am pus poze noi aici http://new.photos.yahoo.com/irina_v10/album/576460762364969655 si aici http://new.photos.yahoo.com/irina_v10/album/576460762364932174
Irina si Radu Gabriel (5 iunie 2006)
poze Radu http://photos.yahoo.com/irina_v10
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by ama_kaly
Cine mai are copil treaz si cu chef de joaca la ora asta in afara de mine?![]()
Eude
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby
Erik Sebastian
Al meu mai era treaz la ora aia si se pare ca de ceva timp ii place acest program: sa se culce tarziu si sa scpale devreme
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihneauite cum cresc
geliza spune:
pe la ce varsta i-ati pus prima data in scaunul de masa?
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

de
Seby (27 aprilie 2006)