Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (122)
Raspunsuri - Pagina 27
LunaNoua spune:
Bianca.. no .. ca SI EU am cantat in corul bisericii... si nu mica, ci ditamai femeia maritata, pe la 27, 28 de ani .. no [:P]
Moni, hehehe.. stai linistita ca nu m-ai enervat asa tare
Unele comparatii nu ma deranjeaza. Genul "a mea face asa si nu asa...sau tot asa dar mai cu picioarele in sus..".. sunt ok
daca sunt utilizate pentru a explica mai bine o deprindere, o poveste, etc...
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
Biancas spune:
Moni, Deea, am editat mesajul de mai sus... ia ziceti ce parare aveti![]()
Si ca tot veni vorba de laude vreau sa va spun ca Sandra in viata ei nu a spus un cuvant mai urat decat proasta, si ala l-a folosit fara sa aud eu si normal ca am certat-o. Si cateodata mai bag si eu cate un baga-mias,,,,, dar niciodata nu a zis asha asha ceva pt ca stie ca e urat, stie ca nu e frumos sa vb urat cu toate ca eu la nervi mai vb cateodata
Dani de vreo 2 sapt si-a descoperit putza si se tot trage de ea si se distreaza cand il schimb. Sandra il intreaba unde e "pupa". I-am spus sa il intrebe unde e 'putza" si mi-a spus ca nu e frumos sa vb urat 
E foarte sensibila si sufletista, nush zau cu cine seamana la sensibilitate...Una doua pisa ochii cand nu ii convine ceva...
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
Biancas spune:
Pana am compus eu mesajul.......... ati scris si voi
Bianca

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
monica70 spune:
DEEA din pacate,in tzara asta,daca esti un pic mai patriot,esti luat in bataie de joc,ba mai rau,catalogat imediat nationalist,sau afiliat politic mai stiu eu cui
Si copii cresc admirand subcultura si kitchul si "vedetele" fabricate ![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
monica70 spune:
BIANCA bravo Sandrei,ai fetita cuminte,ea probabil asculta si ce i se spune la scoala si vrea sa fie cea mai buna si cuminte!
Pe mine ma enerveaza groaznic Ghitza ca mai injura,la noi in casa nu se injura defel (doar bunica olteanca mai dracuia uneori - ca la olteni "dracu e ca buna ziua"
) dar mami imi dadea peste gura,daca - rar - indrazneam sa il dracui pe fratelo. Cred ca am mostenit-o,ca mi se urca tensiunea
cand il aud pe husband si nu stiu cum sa il dezvat
si chiar nu era deloc asa,doar de cativa ani l-a apucat,probabil stresul si nervii .Ca sa nu mai zic ca si eu ma mai scap uneori in ultima vreme 

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Biancas spune:
Moni draga inca copii nostrii mai stiu parca sa se joace dar aia din occident in afara de calc, jocuri gameboy si altela parca nu mai stiu nimic.
Oricum am fost in parc si am ramas surprinsa ca copii din ziua de azi fumeaza in clasa a 5 si li se pare ceva
copil de clasa a 5 fuma, avea suvitze blonde in cap (decolorat) si vb niste cuvinte...de am ramas masca..![]()
Pacat ca am uitat cum se juca coarda, cum se faceau miscarile la 2,3.4... ca copii diu ziua de azi habar nu au. Sau sa sara elastic, sau sa joace 7 pietre, sau provoc la razboi sau altele pe care nu mi le amintesc.
Si noi suntem de vina pt ca le oferim tot ceea ce e mai bun, dorim ca ei sa aibe ceea ce nu am avut noi, uitand de lucrurile marunte. Soacra-mea imi spunea ca ea isi facea papusi din porumb si canepa si ce fericita era ca avea o asemenea papusa.
Stiti si voi cum e, ar fi multe de spus despre copilaria noastra care nu se compara cu copilaria copiilor nostrii si nu se va compara niciodata pt ca lumea avanseaza cica si preluam totul din occident unde e frumos si bine.
ma dispera sincer va spun sa tinem "Sf Valnetin" si sa tinem Haloween. Ce ei ne tin noua vreo sarbatoare?
Sandra avea de desenat pt limba engleza o masca de Halowwen...i-am cumparat o masca de Donald si aia si-a dus-o dar profesoara a spus ca de ea trebuia desenata , o masca "fioroasa" de Haloween 

Cred ca nu mai are rost sa spun cine are o parte din vina in viitorul copiilor nostrii, cred ca cel mai mult ma sperie drogurile de care doamne fereste sa aud vreodata in casa la mine.
Bianca

Albumul nostru
LunaNoua spune:
Bianca, foarte frumos ce spui tu despre Sandra
Cu asa copii as vrea eu sa traim in tara asta. Eu deja ma gandesc cu teama la gradinita. Au fost 2 zile cumnatii mei la noi, cu nepotul de 6 ani. Este un inteligent si un frumos...dar nu va puteti inchipui ce mult ne-a intors pe dos, cel mai mult pe Daria. Este super-activ, tot timpul sare si canta, vorbeste, exclama. Nu face prostii, e un copil bun, dar foarte stricat la comportament de Cartoon Network, de gradinita si de valorile "la moda". Nu mananca decat McDonalds, sau paine cu fineti, ca asa le da la gradinita. Incontinuu are expresii din desene animate, numai batai si bufnituri, se crede tot felul de personaje "4 brate" .. si nu mai stiu ce ..
Cat timp a stat la noi nu m-am putut intelege cu Daria, incontinuu a tipat si ea, nu de plans, ci efectiv tipat, din strafundul gatului.. caci asa il vedea pe pusti. Eu zau ca nu stiu ce o sa ma fac cu gradinita si scoala, caci eu asa comportament nu vreau sa aiba.
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
monica70 spune:
BIANCA ai dreptate !
Pe vremuri eu faceam casa la papusi din scaunele de la bucatarie puse unul peste celalat - ca doar aveam nevoie de casa cu etaj! Si gaseam eu din ce sa inventez mobilier sau alteva!
Imi doaream barcute? Aveam saponiere! Imi doream statui printre cladirile din cuburi ? Luam bibelourile tilp CAL de pe mobila lui mami
! Faceam corturi in balcon,ne jucam cu cowboy prin "pesterile" din "muntii" facuti din ... plapume in pat
si asa mai departe...Asa isi dezvolta copiii imaginatia,nu cu kg de jucarii de firma,zacand prafuite in casa,nefolosite!!!
MONI
de
Biancas spune:
Deea si noi am observat un comportament ciudat la Sandra acum 1 an si ne-am dat seama ca e din cauza desenelor, din cauza desenelor de la Jetix si Cartoon Network. Avea accese de furie ceea ce nu era normal pt ea. Avea o minge dinala cu 2 coarne pe care se sare si odata in timp ce se uita la desene a luat o foarfeca si a impus mingea. Nu va spun ce m-am suparat, Sandra avea vreo 6 ani si mingea aia a costat vreo 300.000. A trecut si acum 1 an ca sa rezolvam problema desenelor animate am scos din tv ei canalul Jetix, stie ca nu are voie sa se uite si nu s-a mai uitat la el.
La cartoon nu se prea uita pt ca si acolo sunt numai tampenii.
Singurul canal de desene animate care merita vizionat e Minimax unde sunt multe povesti si desene educative si frumoase.
Poate am eu noroc ca a acceptat si vreau sa va spun ca se uita rar la tv, si cand o face doar pe Minimax pt ca stie ca doar acolo are voie.
Bianca

Albumul nostru
LunaNoua spune:
Bianca, sarbatorile imprumutate sunt un alt subiect delicat pentru mine. Eu le-o retez scurt tuturor celor care incearca sa ma provoace la vre-o sarbatoare straina. Ce valentines.. ce haloween??? Tuturor "occidentalilor" astora le urez drum bun si cale batuta... sa se duca si sa ne lase sa traim romaneste in Romania. Cine vrea model occidental nu are decat sa plece...