Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (122)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni daca tot ai cazut in oala de melancolie, asculta melodia:
Stefan Hrusca- Ruga pt parinti.
Daca nu o ai, ti-o pot trimite.
Si ca tot vine Craciunul cautati-o pe net sau v-o trimit eu la toate sa vedeti ce super e, e vb despre parintii nostrii pe care ii iubim si ii apreciem...
Cand a murit tatal meu o ascultam zilnic si nu iti zic cum plangeam.
Si ca tot mi-ai amintit de ea...sa o ascult acum...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Am cazut si eu...
Bee acum te-ai linistit si tu ca sunt si alti spiridusi mai "caposi" ca a ta.

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BIANCA mersi,sigur ca o am,e superba,e pe versurile lui Paunescu ... Mie imi mai place enorm si de Tatiana Stepa ... "Copaci fara padure" e preferata mea! Dar cate nu-mi plac! Ai vazut cate casete are Ghitza? Jumatate sunt romanesti,restul straine ,toate genurile. Nu are CD,ca e alta generatie Pe CD avem putine,melodii mai aiurea...Ne place foarte mult muzica - pacat ca eu am o acuta lipsa de voce El are,ca a cantat in corul bisericii cand a fost mic Si apropo,sunt super melodiile alea,le pun maine Dianei.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Ma bucur ca iti plac Moni. Sper sa ii placa si Dianei.
Dani asculta toata ziua MTV, Kiss Tv, U.. si la unele melodii ramane stana de piatra si se uita cu gura cascata. A inceput si el un fel de la-la-la dar asha discret..
P.S. Si eu am cantat in corul bisericii si la scoala eram vocea 1 in cor . Sandra vrea sa devina cantareatza cand se face mare... .. are o voce destul de buna si nu a facut vocalize niciodata, acum face muzica la scoala si invatza notele muzicale. Tin minte ca eram in clasa a 8 si am fost la colindat si o mamica a unei colege m-a intrebat de ce nu fac muzica ca am o voce foate buna...Chiar nu stiu de ce nu am facut, poate pt ca mi-ar fi fost rusine sa cant pe o scena cu toate ca nu sunt rusinoasa deloc, chiar tupeista as putea spune.
Oricum sa devii un cantaretz bun trebuie sa fii din Bucresti, sau sa ai bani destui sa ajungi acolo ca in orase mici nu faci nimic..
Noah...ca m-am laudat si eu pe mine putin si sper ca nu am deranjat pe nimeni

Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Hehe, fetelor ca tot veni vorba de ce ne place si ce nu in discutiile noatre, mie nu imi place sa se faca comparatie. Deloc !!! De foarte multe ori citeam aici ca unul sau altul bebe face asa, sau asa...si imi venea repede sa scriu ca "si Daria". Poate chiar erau situatii in care Daria facea chiar de mai demult, deci termen de comparatie ar fi existat, dar eu ma abtin tare la faze din astea. Am mai pecit si eu pe la inceputul copilariei noastre, si imediat ziceam ... ca "si Daria" ... eu sper sa ma fi educat intre timp . Singura situatie permisa pentru a face comparatie (pentru mine), e atunci cand cineva pune o intrebare, de genul: "mai fetelor, bebeii vostrii se dau cu capul de pereti? ca nu stiu cum sa lipesc pernele de zid " Altfel.. ce rost are sa ma arunc tot timpul si sa bifez ca asta face asta nu face?

Sa nu credeti ca sunt contra povestirilor cu bebei. Eu ador sa citesc ce mai fac bebeii vostri. Ador si sa va povestesc cate o boacana de-a Dariei, ori o inventie, isprava, etc. Imi place sa postez cu gandul ca v-ar face placere sa cititi, ca v-ar inveseli, sau v-ar inspira.

Mie nu imi plac frazele de genul:
-"ahh..exact asa face si al meu"
-"ahh... ce mult seamana cu al meu"
-"parca e cutarica !" - asta ma enerveaza la culme sa se zica despre un bebe ca parca e altcineva!!!!
O mai am si pe maica-mea de exemplu, care tot timpul face comparatie intre mine (pe cand eram bebelus) si Daria. Atunci cand i-am povetit ca Daria mananca singura dimineata, pe la 9 spre 10 luni parca, ea mi-a zis ca eu mancam singura de la 7!!! (si asta, dupa ce mai demult mi-a zis ca m-a alaptat pana la 1 an si 2 luni) Cum puteam eu sa mananc la 7 luni singura, cand ea inca ma alapta??? Dar deh... Eu cand imi mai face comparatie, ii raspund "no, ce sa ii faci? asa e Daria mai retardata!!"

Cat despre povesti incredibile... ce sa mai zic? Unii parintii au tendinta sa exagereze. Am intalnit si in viata de zi cu zi mamici care ziceau ca bebelusii lor stiu sa zica te miri ce cuvinte si cand bebeii ziceau...erau doar un fel de onomatopee...

Va pupicesc cu drag.

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Deea acuma sper ca nu ar trebui sa ma simt prost ca Moni zicea ca Ghitza a cantat in corul bisericii si am spus si eu ca am cantat. Nu a fost un civant de lauda la adresa mea, ci pur si simplu o amintire a tineretzii mele.
Moni, ce ai zice sa " o pun" cu Ghitza de vreo melodie
Deobicei nu imi place sa imi supraevaluez copilul, chiar si la capitolul frumusetze am recunoscut intotdeuna ca un alt copil e mai frumos ca al meu, ca al meu e mai mutulika ca altul. Moni chiar mi-a atras atentia odata prin un mesaj al ei ca nu e asha cum zic eu
Si cand l-am nascut am zis ca e urat, sandra a fost mult mai frumoasa ca bebe decat el, dar in salonul unde am nascut era o fetitza mai frumoasa ca Sandra Chestia e ca trebuie sa fim realisti nu sa supraevaluam totul, cu toate ca in sufletul nostru am vrea ca copilul nostru sa fie cel mai cel dar nu e chiar asha.
Si copilul prieteni mele la 6 luni a spus ca copilul ei spune mama si tata , stie unde e cainele si spune ham, casca gura si spune ham....constient nu ca asha ii iasa din gura...El e cel mai deosebit pt ea ce sa ii faci..si o ascult ca nu am ce face si zic...bine ca al meu e mai prost si a zis tata poate constient dupa 9 luni (asha cum zice si cartea) si prima oara ta-ta la 5 luni dar evident...ca asha i-a iesit din gura printre bale

Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Moni, Bianca sa va treaca. Este minunat sa poti avea ganduri frumoase pentru tara si pentru poporul roman. Multi dintre noi au uitat asta, chiar mai mult, de multe ori se vorbeste de rau si tara si poporul. Eu nu am putut face asta decat o data in viata, prin adolescenta, cand eram sub teroarea popularelor draconice si zbantuitelor ce le asculta maica-mea. Atunci am spus singura data vorbe urate. Acum zic eu ca am mai multa minte sa imi dau seama ca avem o tara minunata, si romanii sunt si ei minunati. Acum mai putin, dar cu stramosii nostrii nimeni nu se pune. Ei sunt "the best" Problema e ca multi romani nu au o scara a valorilor sanatoasa, astfel, sunt apreciate numai uscaturile. Oamenii de valoare nu sunt "la moda"...insa eu am mare speranta ca lucrurile vor fi mult mai bune in viitor. Tine de noi, de felul in care ne educam copii. Daca ei vor si sa aprecieze lucrurile benefice, sa fie educati in spiritul faptelor bune si a adevaratelor valori morale, de Romania se va putea vorbi in alt fel, si minunatiile ei vor putea iesi la suprafata.

Moni, daca vrei .. iti mai trimit si eu niste melodii folk de

Bianca, cand mergem la colindat? Eu stiu sa bat in chitara daca vrei

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

BIANCA io si in cor la scoala,cand trebuia cantat,dadeam din buze doar doar nu era sa le stric sandramaua ..... Mai si am cunoscut 2 tipi care ma bateau la cap sa cant, ca cica vocea ... se educa ! Unul canta la chitara ("Intr-un sat de pescari...") si celalalt era baptist - acolo la pocaiti toti canta,poate aveau dreptate,mai stii?
DEEA si io mai fac comparatie ,dar nu m-am gandit niciodata ca enervez pe cineva

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

DEEA trimite ce ai,poate chiar nu am ce ai tu,desi Ghitza a pus mana pe CD-urile scoase de Paunescu cu melodii de la Cenaclul Flacara (printre care si "Pustoaica") Noua ne plac foarte mult - el e mare fan a Cenaclului Flacara - tineretzea lui pierduta - pe cand eu ... pe cand am crescut un pic,se interzisese deja Cenaclul Are si alte casete cu muzica folk,eu am si discuri de vinilin pe stoc,parca am mai zis Si io-s fan daci,geti,traci,romani (partial) ... maaare patrioata,sa nu care cumva sa zica ceva careva ca sar cu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Biancas
...bine ca al meu e mai prost si a zis tata poate constient dupa 9 luni (asha cum zice si cartea) si prima oara ta-ta la 5 luni dar evident...ca asha i-a iesit din gura printre bale

Mergi la inceput