Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (122)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

LA MULTI ANI BINECUVANTATI PT RAZVANEL CEL VOINICEL!!!!!!!SA CRESTI INCONJURAT DE MULTA IUBIRE PUIULE SI SA TRECI CU BINE PESTE TOATE GREUTATILE!!!

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI PT PAUL SI SEBI!
MARCH,ma bucur mult pt tine si sper sa ai o sarcina usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

LA MULTI ANI< RAZVANEL !!!!!!!!!!!!!

Sa te binecuvanteze Domnul Dumnezeu cu tot ce are mai bun pentru tine, sa ai o viata lunga, fericita si implinita.

Moni, nu stiu cum e cu cracitul, ca Daria nu umbla singura. Ea de manute merge ca la defilare, bate pasul lung in fata, drept si sus . Nepotul meu era tare, tare cracanat cand era mititel si a inceput sa umble. Zici ca avea o minge intre picioare, asa cracanat era. Acum e un lungan de 6 ani, cu picioarele drepte si lungi. Cred ca s-a rezolvat de la sine, ca nu stiu sa ii fi facut ceva, decat pana la 10 luni stiu ca a facut kineto, pentru alte probleme, nu pentru cracaneala.

Am masurat-o si eu pe mandra mea.

la 11 luni are 78 cm inaltime, 10.700 Kg, si 51-52cm la caput. Acum imi dau si eu seama de ce nu i-si da drumul singurica. Poi la ditamai capul de carat...sa il tina si in echibibruuu.. complicaaat Capoasa rau capricoarna mea

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Eu stiam ca Mos Niculae aduce dulciuri si hainute (ca e inceput de iarna si de frig, si Sf Nicole e ocrotitor al copilasilor, aduce mancare si caldurica in frig, adica hainute). Mos Craciun e cel ce aduce jucarii !!!!!!! El aduce veselia si bucuria.

Eu i-am luat Dariei azi o caciulita. Nu va spun, ca abia abia i-a incaput in cap una din toate probate la toate tarabele !!!!

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

MONI,mama a zis ca nu poate sa plece fara sa vada ce-mi zice chirurgul pe 19 dec,si mai ales sa nu fie la ziua lui dani...a zis ca pleaca in jur de 22dec.
am gasit o fata sa stea in chirie(adica nu-i iau bani) ca sa fie cineva in casa dimineata pana vine iulian de la munca.apoi cred ca-l ducem la cresa...in fine,eu sunt cam depri si f obosita ca m-am apucat si de ore de condus.urmatoarele 2 sapt lucrez la greu,asa ca nu ma plang de plictiseala.
dani are probleme cu pielea,e plin de iritatii si bubitze,se scarpina pana la sange si e nervos.i-am mai dat seara peritol.
a mancat si un ardei umplut si s-ar putea sa fie si de acolo,desi era cu carne de vita.sau am mai citit ca ar mai fi si de la iaurturi
VA PUP PE TOATE SI SPER SA VA IMPACATI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am citit si eu in mare ce s-a discutat de 2 zile...
Ce sa zic...imi pare rau ca s-a ajuns la conflicte intre noi. Si eu sunt de parare ca e bine sa spunem ce fac copii nostrii, astfel invatzam lucruri noi pe care sa ii invatzam la randul nostru pe copii. Exista competiie oriunde si sincer si pe mine ma deranjeaza asta. (nu ma refer strict la Dc) Cand l-am pus prima oara pe Dani in picioare pe la 7 luni am realizat ce frumos paseste, calca pe toata talpa. I-am aratat prietenei mele care are copil mai mic cu 3 luni. A fost "impresionata" iar a doua zi la telefon mi-a spus ca si copilul ei calca pe toata talpa si ca pasete bine...Deci avea 4 luni ca se vedeti unde e competitia, si in viatza de zi cu zi exista. Alte exemple nu are rost sa va mai dau, acesta cred ca e destul de sugestiv.
Am vazut pozele cu David de Anasol..ce ochi frumosi are..si mamica lui e chiar daca numele ii urat
Deea e "babana" la cap frumusetzea ta, sanatoasa sa fie ca frumoasa e.(capoasa cum ii spui tu si sper sa gusti gluma.
De curiozitate si eu l-am masurat pe Dani ca mi se pare tare capos si are 46 cm. Sincer ma bucur ca am ajuns la discutii despre perimetrul capului, eu intotdeuna am spus ca Dani e cu capul mare, dar am vazut ca si Marco a lui Goiva tot atat are...Mi-am luat o piatra de inima, sincer. A primit Dani o caciula pe care scria ca e pt 1,5 an si nu ii era buna si am dat-o la copilul prietenei mele. Deci totusi are capul normal pt kg si inaltimea lui.
Si sa va spun cum e comparatia asta, chiar si eu am facut comparatie intre copii mei, mai mult de curiozitate, nu de alceva.
Oricum fiecare copil e unic in felul lui, pana la urma fiecare are in el ceva deosebit, fiecare stie sa faca ce altul va stii sa faca poate peste o luna. Moni si eu am ajuns la concluzia ca fetele sunt mai rapide in tot ca baietii( cel putin intre copii mei) Sandra a gangurit la 3 sapt, Dani la 5...(apropo de ce scriai tu ca au spus medicii) si chestia cu atentia e reala (Sandra statea singura in camera si se juca, Dani numai cand doarme sta singur..)
Dana, iti doresc sanatate multa tie si familiei, sa treceti cu bine peste probleme
Mirela, ma bucur ca ati gasit pe cineva care sa stea cu Dani.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
LA MULTI ANI PAUL SI SEBASTIAN!
Am culcat fetitza de vreo 2 ore, eu am mancat, fumat si stat pe canapea...asa o lene am in mineee...
Moni, a mea nu face papa decat la persoanele care le vrea disparute din casa , in rest cu multe rugaminti. Si ea are desene pe pereti, pitici si arici, in fiecare zi, ori eu, ori tati facem inconjurul camerei (zice "aida") si spunem povestea fiecarei poze..arata cu degetul pe care o vrea.
Silvi, frumos spiridusul tau, sa-l numim Hakkinen ?
Bianca, super filmuletul..
Irinel , mi-a placut postarea. la fetitza.
Denisa, sper sa te razgandesti .
Deea, ai reusit sa o masori bine peste cap? Ca numai claia aia de par are vreo 5 cm ...glumesc, e super bine Daria si frumoasa de pica...
Nico, , ma bucur ca ai intrat. Abia astept sa mai pui poze cu frumoasa ta.
Canda, cum a facut Filip enterocolita? E virala? Vad ca bantuie boala asta printre bebelusi...sanatate dragalashului !
Eu trebuie sa ma spal pe cap si apoi la 12 sa-i dau papa, pana atunci mai bantui pe net.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRELA cum sunteti? OK?
DEEA felicitari,uauu ce fata mare ai Iar cu capul ... un cm o fi parul .... dar tot ai luat-o pe ANUTZA!

Fetelor eu am cazut in butoiul cu melancolii patriotice si nu numai Citeam un interviu cu Nicolae Furdui Iancu si am dat peste niste versuri din "Asa-i romanul" ("O rugaciune catre ceruri zboara/O rugaciune catre Dumnezeu/Ma rog acuma pentru a mea tzara/Si pentru tine,sfant poporul meu ...")
Mie versurile astea imi suna in minte cu vocea Vetei Biris,poate ati auzit de ea si ii stiti vocea (pe mine e singura care ma face sa plang).
Ei bine,am avut un unchi,frate de-al mamei,care a murit la 41 de ani (eu aveam 13 ani atunci) de cancer la plamani - intr-o luna s-a stins,a fost tragedia familiei noastre - bunica i-a supravietuit,avea vreo 80 de ani cand a murit el. Imi amintesc ca inainte cu vreo 3 luni de a muri,a auzit-o intamplator pe Veta Biris cantand (nu era inca cunoscuta precum azi) si atat de mult i-a placut incat i-a zis lui mami ca daca gaseste discul sa i-l ia si lui. I l-a luat mami si nu mai sunt sigura daca nu l-a pus in sicriu ,nu cred,dar stiu ca voia sa o faca. Mami a fost ca nebuna vreo cateva luni pe vremea aia ,numai cu distonocalm o tinea.
In plus de cate ori va aud cu tigarile,imi amintesc de el - era fumator inrait de tanar - singura persoana care fuma la noi in casa. Bine,mai am si alti unchi la tzara care fumeaza (si chiar 2 verisoare ),dar altfel e acolo,macar e aer curat. Pe cand la oras - a locuit in Arad si el - cu atata poluare ,mai tigarile lipsesc Bine ar fi,care puteti si vreti sa va lasati de fumat

Scuze cu off-topicurile astea ,dar nu ma pot abtine.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Deea, m-am linistit ca si tu ai o capricoarna capoasa si la propriu. Dar Dariuca ta are si par mult? Ala nu se pune la masuratoare? Cat despre mers si ciugulit, ca si la capatana, fetele noastre sunt surori. Mai nou Ana ne prinde de maini s-o plimbam.. Pai ce-o fi proasta sa se riste singura in conditiile astea?
March, felicitari pentru primii pasi ai Ioanei si tot respectul in problema olitei! Noi am achizitionat "dispozitivul" de vreo luna, am facut ceva incercari de a o pozitiona unde trebuie, incercari i nutile, ca Ana mea nu sta locului nicicum. Acum cred ca trebuie sa astept sa inteleaga care e scopul olitei, altfel....Abia de vreo 2 saptamani e si ea mai cooperanta la schimbat, ceea ce e un mare pas inainte si pentru noi, ca nu ma mai trec macar toate transpiratiile schimband un copil care se intoarce, se ridica si face orice altceva.
Mirelutza cum mai stai cu problemele multe?

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Offf Moni, mi-am adus aminte de remurile cand traiam si eu in Ardeal si ascultam la toate aniversarile Veta Biris si Sava Negrean. Multa vreme a trecut de-atunci.
BiancaS, am vazut ce ziceai de caciulite si caputz. Iti dai seama ce cu inima cat un purice sunt eu cu fata cu capul 48. Caciulile ii ramanea mici imediat. Am fost ieri si am luat o caciula fara ea. Caciula n-avea numar n-avea varsta. Intreb si eu ca omul pt ce varsta e. Si mi-a spus vanzatoarea ca e pt 2-3 ani. Am luat-o linistita, ca trebuia sa fie buna. Si a fost, de data asta. Dar ma linistesc putin cand ma uit la sotul meu. La biserica, la cununie, a marit preotul pirostria la maximum si tot cumva pe varful capului i-a ramas, ca e si el capos rau.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput