Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (122)
Raspunsuri - Pagina 24
monica70 spune:
SILVI ma bucur ca v-ati distrat,am vazut si pozele care-s tare faine! Astept si eu poze cu cornitze.Chiar sunt asa ieftine cum ziceai costume de Mosi? Dar in Arad n-avem Cora..
DANIELA felicitari pentru primii pasi singurica ai Ioanei,ce fain ca face si ea la olitza!
Poate ar trebui sa ascult de mami si sa o mai punem si noi pe Diana.Dar nu vreau sa il mai incarc pe husband si cu treaba asta,ca dupa cat il cunosc,e in stare sa se enerveze si ca nu face kk sau pishu la comanda 
Poate ma indur sa o mai pun eu dupa-amiaza,dar cum nu face kk decat haotic ... cum sa fac? Cand vad ca se screme o iau la fuga cu ea sa o dezambalez
?
DENISA bafta maine la eco si nu-i baga asa de mult in seama pe socrii,indiferent ce zic 
BIANCA gata poza cu DANI tuns?
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
monica70 spune:
MIRELA intra si tu si da-ne vesti bune!
Mie mi-a groaza ca maine e luni ,iar merg la birou,am muuult de lucru,in WE n-am lucrat nimic la conta cu musafirii,cu caloriferul,ma simt si ca naiba de la ciclu
Merg imediat sa o culc pe Diana ca e maraita rau deja.
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
andiaroro spune:
Razvan- la multi ani!
Esti primul nostru copilash, asa ca intodeauna aniversarea ta va fi o zi plina de emotzii pt noi.
Sa fii sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor!
ana si alexandre (17.02.2006)
monica70 spune:
Dienutza mea a adormit instant!
Stiam ca am uitat ceva important,sa o salut pe CANDA si sa ii zic ca ma bucur ca e mai bine Filipel! Sper sa poti intra mai des,sa ne mai zici ce faceti!
Si inca ceva SILVI,ma bucur ca i-a placut lui Alain de Moc Craciun
Eu sunt tare curioasa cum ar reactiona Diana,trebuie sa fac rost de un mos,ca doar nu ma duc totusi la "tramvaiul lui Mos Craciun" sa il tragem pe vatman de barba 
ANDIARORO? N-ai sa imi zici nimic?
lui Alexandre gagicarul! (tot cu blondele?
)
Mai nu mi-a raspuns nimeni
(
) mai umbla vreun spiridus cracit ca Diana
? Cand si cum isi revine?
MONI
de
Ursoaica spune:
quote:
Originally posted by andiaroro
Razvan- la multi ani!
Esti primul nostru copilash, asa ca intodeauna aniversarea ta va fi o zi plina de emotzii pt noi.
Sa fii sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor
Foarte frumos ai spus Andiaroro!
La multi ani Razvan!

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
oachi_79 spune:

La multi ani Razvan!!!
Sa cresti mare si sanatos!
Sa-ti bucuri parintii!
Oana si
Razvan-Stefan (13.02.2006)
Biancas spune:
Eu am aterizat acasa nu demult. Am fost in vizita la niste prieteni si Dani a fost super cuminte, parca nu e el cand mergem in vizita la cineva..
Silvi, cred ca s-a distrat frumos Alain pe masinutzele alea. Sunt si la noi 2 dinastea in fatza la Mc`Donalds merg cu 2 fise de 5.000 lei.
Moni, nu i-am facut poza ca nu am avut timp. Maine o sa ii fac.
Denisa, imi pare rau ca te-ai suparat si ai decis sa iei o pauza.
pt micutza Emma.
Si tot nu am reusit sa citesc din urma...
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
silvi_2005 spune:
Salut si eu pe Canda ,Pufumic si pe Oachi si trimit
puiutilor lor.
Moni si Alain merge cu picioarele deparatte si uc manutele in sus, asa isi cauta ei echilibrul, abia dupa ce apare mersul sigur nu se mai deplaseaza asa.baietii merg cu piciarele lipite si domnisoarele picior peste picior cu unduiri din solduri
(glumesc) raspunsul serios e ca si Alain e cracanel.
Ana de France,
Bianca am vazut filmuletul, e grozav.
fetelor o sa fac maine poze cu cornitele de d-na ren ca mi le-am uitat in masina fratelui meu
iam zis sa mi le aduca.
Moni tare dragutele ultimele aparitii ale Dianei, ca intotdeauna
Pe unde sunt oare Ali, Anasol, Deea,Lili si restul?
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
Biancas spune:
Anasol...cred ca ti-ai schimbat efectul de "glow" intr-unul si mai urat ca acum chiar nu se mai intelege ce nume ai
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
monica70 spune:
Eu sunt prin zona,citesc presa si chiar citeam ce zic pshihologii de Mosii astia.Cica de Mos Nicolae trebuie sa fie date mai mult dulciuri si f.putine jucarii,sau deloc,iar de Mos Craciun sa predomine hainutzele si jucariile,ca sa nu incurce sarbatorile si sa para mai putin important Mos Craciun. Sper ca ati priceput
E valabil pentru mai incolo,dar nu strica sa fim la curent.
Bianca acum descarc si melodiile alea,asa pe rand ...
SILVI mersi de info,sper ca o sa mearga picior peste picior
cat mai iute ca asa mi se pare ca o ratzusca disperata cand se arunca la drum 
MONI
de