Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (122)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni...ziceai ca ghitza iti sctrica toate filmele...Si acum ti l-a stricat cu "mirositorii" lui
Ii plac la Diana melodiile din Alba ca Zapada?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am facut si eu un film cu Dani in hinta, unde nu se vede asha bine imaginea ca era dupa-masa si aparatul meu foto nu are blitz Dar sunetul se aude...
E pus in Albumul nostru...cine vrea sa il auda mai mult decat vazut
L-am tuns pe Dani ieri si arata ca un baietel aranjat acum O sa fac poze sa vedeti cat schimba tunoasrea expresia fetzei...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna seara gagici!
La multi ani Razvanel, sa cresti mare si sanatos!
iara va certati. sper sa va treaca si sa intrati in spiritul sarbatorilor mai repejor. imi cer scuze ca nu prea citesc decat asa pe diagonala dar nu prea gasesc timp.
sa stiti ca si Ioana face kk la olita de vreo 2 luni. O pun in fiecare dimineata, la inceput nu prea voia sa stea dar s-a obisnuit acum si face pp si kk de 2 ori pe zi. Nu ma laud insa cu scutece uscate, mai face si cate un pp si cate o basinuta pe acolo si nici n-am pretentia asta deocamdata ca stiu ca pana la 2 ani nu-si pot controla sfinctrele.
A inceput si ea sa faca 2-3 pasi fara sustinere intre 2 persoane, intre obiecte nu vrea sa mearga, nici nu se plimba pe langa masuta sau canapea, de mers deabusilea nici nu se pune problema.
De mancat tot din varful linguritei cu varful buzelor. Nu reusesc defel sa sara de bariera celor 150gr/ml dar nici nu ma mai stresez. Are la 10 luni, 80cm inaltime si 9500gr.

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

M-am intors si eu,am dormit ceva,vad ca nici nu s-a intors mami cu Diana,am sunat-o,Diana e la ei sus si a papat supa cu taitei,pilaf de orez cu carnitza ,napolitana si cica e foarte cuminte.Inainte de a pleca,a gustat doar cateva linguritze cu supa.Acum se duce Ghitza dupa ea.
BIANCA e mortal Dani cum poate rade de tare! pentru melodii,le-am vazut la birou cand am citit mail-ul [parca,dar am uitat sa le descarc ca nu am mai intrat ieri si azi pe acolo ...
va las, ca acum trebuie sa imi vina cineva cu niste acte!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Dana -sanatate multa familiei tale si tatalui tau operatie reusita !!!
Bianca- pupici lui dani, e mortal!
Moni- mersi ca ai explciat tu asa de frumos,chiar nu vroiam sa ma laud, doar ca ne impartasim fiecare ce face copilul nostru.
va pup petoate dar eu trebuei sa iau o pauza, si chesti cu gravidenia nu e o scuza! dc era sa ma supar de cate ori ma atcatzi, nu mai scriam azi, nu ma supar, dar atunci cuvantul babana m-a deranjat.
Daniela- sanatate si ai grija de tine, Ioana si simburel!
Liliana- scuze dc am fost mai sensibila atunci.
Astery- te-as ruga sa nu exagerezi, nu ma mai laud cu ce am simtzit si inca mai simt pt voi 2!Avetzi grija si sanatate!
Giova- pupici si sa avetzi fun la alba!
cu astea fiind zise, merg sa vad de emma si sa iau o pauza asa de vreo 2 sapt cel putzin de a scrie pe aici, voi citi ca toata lumea imi e draga si are un loc in inima mea!Numaibine!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor, noi ne-am distrat azi de minune, am fost al masinute si la Metro, la fratele meu in vizita si uite asa a trecut ziua. Alain a primit niste cuburi colorate dar nu da prea multi bani pe ele deocamdata.O sa pun si niste poze imediat.Faza un pic aiurae e ca a dormit 20 min pe masina si gata somnul de dupa-masa, sper ca o sa doarma mai bine la noapte.
Ingrid la amandoua.
Moni e super figura Dia, Alain face pa ocazional, cand il apuca pe el fara sa faca la cineva anume.
Denisa, pupicei si grija de Emmma si de samburel.
Maraki, m-ai distrat cu precautia ta dar iti dau dreptate...mai bine asa ca nu se stie

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Multi ani traiasca,
Multi ani traiasca,
La multi ani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! spiridusului sef , Razvan. Sa fii sanatos, puiule , ca asta e cel mai important, apoi sa ai un dram de noroc in viata , sa fii fericit, vesel intotdeauna si tot ce e mai bun pe lumea asta sa fie si pentru tine.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

va pun aici ceva poze de azi.http://www.dropshots.com/silvi
Am uita sa va zic ca mi-am luat cornite de d-na Ren si ca le voi purta cu mandrie de Craciun le-am gasit al Central super ieftine la 28.000 dar nu mai aveau decat o pereche ca altfel incoronam toate doamnele familiei Poate mai gasesc pana la Craciun, Alain -a vazut pe Mos Craciun si era tare incantat, se uita cu ochii f mari va pup pe toate ne vedem deseara dupa ce adoarme spiridusul.

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

La multi ani si lui Paul si Sebastian
Noi nu ne mai laudam cu nik decit ca facem mofturi la somn .

poze Sabina

Mergi la inceput

Silvi, sa iti face poza cu cornitele sa te vedem si noi .
Ce baiat frumos si ce bine ii sta cu rosu !!!

poze Sabina

Mergi la inceput