Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (122)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Chiar aveti perfecta dreptate cu desenele alea, sunt niste porcarii ,mai bine inchiriez DVD cu Tom si Jerry sau Ratzoiul Donald etc.,asa zgarcita cum sant ,decat sa o las sa se uite la asa cretineli!
Mi-a facut placere ardelencelor ,dar acum trec la nani,ca maine iar la lucru,noroc cu Ghitza ca mi-a atras atentia cat e ceasul

Noapte buna tuturor!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Si eu imi puneam 2 scaune si saream elastic in casa
Jocul "Provoc la razboi" si " 7 pietre" erau preferatele mele. imi placea sa ma joc cu vasele dar nu am avut niciodata vase cum mi-am dorit, tocam leusteam si ziceam ca nush ce mancare...mai erau niste chestii albe pe la tufe care ziceam ca sunt vinete...zilnic imi luam paturica cu vasele si papusile si mergeam afara (in orele de liniste niciodata adica intre 15-17 toti copii stateau in casa) unde ma jucam si ascunsea si destule...
Cred ca copii nostrii vor rade de noi cat de "prosti" eram in loc sa ne uitam la tv sau sa ne jucam pe calc ce faceam noi...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni noapte buna.
Deea noapte buna, merg si eu la nani ca ma astepta sotul meu de vreo 2 ore sa si eu ma fac ca nu inteleg ce vrea
Noapte buna tuturor
Sper ca fetele din occident sa nu se supere pe noi ca nu le respectam sarbatorile, dar avem si noi destule de care uitam, cum ar fi "Dragobetele" alias Sf Valentin.
De Sf Valentin si sotul meu imi face cadou, dar nu respectam sarbatoarea americanilor, o facem mai mult de dragul de a primii ceva

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Bianca, am vazut si eu curand un desen animat pe CD .. de lung metraj.. am uitat cum ii zice. M-a incantat foarte ca era desenat frumos, era haios, personajele frumoase nu hidoase, etc. M-am uitat la el, ca sa descopar ca de fapt, toata povestea era despre un iepuras, care se descurca in jungla facand tot felul de inselatorii, mintea si ii juca pe degete pe toti ca sa ii fie lui bine. Si povestitorul(o broasca testoasa cred), la urma, o ia pe fetita personajul principal, si ii trage concluzia gen: "Uite, vezi, iepurasul, chiar daca e mic, el reuseste sa traiasca in jungla... datorita faptului ca el spune oricui ceea ce ar vrea respectivul sa auda"... si apoi arata cum fetita aplica sfatul, inselandu-si fratiorul care nu o lasa sa se uite la tv. Nu mi-a venit sa cred ce film educativ !!!!!!

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Am urmarit cu mare interes discutiile. Deeeeci.. sa ma supun la practicarea sportului national, datul cu parerea :)
Comparatii intre copii... mi se pare stupid. Citind ce fac deosebit ai vostri nu simt niciodata vreo urma de invidie ci doar ingrijorarea ca nu sunt suficient de activa cu Carla (asta e chiar adevarul) ca nu exersez destul cu ea. Totusi din fericire ea reuseste singura sa invete lucrurile. Ieri am fost fericita ca vazandu-l pe taica-su band dintr-un pahar cu suc a tras de el, l-a dus la gura si a baut inghitind succesiv, pentru prima data. Inainte lua doar cate o gura si jumatate scuipa. Nu va speriati, a baut ceva suc Pfanner despre care imi place sa cred ca e oarecum natural.
Cat despre ce povestesc, inafara de discutiile curente (ce cat cum mananca, cum doarme etc) de obicei incerc sa povestesc chestii haioase. Despre greutate si inaltime nu prea stiu pentru ca atata timp cat la 2 saptamani scot din garderoba haine ramase mici consider ca totul e ok.
Desigur ca toate suntem sensibile la cate ceva. Si eu am fost uneori dar stiu ca persoanele respective nu aveau nici cea mai mica intentie sa ne dea peste nas ci vorbeau doar din perspectiva lor. A fost de pilda momentul in care Deea a povestit metoda ei de adormit copilul cand m-am gandit cu jale ca eu pot sa aduc toata patriarhia sa se roage la patutul Carlei ca ea tot nu adorme. La kine adormitul Carlei e munca, munca epuizanta care imi intinde nervii la maxim. Sau odata o mamica (care deja mergea la job, copilul cu bunica)s-a mirat ca a cunoscut mamici care desi stateau acasa au angajat bone ca sa aiba timp si pentru ele. Eu care sunt o mamica aproximativ singura (adica eu am grija apropae exclusiv de copil) stiu cat mi-ar placea sa am asta. poate Silvi ma intelege acum ca si eu sunt in categoria carora li se impute gunoiul cand ploua afara si nu pot iesi din casa. In fine, ideea e ca nu ma supar degeaba cand STIU ca nu exista nici o intentie rea.
Despre desene de acord cu voi, inainte ma uitam indiferent dar acum de cand am bebe sunt socata descoperind cat sunt de agresive si stupide. Deea m-ai lasat masca cu filmuletul ala educativ! Sa-mi spui care e, te rog.
Ma bucur sa va vad patrioate eu din pacate... inca iubesc tara (oarecum) ca pe o prietena cu care nu mai am nimic in comun. Probabil multe dintre voi ati aflat deja ca vreau sa emigrez.
Mi-am adus aminte de jocurile din copilarie, eu am fost fan elasticul, capace, ruble... ce frumos era! Oare noi o sa ne convingem copii ca exista jocurile astea?

Acum revenim: ieri am tras o sperietura cu Carla. Mai nou daca o las pe jos si intorc capul o secunda dispare din camera (ori pe hol, ori in dormitor). Ieri pana sa ma dumiresc eu, a ajuns in dormitor, s-a ridicat pe o aeroterma si a cazut cu ea cu tot pe spate. Imediat am luat-o in brate iar ea a tras un hohot de plans de nu a respirat nu stiu cate secunde (multe), am crezut ca mor de frica! Am dus-o la baie si am dat cu apa pe fata, deja plangea, respira dar mi-a fost teama sa nu se repete. Am urmarit-o sa nu vomite sau sa fie ametita dar in 2 minute era ok, incepuse sa se joace normal. Nu stiu daca s-a lovit la cap, am pipait-o si nu are cucui. Nici alte manifestari... sper ca e ok. Evident ca de sperietura ce-am tras mi s-a ridicat tensiunea si mi-a dat sange pe nas (cam mult) de atrebuit sa chem pe cineva acasa ca mi-a fost teama sa nu patesc ceva... of! Momente de groaza, ce mai!
In rest suntem ok, mai avem muci dar pare ca e pe trecute raceala, nu mai stranuta si nici febra nu are.
Iar eu... dupa ce am tinut regim si am slabit, am mancat dulciuri cateva zile si mi-am revenit complet. Nu mai zic ca vineri a fost Cristi in Bruxelles si pe langa ce-i cerusem sa-mi cumpere a venit si cu o ciocolata Lindt de 400g - evident ca am mancat din ea. De maine sper sa ma pot intoarce la regim... mor cand vad cat sunt de grasa.

M-am intins... ca o omleta.

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Neata!

Simt nevoia sa ma plang. Fii-miu se loveste nonstop. Ieri inainte de culcare avea un cucui in frunte si o buza super umflata. Cum s-a trezit a reusit sa se zgarie la o tampla (nici macar nu stiu cand si unde) si inca o zgarietura la nas. Ce ma enerveazaaaaaaaa.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

La multi ani Theodor!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna dimineata.
Incapatanata cum sunt, mai insist, ce sa fac daca n-am liniste ?
Si in special din dorinta de a clarifica anumite aspecte.
Nu stiu cum s-a inteles cum ca as fi geloasa/invidioasa pe progresele spiridusilor. Mai fetelor, chiar ma credeti nebuna???
Unele dintre voi ma cunosc binisor si stiu ca nu as putea sa fac asa ceva.
Ma tot gandeam la chestia aceea cu prietenia: ii esti prieten cuiva pe care-l lasi sa confunde ceva cu altceva? Sau nu ii esti? Chiar si asa, prietenie virtuala... Poate ca ar trebui sa ma doara-n paishpe de prostia unora, rautatile altora, dar... nu-mi vine .
Vorba Irinei, cand vine vorba de copilul meu, dau cu toporul. Nu pretind ca sunt Capraru, dar pretind ca stiu sa-mi ingrijesc copilul. Si cand nu stiu (si slava domnului, s-a tot intamplat), intreb. Dar de aici si pana la a primi critici venite de undeva de sus, cu o superioritate rar intalnita... e cale lunga. Sfaturi si critici primesc oricand, cu placere, dar nu la modul de a-mi arata cat de tembela. Si nu de la cineva care nu face altceva decat sa chestioneze pe toata lumea pe net "da' al tau cat mananca? da' de ce asa si pe dincolo? vezi ca nu-i bine asa, baga niste peritol ca-i buuuun".
Comentariile care s-au facut pe marginea mesajului meu au deviat cu mult de la subiect, si subiectul s-a pierdut undeva in neant.
Ideea era ca, virtual si real, mi-e lehamite de mitomanie, megalomanie etc. Nu ma obliga nimeni sa citesc anumite mesaje, care (poate) nu-mi convin, asta este foarte adevarat.
Nu am avut nici o secunda gandul de a naste dispute, controverse. Nu mi-am dorit decat sa-mi spun parerea si sa putem discuta in liniste.
Dar am reusit sa "calc pe nervi" persoane cu vechime mare la nr. de mesaje. Si de aici si pana la a face glume pe seama mea... cale scurta .
Acum astept rosiile, ca asa se face aici: bulion .

(va urma)

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Fetelor, se apropie sarbatorile .....
Haideti sa ne gandim ca pentru fiecare mamica pruncul ei e unic, e cel mai bun, cel mai deshtept, cel mai deosebit. Si poate enormal sa ne dorim sa impartasim ce mai fac minunile noastre, este e fapt o tendintra aici pe forum. Dar haideti sa nu mai judecam si sa ne asumam ca fiecare mamica il vede cel mai cel pe copilul ei.
J, imi pare rau ca ai inteles gresit (ziceam de mamica aceea ca avea un ingeras de copil si totusi a simtit nevooia de bona sa aiba timp pentru ea, este vorba despre Maria28)...tocmai faceam un share cu tine apropos de bona 4 ore...si eu as fi facut probabil asa daca nu ma intorceam la job la ce copil atomic am.
Gata, am tacut.
Va pup si sa aveti o saptamana usoara.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 2

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

quote:
Originally posted by asteryaro
.
Dar am reusit sa "calc pe nervi" persoane cu vechime mare la nr. de mesaje. Si de aici si pana la a face glume pe seama mea... cale scurta .
Acum astept rosiile, ca asa se face aici: bulion .
(va urma)

Uite si rosiile

Chiar n-a reusit nimeni de p-aci,sa ma calce pe nervi ... nici macar Maraki odata

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput