Bucurii de sept - oct 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Vauva, multumim ptr info, foarte folositoare!

Nicolstoy, tare ma amuza bancurile pe care le scrii. Am vrut sa-ti zic de data trecuta dar am uitat. Mai posteaza cand poti ca sa ne delectezi.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

LEXI, special pentru tine, si pentru cine mai doreste, 3 poze cu caciula
AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

MAMILILI, cum mai e sotul?

OSNA, dar MATEI cu degetul?

IGNATICA, voi?

ELOISE, legat de problemele tale, pe care mai toate le-am avut, sau le avem. Am si eu o intrebare: tie ti-a venit cm? ca la mine a coincis retragerea lor si reglarea cu venirea cm. cred ca tine de reglarea hormonala, nu stiu, zic si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinache spune:

sephora, la decolare si la aterizare i se vor infunda urechile, la fel ca noua. ar fi bine in acele momente sa ai sa-i dai ceva de baut, pentru ca bb e prea mic si nu stie sa inghita in sec.

Alina & Serena (18.10.06)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Vauva , aceeasi lista am primit si eu aici, doar ca aici interzic si morcovii din cauza nitratilor. Daca vrem sa le dam morcovi trebuie cumparati la borcanase nu preparati acasa.
Ne laudam si noi cu 6.600 kg la 3 luni si o sapt.
Am pus poze noi pt cine vrea sa le vizioneze.

Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

dori, ce frumos e raducuuuuu! e asa haios cu caciulitza aia! dar acolo i-am vazut si eu vestitii ochisori! cat sunt de frumosi! va invidiez! alexia mea cred ca ia, vb roxanei, ochii verzi ai lu' ta-su! (adica caprui!) dar tot fata lu' mami frumoasa e!
hai ca m-ati provocat! cand vine ta-su ii pun caciulitza in cap si o pozez! ah, dar nu mai am caciuli din alea de casa, le-am dat pe toate! cumpar! si tot o pozez asa!

oana, am avut o revelatie! cred ca lisa seamana putin cu alexia! sau alexia seamana cu lisa ca-i mai mica! deh, respectul! cel putin gurita e identica! si in rest....fetele voi ce ziceti! ia sa va uitati in albumul oanei, ultimul, adica primul de pe pag...
pozele cu cainele sunt mortale! asa mai vine si brenda mea, si se aseaza cu botu' pe piciorusele fetii! dar nu prea o tin in camera ei! doar o data pe zi are voie sa vina sa o miroasa sa o pupe pe piciorush, si gata! dar cateodata se aseaza asa dulce langa ea, se lipeste ca mi-e mila s-o alung....! e si ea fetitza mamii!

raluca mami de alexia-maria (07.09.2006)
mami, tati si alexia
cresc...
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">am si site!
craciun fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Cami, nashpa cu febra asta...sa stii ca si eu am folosit remediul Alessiei (doua fiole de algocalmin si mie intr-o ora mi-a scazut febra la 36.6).
Ileana, eu cred ca voi n-o sa uitati in veci toamna asta
Tocmai am vizionat doua bucati Marii dulcele, una bucata Bianca – iepuras cu botic scump, doua bucati Ane care se privesc curioase
Itzy, astept poze cu fugita din desene animate
Gripo, imi pare rau ca Raducu scoate papa afara. Eu chiar nu stiu ce sa-ti spun sa faci decat sa-l duci la dr. Katia nu mi-a varsat decat o data si a regurgitat de vreo 3 ori in toata viata ei
Tasia, ma bucur sa citesc vesti de la tine si aici pe forum! Cand mi-ai zis ca fiu-tui e un mancacios nu m-am gandit ca a pus 3 kg in 2 luni. Saracutza de tine si cu scoala si cu bb......eu is mai puturoasa – am amanat scoala
Vauva, multumim pentru info
Oana, bravo!

Noi suntem bine! Raportam un tatic care a stat 'aseara pana dimineata la 4' si s-a jucat la calc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by gripo

MAMILILI, cum mai e sotul?

Dori, esti draguta ca de obicei! N-am noutati, deocamdata starea lui e stationara, totusi mici ameliorari s-au cunoscut dupa prima doza de citostatic. Asteptam sa le termine pe toate si apoi se va trage o concluzie.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Gripo, inca nu mi-a venit CM. Poate sunt dintre cele la care alaptatul inseamna scutire de CM. Deocamdata asa pare.

Lili dar la ce vaccin te-ai hotarat? Am inteles ca Infanrixul e cam 250 RON iar Pentaximul cam 60 RON. Noua pediatra ne-a zis de Pentaxim. Inca nu stiu pt care sa optez, cica amandoua sunt f bune. Dar Infanrixul in Iasi nu se gaseste decat cu comanda de la B. Presupun ca tre sa dai ceva banuti ca o "atentie" si medicului de familie cand il face. Multa sanatate sotului tau!

Anne pupici! Sper sa scape grasunaca repede de problemele cu piciorusul!
Eu sunt singura acasa si ma uit pe Pro Cinema la... Hannibal ... de fapt mai curand

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Vai ce dragalas e Raducu cu caciulitze! Contrazice regula... Vladut arata k un mic aviator cand ii pun, dar le uraste, tzipa ca ars inainte de fiecare iesire, apoi adoarme instant la aerul rece.

Pus 4 portrete de azi

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput