Bucurii de sept - oct 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by gripo

LEXI, special pentru tine, si pentru cine mai doreste, 3 poze cu caciula
AICI

DORI, mami lui RADU ANDREI11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">site
varsta RADUCU

poze

Tare dulce Raducu cu caciulita! Si are niste ochi...
Pupici de la Maria!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, A treia luna,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Mamilili eu am dat 3 mil pe infarix..med de familie i l-a facut acasa si i-am dat o "mica "atentie ..de fapt o dubla atentie ca a venit si asistenta..
Fetele care luati pentaximul spuneti-mi si mie cat costa?ca eu am intrebat in iasi si e 1,7 milioane..cam mult zic eu..Andra tu de unde ai auzit de 600 mii?de la siminiceanu..?ca vreau si eu asa..
apropos de dormit cu copilul in pat eu o fac si nu imi pare rau..acum o luna jumatate eram disperata ca nu vrea sa doarma in patut...acum nu mai imi vine mie sa il las in patut..e incomod pt mine si neigienic pt el sa doarma in lenjeria noastra..dar mi-a ata de drag cum s prinde de mine ca o maimutica..si chiar daac ar fi sa doarma pana la 10 ani in pat cu mine nu m-ar deranja..desinu cred ca o sa o afaca..deja il vad la gradinita cu accese de independenta:mami nu ma pupa!!!!mami lasa-mi caciula in pace!!mami nu matine de maan ca ma vad ceilalti baieti!!!asa ca profit acum si il alint cat inca nu se poate opune :)))
mama mi-a povestit ca eu am dormit in patut pana la un an cand m-am imbolnavit si m-a luat cu ea in pat si acolo am ramsa...si vreau sa va marturisesc ..da sa nu radeti de mine cat eram insarcinata si ma duceam la parintii mei acasa singura cu cine credeti ca dormeam?cu mama!!!si ador si acum cand ma alinta..insa nu si cand ma trateaza in continuare ca pe un copil...desi stiu ca inca mai am minte de copil :)))
Katiaeu raportez un sot dus in delta weekendul trecut...2 iesiri la fotbal in timpul saptamanii de la 10 noaptea la 1...2 iesiri la tenis de vreo 2 ore...si plus jocuri pe calculator!!!te-am luat nu????:))))
asta e ...eu una m-am resemnat...ca daac ma mai oftic stresez si copilu si el n-are nici o vina!!!
editez ca sa ii urez lui camisol insanatosire grabnica si sa ii spun lui anangel_lexi ca are o fetita superba!!!!cu si fara caciulita e o scumpete!!!

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Ralu sa stii ca seamana, am vazut o poza cu Alexia cand era incruntata, aceeasi expresie o are si Lisa cand se incrunta.
Fata mea de cateva zile are adevarate conversatii cu tata-su, cu mine mai putin, poate ca pe el il vede mai rar si de aia. E tare dulce cum se chinuie sa articuleze diverse sunete.
Fetelor, avem niste copii superbi, am stat aseara cu sotul si am admirat cativa dintre bebei.

Eu dorm cu ea in pat, voi incerca sa o mut la ea in patut in momentul in care nu se mai trezeste deloc noaptea, acum mai are o singura masa in jur de 4-5 dimineata. Acu cateva zile cand a avut indigestia si a trebuit sa-i diluez lapticul m-a capiat sa-i tot dau papa la 2 ore.

Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

quote:
Originally posted by lullabay

Mamilili eu am dat 3 mil pe infarix..

..scumpa, doamna, scump. De unde l-ai luat de ai dat asa mult ? Farmacie ?

Pentaximul ..parca e intre 1.400-1.500 pe aici.
Eloise..daca gasesti cu 600.000...ia-mi si mie vreo 10-20 buc . Facem afacere

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Voiam sa va intreb, copii vostri sunt atrasi de tv? A mea e innebunita, ma enervez si il inchid, ca face ce face si tot la tv ii fuge privirea. Ieri i-am cumparat 2 dvd-uri cu baby einstein -baby santa si baby mozart. Azi am vizionat baby santa, foarte incantata a fost.

Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by inni

quote:
Originally posted by lullabay

Mamilili eu am dat 3 mil pe infarix..

..scumpa, doamna, scump. De unde l-ai luat de ai dat asa mult ? Farmacie ?

Pentaximul ..parca e intre 1.400-1.500 pe aici.
Eloise..daca gasesti cu 600.000...ia-mi si mie vreo 10-20 buc . Facem afacere

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Da da da da da SCUMP FOARTE SCUMP EXTREM DE SCUMP!!!!!!!Si de la farmacie l-am luat!!!!comanda de la Bucuresti..da cred ca a venit cu sageata de i-au mai pus inca 600 de mii in plus fata de Bucuresti!!!
da nu imi pare rau..stefan nu a avut nici o reactie adversa..bine putea sa nu aiba si la 2,4 mil...:))))))
si acum am gasit Pentaximul cu 1,7 mil..

Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

GRIPO,PUFY,CRISNEMES,ELOISE,MEPHALA,MAMILILI,RAMOMAR,MEXXA,GETY,ALINA,LEXI,CAMISOL - multumesc pt. urari.

Gripo imi plac tare mult ochisorii lui Radu. Si Rebecca regurgiteaza des si de multe ori, doar cand este treaza si se agita.

Raluca si Lexi tare dulci craciunitele voastre.

Mephala frumosi baietii- sa-ti traiasca.

Itzy scumpita papusica ta -seamana cu tati.

Roxana de Diana-Rahela(8.05.2002) & Sarah-Rebecca (18.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Azi m-am interesat in legatura cu vaccinurile si n-am gasit nicaieri, se poate doar prin comanda. Despre Pentaxim mi-au zis undeva ca au avut si era 600 de mii, inseamna ca retinuse tipa gresit, Inni cred ca pica afacerea, pacat!

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Oanacn

Voiam sa va intreb, copii vostri sunt atrasi de tv? A mea e innebunita, ma enervez si il inchid, ca face ce face si tot la tv ii fuge privirea. Ieri i-am cumparat 2 dvd-uri cu baby einstein -baby santa si baby mozart. Azi am vizionat baby santa, foarte incantata a fost.

Poze

Varsta Bebe

si al meu se uita la televizor..nu-i sanatos pt ochisorii lui da ce s afac ca ma plictisesc sa stam asa sa ne uitam unul la altul ore in sir mai dau si eu drumul la tv..nu-i pasa pe ce canal dau :)))))se uita la fel de atent si la stiri si la muzica si la desene :)))
si al meu vorbeste de fapt mai mult tipa scoate niste sun ete cateodata zici ca-i cioara caraie :))))
a si am uitat sa spun ca unul din multele motive pt care doarme cu mine in pat e ca se trezeste si de 4 ori pe noapte sa manance si daca ar tb sa ma trezesc asa de des pana la patut si inapoi cred ca as fi zombi a doua zi si un car de nervi...as ca prefer s afiu dormita ,multumita cu copilul atasat de gat..

Stefan Andrei

Mergi la inceput

Ma duc si eu la culcare...ca uite e unu si de cand am nascut ma totculc pe la 11 -12 asta e prima noapte in care pot spune ca bufnitez oleaca de la nastere incoace..si asta numai datorita faptului ca dragul meu sot obosit de atat pescuit,tenis,fotbal,jocuri etc...a a dormit cu copilul pe burta lui..si daca micul terorist simte miros proaspat de parinte pe alaturi..adica foarte alaturi..contact strans... doarme ..nu-i trebuie nimic.... nici mancare ....de 4 ori noaptea

Stefan Andrei

Mergi la inceput