Bucurii de sept - oct 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 27
Crisnemes spune:
Sara buna tuturor!
Nu am mai scris pt ca nu am avut timp si recunosc ca nici nu am citit tot ce sa scris.
am vazut bebelasi frumosi - inclusiv pe MARIA craciunita superba.
Azi am fost la primarie sa iau premiul pt nasterea lui Victor si erau 2 tipe la coada inaintea mea - dintre care una era tare disperata - a zis ca ea nu mananca nici un fruct crud ci doar fierte ca sa nu faca colici bebelasul. Asta cred ca tot de la vreun medic de fam invechit o fi auzit si vroia sa inceapa diversificarea desi se lauda ca are suficient lapte
.
Roxanae -"La Multi Ani!" si implinirea tuturor dorintelor.
Eu pe Victor il las singur foarte putin - in general "ma striga" si am observat ca pot face ce vreau eu doar sa-i fiu in preajma. Nu-i place sa stea singur.Rar il iau in brate , doar cand il tin sa ragaie - nu de alta dar imi rupe spatele , l-am cantarit aseara si are 6,850 kg.
E foarte ciudat - azi dimineata a papat dar nu foarte mult , am plecat in oras si am lasat lapte muls cam 175 ml din care a baut doar 125 ml iar eu am lipsit de acasa de la 11 la 4 iar de atunci nu a mai papat nimic,a refuzat sanul dar a dormit bine.Asta e azi nu vrea sa pape - o fi la cura de slabire ![]()
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
CamiSol spune:
Roxana La Multi Ani! Sa fii fericita si sa ai parte numai de bucurii! 
Am fost la medic si nu este gripa.
Am facut o viroza. O tratez in continuare cu nurofen si cum mult ceai cu lamaie. Oricum ma simt mult mai bine. Sper sa nu mai fac febra. Pupici inca odata la mamicile dragute!
_
Cami
de Luca Ionut
(25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut
www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Site-ul voinicelului
Uite cum cresc... 
Crisnemes spune:
Sara buna tuturor!
Nu am mai scris pt ca nu am avut timp si recunosc ca nici nu am citit tot ce sa scris.
Azi am fost la primarie sa iau premiul pt nasterea lui Victor si erau 2 tipe la coada inaintea mea - dintre care una era tare disperata - a zis ca ea nu mananca nici un fruct crud ci doar fierte ca sa nu faca colici bebelasul. Asta cred ca tot de la vreun medic de fam invechit o fi auzit si vroia sa inceapa diversificarea desi se lauda ca are suficient lapte
.
Eu pe Victor il las singur foarte putin - in general "ma striga" si am observat ca pot face ce vreau eu doar sa-i fiu in preajma. Nu-i place sa stea singur.Rar il iau in brate , doar cand il tin sa ragaie - nu de alta dar imi rupe spatele , l-am cantarit aseara si are 6,850 kg.
E foarte ciudat - azi dimineata a papat dar nu foarte mult , am plecat in oras si am lasat lapte muls cam 175 ml din care a baut doar 125 ml iar eu am lipsit de acasa de la 11 la 4 iar de atunci nu a mai papat nimic,a refuzat sanul dar a dormit bine.Asta e azi nu vrea sa pape - o fi la cura de slabire ![]()
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
Crisnemes spune:
Sara buna tuturor!
.
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
inni spune:
Cristina cum ai reusit sa dai 3 mesaje ? ![]()
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

MamiLili spune:
quote:
Originally posted by GETY
mamilili, chiar ti-au placut pozele? mai am una, mai aproape de locul faptei, cu un capat de cordon ombilical prins de ea, si celalalt, de mine. i-am aratat unei prietene si s-a speriat un pic. m-a intrebat cine le-a facut. da, sora mea a fost langa mine: de la "imbraca-te, mergem la maternitate" pana la vaccinat si infasat Maria imediat dupa nastere.
Aha, super! Mai ales, gandeste-te, cata lume mai are poze chiar din prima clipa de viata a copilului?
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)Poze Mathias
Vauva spune:
Buna seara!
Pufy[/b] am reusit in sfarsit sa traduc listutza:
ALIMENTE CE AR TREBUI EVITATE LA COPIII SUB 1 AN
Vegetale ce contin nitrati: gulie, sfecla rosie, spanac, varza chinezeasca, urzica. (disturba trecerea oxigenului) si pot dezvolta cancer in intestine
Cartofi timpurii mici: continut mare de solanina si nitrati
Ciuperci- naturale sau cultivate: ingreuneaza digestia, contin metale grele, agenti naturali ce pot dauna
Mazare uscata, linte, fasole: ingreuneaza digestia. Cantitate mica poate fii folosita la pireuri de vegetale de la 7-8 luni incolo.
Nuci, migdale, seminte:risk de mucegai si risc de a ramane pe caile respiratorii
Rabarbura:Contine cantitate mare de acid oxalic
Compoturi de fructe: se refera la cele din conserve de metal
Sucuri cu conservanti
Ficat, carnati cu ficat: cantitate mare de vitamina A si continut de metale grele
Carnati, branza: contin sare,pot fi adaugati nitrati
Produse lactate care au arome sau aditivi ex. Inghetata, budinci, iaurturi cu arome
Cacao: agenti excitanti, continut mare de acid oxalic
Miere: risc de botulism
Sare: nu ar trebui adaugata la mancare de loc
[b]Mirabela multumesc de raspuns. baiul e ca si a mea tot noaptea o cere. Ma straduiesc si eu sa nu i-o mai dau dar isi baga daca nu mainile si linge la ele frate...
Pupici
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
gripo spune:
VAUVA, ar fi bine sa pui lista asta in mailul comun, sa o avem tot timpul la dispozitie pentru cand om incepe diversificarea.
MamiLili spune:
Roxanae, la multi ani!
Eloise, eu am folosit pentru hemoroizi unguent Ultraproct chiar dupa nastere, mi-au trecut repede (am scris mai demult ce dureri cumplite aveam), nu mai am nici interni nici externi.
Fetelor, cat v-a costat vaccinul de la 2 luni? Ati achitat ceva la medicul de familie? Va rog sa-mi raspundeti ptr ca sunt intr-o mare dilema...
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Poze Mathias
Vauva spune:
Bine Dori.O trimit atunci pe mail si de-acolo o pun fetele unde cred ele.Chiar ar fi bine sa facem un subiect de ex Diversificarea si sa punem acolo articolo pe care le gasim interesante referitoare la acest subiect.
Eu tocmai mi-am facut cadou de Mos Nicolae un blender de la Braun sa il folosesc pe cand incep diversificarea
. dar o sa folosesc si borcanele.
Pupici,
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE