*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (24)
Raspunsuri - Pagina 29
tcelen spune:
[img=http://thumb4.webshots.net/t/57/657/4/14/62/2414414620090704484GOgKLv_th.jpg]
intrati aici sa o vedeti pe mancacioasa mea,care papa tot ce gaseste
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
ile77 spune:
Tcelen, multumesc pt ajutor.Am reusit intr-un final sa-l activez.
AndreeaG, vazut poze cu Bubu studiosu' , Bubu pinista( si eu care credeam ca numai Viv vrea sa devins mare pianist, dar vaz ca are concurenta
) si Bubu cu turta dulce yami-yami(na' ca mi se facu asa o pofta de turta dulce, si nici måcar nu exista pe aici).
Am activat PM-ul.
Alinaalex,eu ma mai gindesc sa astept 2 ani pina la urmatorul bb, adica sa-l nasc cind va a vea Viv 3 anisori.
Lasa ca nu e rau nici cu gemeni, ca daca te descurci cu 2 , te descurci si cu 3![]()
Catrinel, nu stiu daca ar afecta intr-un fel terapia faptul ca lb mea materna e romana si terapia va fi in norvegiana.Oricum iti zic sapt viit cum a fost, pt ca a m marti si vineri 2 sedinte.Abia astept sa simt efectele![]()
Iar m-a tinut Viv pina la 2,30 azi noapte treaza.Sper sa-i iasa si dintele nr 2 de sus cit mai repede , ca mi-e mila si de ea si de mine.
Revin
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
micaalsa spune:
Salutare fetele!!!!
Scriu si eu cateva randuri ca am fost tare lenesa in ultima vreme, v-am citit si cam atat. Imi pare tare rau de problemele lui Poli cu socrela, si eu am probat pe pielea mea dar norocul meu e ca sotul e tot timpul de partea mea... daca ar fi tinut cu mama-sa cred ca l-as fi lasat de mult. Asa-s eu mai impulsiva, fiecare cu pasaricile ei, eu am cam un stol in cap. Am vazut si pozicile lui Thea, mie-mi place ca si felicitare cea de-a doua, unde papa ea globul. In ultimele zile am iesit tare mult pe-afara ca la noi e o vreme super, zici ca vine primavara nu Craciunul. Ne-am aflat si prietene de-o seama, la noi pe strada sunt 5 fetite nascute in acelasi an asa ca avem parteneri ... chef de plimbari numai sa avem. In rest ma tot zbat sa termin camera, astept mobila, caut mocheta, candelabru ... toate magariile. Sper sa iasa frumoasa.
Ce voiam eu sa mai zic ... vorbeam la un moment dat ca unii bebei se scutura, asa ca si cand i-ar trece un fior ... am aflat de curand ca ar fi o manifestare a lipsei de calciu. La fel si transpiratul abundent. Ce stiti? Ca eu asa patesc cu Iulia, ma gandeam ca-i e frig in momentul ala... se pare ca n-ar fi asta. Eu am inceput sa-i dau la Iulia nuca de cocos, cica ar fi bogata in calciu ... bine ca-i place, ca si-asa la capitolul branza, iaurt etc. sta tare prost.
Tot am uitat sa va spun ca am vorbit cu Cosmina si am aflat ca Harris are 6 dintisori si ca patruleaza toata ziulica cu harissmobilul prin casa
.
Va pun si doua pozici sa nu ne uitati: roadem tot ce prindem si ne hlizim la mami
Va pupacim
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
Catrinel_17 spune:
ANDREEA, vazt pozele, sunt excelente! Bubu e o mica artista. Uite www.fissler.de/img/products/large/fis_2160102023_72_sw.jpg" target="_blank">poza cu oala, ca vad ca altfel nu pot....
e marca Fissler.
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Catrinel_17 spune:
MICAALSA, io stiam ca atunci cand ii trece un fior, poate fac pipi! pe bune ca am citit undeva!
micaalsa spune:
quote:
Originally posted by Catrinel_17
MICAALSA, io stiam ca atunci cand ii trece un fior, poate fac pipi! pe bune ca am citit undeva!
Si eu tot asa stiam, de-asta am ramas foarte surprinsa cand am auzit (din gura unui dr. pediatru) ca ar fi lipsa de calciu.
Pozele meleAnamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
ameluta spune:
slutre mmici si bebei!
prem si noi, mi rr, c dc si ziu st nu re dect 24 de ore... st e, nu ne junge timpul, ir cum cu srbtorile si mi ru.
v felicit pe tote c reusiti in fr bebeilor s mi fceti si o prjitur, si o felicitre hnd mde, s pictti cmerele piticilor etc.
eu bi reusesc s termin treburile gospodresti si s-mi fc un dus ser, ininte de culcre.
noi suntem bine, slv Domnului fr rceli pn cum.sper s-o tinem tot s.nu vem nici un dinte, nici nu slivm.nici dup mncre, nici din cuz dintilor.
mergem fug, fug cu premergtorul prin cs, cre premergtor este l fel cu cel l lui Nick - Polixeni si l lui Seby - Am.
si cum, m si eu o rugminte pt KIM- dc se pote si nu e cu suprre, te rog frumos s cuti in crte de telefone o nume Andr Clot, o veche si bun prieten de- me.cu cre din pcte m pierdut legtur.nul trecut nu se cstorise inc si locui tot in montrel.sper s poti s gsesti o dres, su dc nu. mcr un nr de tel.multumesc nticipt.
Polixeni, te inteleg perfect cci, cosmrul zilelor mele este "vecin" me de l etjul 4 l blocului, respectiv socr me.
s c, cred c lt mi ptit c mine nu e, su pote o fi dr nu stiu eu.imi pre ru c vorb i, dor o vit re omul si noi nici in st nu putem tri si nu ne putem bucur fr s intre ltii cu bocncii in vit nostr.curj si nu te ls!
v pupicim pe toti si tote
meli si bebe mihit
kim spune:
quote:
Originally posted by ANDREEA GEORGIANA
Am pus poze noi,de la Bv. si Buc,cu vestuta noua,pozitii ciudate si...repetitiile pt. felicitarile de Craciun.De aici:http://good-times.webshots.com/photo/2221647010079410238koKfvZ
Delicioasa Thea, iti vine s-o mananci! E ca un iepuras zambaret cu ochi superbi... Ei da' ce bine ii sade cu beteala! Repetati repetati ca merita!

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
kim spune:
Ameluta, o simpla cautare pe www.canada-411.ca si uite aici coordonatele prietenei tale:
2915 Boul. Edouard-Montpetit
Montreal, QC H3T 1J8
(514) 735-4182
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
Qamar spune:
Andreea, daca esti in zona, spune-mi cum vrei sa se numeasca site-ul tau (ceva de genul andreaa.clickaici.ro, ce vrei tu in loc de andreea sau chiar andreea) ca e dragos "pe servere"![]()
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam