*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (24)
Raspunsuri - Pagina 28
alinaalex spune:
am uitat sa va spun ca de ieri avem si noi 2 dintzisori!
si mai vreau sa spun ca oricat de greu o sa-mi fie, eu la anu' nu renunt la proiectul bb2!
...hmmm, dar daca ma trezesc cu gemeni

(cica peste 30 ani sansele de sarcina gemelara cresc cu 50%!!!)
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
varsta Marc
Qamar spune:
zic prezent si am citit tot...acum back to work
pentru cine nu imi stie inca ID-ul, e diana_roua .....
va pup maxim!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam
alinaalex spune:
am bagat si niste poz(n)e noi, vezi album Marc 8 luni
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
varsta Marc
kim spune:
Irina, am fost si eu operata asta-vara la o jumatate de unghie si am facut hemoragie puternica 2-3 zile dupa operatie, trebuie repaus total, si tb evitat contactul cu apa, sau umezeala (sursa de infectie). Finete la pansat si sa se vindece repede!
pupici de la noi.
Ciufilici draga, am vazut ca ai trecut cezariana la Stefanna, dar... a nascut natural! (tocmai asta era povestea ca s-a cam chinuit).
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
ciuf spune:
Kim, multzam de atentionare. Ramasese cezariana de cand am copiat de la Kit, era cu un nr. mai sus de Stefanna.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
ile77 spune:
Tcelen,la intrebarea respectiva e deja DA,insa vad ca nu functioneaza PM-ul.O fi altceva???
MP, ziceai ca in martie va intoarceti in tara.Asa ca nu mai e mult de asteptat. Eu zic sa profiti de aceste momente si sa experimentezi craciunul si anul nou si in alte traditii.
Eu inteleg ca tu esti genul legat de familie si de "acasa", insa profita cit mai mult de aceasta sansa pe care o ai sa cunosti si sa vezi si alte tari si alti oameni.
Sint multi care ar vrea sa fie in locul tau , "sa-si mai clateasca ochii pe afara".![]()
Mariana,stii ca folosind hipnoza poti sa nasti fara dureri![]()
Poli,daca incepi cu cearta de acum, asa va fi mereu, o atmosfera tensionata ,iar tu vei fi un pachet de nervi tot timpul.
Nu te mai consuma atit.
Oricum, daca vrei sa vorbesti din cind in cind cu cineva, id-ul meu este: sveinkso
Chestia cu rochia nu o stiu.
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
tcelen spune:
quote:
Originally posted by ile77
Tcelen,la intrebarea respectiva e deja DA,insa vad ca nu functioneaza PM-ul.O fi altceva???
nu ,ala este,eu zic sa te duci,acolo la pr legate dc,nu stiu exact unde ,pe la ultumile topicuri parca si vb acolo cu un moderator sau administrator

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
tcelen spune:
quote:
Originally posted by alinaalex
am uitat sa va spun ca de ieri avem si noi 2 dintzisori!![]()
si mai vreau sa spun ca oricat de greu o sa-mi fie, eu la anu' nu renunt la proiectul bb2!
...hmmm, dar daca ma trezesc cu gemeni![]()
(cica peste 30 ani sansele de sarcina gemelara cresc cu 50%!!!)
FELICITARI PTR CEI 2 DINTISORI!!
si ptr curajul pe care il ai ,asteptam sa ne anunti,cu bb2!!

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
ANDREEA GEORGIANA spune:
Irina,ma bucur ca a trecut ...nacazul!Ce departe este acum chestia cu iaurtul mare!!!!Si pofta ei de mancare e departe.poate de la dinti.Acum ma bucur daca papa 10 lingurite de ceva si 50 de ml de supa.Pupam Andreiul cel viteaz!
Ciuf,felicitari pt. Eva plimbareata!Pai, cum sa fie ea mai prejos de Luk cel umblacios peste tot?
Adar,zi-ne si noua nr. de cont!!!
Alinaalex,la cat mai multi dintisori!Da' cu aparitii discrete,nu ca la noi.
Am pus poze noi,de la Bv. si Buc,cu vestuta noua,pozitii ciudate si...repetitiile pt. felicitarile de Craciun.De aici:http://good-times.webshots.com/photo/2221647010079410238koKfvZ
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
loranda spune:
Multumesc Ciuf,Polixeni,Andreea Georgiana,Mihaser pentru urarile de ziua mea.Am petrecut cu prietenii si piti a mea am dus-o la parintii mei,dar la un moment dat numai aveam stare ca era ora 23 si prietenii numai vroiau sa plece.Mama s-a cam suparat pe mine ca nu am lasat-o sa doarma la ea,am mai si trezit-o la ora aia ca sa o imbrac sa o aduc acasa,dar nu am dormit nici o noapte fara Anda(doar in maternitate si acolo nu pot spune ca am dormit si m-am odihnit ca umblam noaptea pe coridoare sa o caut pentru ca fiecare planset de copil pe care il auzeam mi se parea ca e ea).A fost bine...ne-am distrat ,ne-am petrecut si nu m-am gandit ca am implinit 30 pana a doua zi cand m-a apucat un pic de depresie dar nu prea multa ca nu mi-a dat voie Anda.
Anda este bine.Inca nu a fost racita niciodata,nici macar nasul nu i-a curs(doar cand plange).Tot la stadiul de doi dinti suntem,se incapataneaza sa nu spuna mama
,se ridica in picioare de tot ce prinde ,merge pe langa mobila,se ridica pe varfuri ca sa vada mai bine sau se lasa in genunchi sa se uite sub pat.In ceea ce priveste mancarea ,a avut 2 saptamani in care a mancat bine dar s-au sfarsit si am luat-o de la capat cu nemancatul.Asta este ...La 8 luni si cateva zile a avut 7900 g.
Luni am fost la oftalmolog,dar mare lucru nu a putut sa-i faca.Mi-a confirmat(daca mai era nevoie) persistenta strabismului mai ales la ochiul drept,mi-a spus ca nu este vorba de pareza(asta stiam ca doar isi misca ochiul in toate directiile),ca mediile oculare sunt transparente si cam atat.M-a chemat in martie pentru atropinizare si mai vedem atunci.Stiam ca ma duc prea repede dar am sperat ca poate ma invata ceva exercitii de intarire a musculaturii ochiului.
Am mai vrut sa va scriu cateva cuvinte dar s-a trezit. sper sa reusesc mai tarziu.
Multa sanatate ghioceilor bolnaviori.
Laura&www.dropshots.com/loranda" target="_blank">Anda(28.03.2006)