*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (24)
Raspunsuri - Pagina 27
tcelen spune:
quote:
Originally posted by ile77
Cine-mi spune si mie cum sa activez PM-ul?
Ilesi Vivian
(07.03.2006)
INTRII PE PROFILUL TAU,SI CHIAR SUS E O INTREBARE,"PERMITI MEMBRILOR DC SA-TI TRIMITA MAILURI?" SI TU SPUI DA

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
tcelen spune:
quote:
Originally posted by Polixeni
Aaaa si sa va zic si partea a 2 a...nu de alta dar am niste draci!!Ieri, fiind la ei si povestind despre eveniment,socru-meu a zis ca stie el pe unu de filmeaza si nu o sa ne ia atatia bani(fusesem la un fotograf sa intrebam de preturi...filmat si poze 1100euro).Toate bune si frumoase pana am zis ca mai intai sa vedem cam cum lucreaza ..nu de alta dar sa nu ma trezesc dupa nunta si botez ca a tras o porcarie de dvd ca doar 1 data facem chestiile astea.Si s-au ofuscat atat el cat si ea (despre socrosenii vorbesc).PLus ca sotul mi-a zis cand mergeam spre casa ca ce-am sarit asa cand mi-a zis ta-su de nenea ala.Eu le-am zis doar ca vreau sa ma asigur ca face treaba buna,n-am jignit pe nimeni cu atat mai mult pe socru-meu.Bineinteles ca eu azi am sunat la ei sa le zic un buna-ziua..si n-au raspuns.Ca sa aflu de la sot (care a sunat-o pe ma-sa si au vb) ca ea curata nu stiu ce gradina din fata blocului.Dar uite ca acu e noapte...imi zice ea mie ca inca e in gradina??Deci,concluzia e ca s-a ofuscat de ceea ce am zis eu ieri si nu vrea sa vb cu mine.
Aaa sau alta faza..tot ea bineinteles...ca cine vor fi nasii copilului?Stai cucoana ca nici n-am facut propunerea persoanei respective si ea vrea sa le stie pe toate.Of course ca nu i-am zis dar fiti atente replica la ea:Daca-mi zici la ce nasi te-ai gandit o sa-ti zic eu ce raspuns o sa-ti dea!!!Ca ea le stie pe toate!!Va dati seama ca nu i-am zis nimic referitor la ce nasi am ales!
Cand am intrebat cine va schimba copilul inainte de a-l baga in cazanul cu apa ea de colo:EU!!Si eu :IMPREUNA CU MAMA MEA!(ca doar si ea e bunica si asa e departe si nu-l vede pe asta micu).
Aici la biserica,dupa slujba se dau niste dulciuri..c" sa luati dulciuri d-alea de care va zic eu"(eu si cu sotul ne gandisem la altceva).
Mai fetelor sunt asa de frustrata...numele copilului nu m-au lasat sa-l aleg,organizarea nuntii si botezului tot ei le dirijeaza...si dupa aia tot eu sunt oaia neagra ca am o problema cu ei??Eu nu zic sa nu ajute,dar nici asa...se ofusca din orice.Pai daca imi fac chestii d-astea de p-acum va dati seama ce haos va fi in 14 aprilie?Mi-e si groaza ...parca nici nu-mi vine sa ma bucur!
Hai ca v-am ametit destul cu problemele mele....
V-am pupat!POLI &
NIKOLAS (16 martie 2006 )
imi pare rau sa citesc ca in continuare ai probleme cu socrii astia ai tai,dar vreau sa te felicit ptr nunta sibotez si sa va trimit muul, pupici ,tie si lui Nikolas

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
tcelen spune:
quote:
Originally posted by Irina71
Eu am un ditamai morcovul ca maine dimineata il operez pe Andrei la picioruse (are unghii incarnate de cand s-a nascut, la degetele mari, si tot timpul face puroi) - cica o sa-i faca anestezie totala .... mor de fricaaaaa ....
succes la operatie si multi pupici ptr el,sa se faca bine repede-repede,si tu tre sa fii tare

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
tcelen spune:
quote:
Originally posted by dianad
Intru in viteza cu o intrebare: ce cereale puneti in biberonul de seara? Eu doar pe cutiile de orez de la Milupa am vazut ca scrie ca se pot pune in biberon, restul se faceau doar piure.
eu am folosit toate tipurile de cereale,chiar daca pe ele spun ca sunt doar ptr piureruri si in loc sa pun cantitate care scrie pe cutie la 200 ml lapte ,puneam jumate
a si eu i-am dat cereale cat mai diverse,cu fructe,mai multe tipuri de cereale la un loc,faina de orez simpla,etc. ...

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
tcelen spune:
quote:
Originally posted by MP
Buna,fetelor!
Am acces la internet saptamana asta,dar parca nu imi gasesc timpul si energia pentru a scrie raspunsuri lungi.
Copilasii imi sunt raciti,Vladut e ragusit si a inceput sa tuseasca putin,Matei e si el cu nasucul cu mucisori,nu prea au pofta de mancare,nu dorm bine...Eu sunt obosita rau si fizic si psihic si simt ca nu mai pot.![]()
Suntem iar pentru o saptamana la Munchen;am fi vrut ca in weekend sa ajungem la Frankfurt sa o vedem pe Catrinel cu gasca ei,dar a dat raceala in toti. Asa a fost sa fie. Imi pare tare rau.
Nu stiu ce sa va mai scriu,ca sunt asa daramata,of. M-a apucat si nostalgia anilor copilariei si a Craciunului de acasa,a atmosferei de acasa...nu va spun,mi s-au inecat toate corabiile.
Fruntea sus MP,suntem alaturi de tine,daca vrei iti cantam noi colinde ca acasa de craciun,vrei?

pupici la baietii bolnaviori ca sa se faca bine repede-repede!!

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
tcelen spune:
quote:
Originally posted by ciuf
Fetelor, Mamzel Farfuzel mi s-a ridicat in picioruse.... Nici nu ma mai mira.
Pup
FELICITARIIIIIIIII!!

PUPAM FATA CURAJOASA
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
tcelen spune:
LA MULTI ANI PTR IERI SI PENTRU AZI ,SA CRESTETI MARI , FRUMOSI SI SANATOSI,SALE ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTIILOR VOSTRII
PE DATA DE 11
Bogdan - Diana1968
David Nicholas - - TinaWelsh
Filip Andrei -- Ioana22
PE DATA DE 12
Alexandru - - Dianad
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
adar spune:
MP – in primul rand multumim din inima pentru cuvintele frumoase
… in alta ordine de idei, si eu am spus candva ca ar fi frumos sa stangem niste bani sau pur si simplu sa trimitem fiecare in contul lui cat putem. De altfel, eu am si facut asa o chestie si am pus contul meu la dispozitia celor care au vrut sa trimita, asa ca o pot face din nou, iar in momentul viramentului catre Dragos, tatal lui Andrei, se specifica pe Op de unde provin banii. Eu tin legatura cu Dragos cat se poate de des si astfel am si primit linkul de pozici noi cu Doine si Andrei. Crede-ma ca si eu am plans, e un copil frumos si scump si sunt sigura ca va reusi …
Hai, ca iar bocesc! DECI, daca vreti, eu imi pun contul la dispozitie, adunam banii acolo si cand s-au strans, ii transfer la Dragos. Sau in alt cont, cum ziceti voi. cred ca pana la urma e indiferent, important e sa facem ceva pentru el.
Aa, daca ti-e tare dor de acasa, hai sa ne “vedem” pe messenger sa-ti trimit niste colinde ca pe la noi, vrei ??? “adar386” sunt eu.
Andreea – asa e, dar Doina e cea mai puternica femeie pe care am cunoscut-o. Ea are putere pentru Andrei.
Sunt de acord, haideti sa facem, sa strangem bani, sa strangem hainute, jucarii …. Ce stiu eu, fiecare ce poate …
Irina – pupam Andreiutu’ bolnavior 
Catrinutza – felicitari pentru clipele de relaxare. Eu inca mai visez la ele …
Poli – iubita, offfff, eu zic sa o incui pe soacra in baie, pe socru in beci, si pe urma sa te ocupi de tot de ai de facut.
Ei, ce zici???
Dianad – sa stii ca eu am folosit la lapticul de seara numai “raisfloci” (ca asa le ziceam) si anume Reisflocken de la Milupa. Altfel de cereale nu am pus in lapte, ca deh, aveau alta destinatie si io-s mai fricoasa
. Dar Maiei nu i-au mai placut la un moment dat si am renuntat la ei. In schimb mananca tot felul de cereale de la Milupa.
Dragutele mele, noi altfel suntem bine! Vom pune si poze ... intr-o zi. Azi am facut cozonacul TESTER pentru Craciun si a iesit un vis. Va pun si cu el poze. Maia e bine, are tot 5 dinti, e la fel de cumintica si iubirica ...
Simona - ma intrebai mai demult, cum am timp de "x" chestii. Pai eu ma culc de regula dupa ora 2 in fiecare seara, pe Maia o tin cu mine in bucatarie cand gatesc, ca sa invete
, si reusesc sa imi impart timpul cat sa imi ajunga. E drept ca pentru somn nu prea mai ramane mare lucru, ca daca la 2 termin, pana fac un dus, pana fac patul ... tre' sa ma trezesc iar
, dar inca traiesc deci e bine. Daca nu dau nici un semn mai mult de o saptamana, sa stiti ca e de rau!![]()
Hai ca v-am pupat, mai am de bantuit ca n-am prea avut timp de internet ....
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
Cati ani are Maia mea ???
Polixeni spune:
Alexandru - - Dianad !!! SA CRESTI MARE SI SANATOS!
Vai fetelor va multumesc taaare mult ca mi-ati fost alaturi.Intr-adevar azi am fost toata un pachet de nervi,trista,am mai tras o portie de plans...acum m-am linistit.O sa fac asa cum a zis si Ile caci altfel nu o sa-mi vad prea stralucit viitorul...o sa incerc pe cat posibil sa-mi infrang nervii pt copilul asta, ca el n-are nici o vina sa ma vada asa si sa-i transmit starea mea....Va multumesc inca 1 data ca ati m-ati sfatuit si m-ati incurajat!
Ciufulet felicitari pt Eva!! Mai mai ce domnisoara mare!Nu va zic ca si al meu a prins curaj acum si vrea sa stea in picioare fara sa se sprijine.
Irina bine ati revenit acasa si recuperare rapida.Spala-l pe piticut asa cu burete ca e mai sigur.Asa il spalam si eu pe Nick in spital.
Catrinutza bine ai revenit!
Mama va vad ca tot va da tarcoale gandul pt bebe 2.Cred ca eu am ramas singurica care nici nu vrea sa se gandeasca la asa ceva in urmatorii 2-3 ani
.Sa dea DD sa vi se indeplineasca toate visele.
Aaa deja am ales invitatiile de nunta si botez. Ile rochita de mireasa o am deja..mi-am luat-o din Romania si am fost impreuna cu mama sa mi-o aleg.E culoarea ivory (asa cred ca ii zice).E adevarat ca dupa ce imbraci rochia trebuie sa o dai la alte 2 mirese sa o poarte?
Pupicim gasca cu mare drag!!
alinaalex spune:

fetelor ,citesc aicea numai probleme cu socrosenii, bebei bolnaviori, alte cele...hop si eu sa ma plang : io n-am probleme cu socrii, ai mei sunt super, in sensul ca ma cauta rar, mai aduc una alta lui Marc, dupa cateva min. pleaca, asta se intampla cam la 2-3 sapt. odata. nu stiu ce sa zic, intr-un fel poate e mai bine asa, dar nu mi-ar parea rau daca ar veni mai des. Maica-mea nu prea vine nici ea, mai mult ma duc eu pe la ea (daca tot am masina), ma ajuta cu mancarea si... cam atat. Ieri am avut o zi de kk, am plans vreo 2 ore
, asa m-a apucat de atatea cate am pe cap
, sotzul e plecat de aproape 2 sapt. la Buc., nu mai stiu efectiv cum sa-mi impart timpul sa le fac pe toate, oricum in ultimele sapt. am fost mai mereu singura si parca asa m-am saturat...abia astept sarbatorile! Problema nu e ca n-am cu cine vorbi, am f. multi prieteni, nu-mi ajunge timpul sa ma intalnesc cu ei, socializez la greu, mamici cat cuprinde in jurul meu, dar...mi-e dor de familie, m-am saturat ca sotzul sa fie tot pe drumuri, sa vb. mai mult la tel.,astept cu infrigurare sarbatorile! parintii mei au fost la fel, toata viata au alergat dupa bani, abia daca ii vedeam, nu vreau ca si Marc sa creasca la fel! uneori imi vine sa-mi bag picioarele in toate, dar apoi stau sa ma gandesc ca asta e... totusi mare noroc ca am un copil cuminte in gen., bine atata cat poate fi el de cuminte, mananca si doarme bine, ca altfel sigur as inebuni! sotzul imi promite si el ca va face tot posibilul sa stea cat mai mult acasa, atat cat poate, sunt perfect constienta ca si el are mult de lucru ca sa aduca bani, uf, nu stiu, in fine, macar de sarbatori o sa fim mai mult impreuna.
Poli, imi pare rau ca te necajesc socroseniile, lasa-i in pace sa faca ce vor, nici nu-ti mai bate capul, macar ai cui reprosa daca nu-ti convine ceva. Daca sotul tau e de partea lor, atunci n-ai facut nimica! la nunta noastra ai mei socri nici macar nu si-au dat cu pararea, socrul meu nici macar nu a venit (sunt despartiti) ca sa nu se intalneasca cu soacra! ei, ce parere ai? mai bine cu ei sau fara ei?
MP, imi pare tare rau sa aud ca si tu esti suparata, lasa ca macar ai familia alaturi de tine, copiii si sotul, eu zic ca asta e cel mai important!
Irina 71, ma bucur ca ati trecut cu bine peste operatie, multa sanatate lui Andrei!
Mariana, ce butica frumoasa, ooo, m-a apuca nostalgia! si eu, si eu vreau!!! bb Markus e un scump , sa stii!
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
varsta Marc

(07.03.2006)
MAIA