*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (24)
Raspunsuri - Pagina 30
mihaser spune:
Salut!
Biuta nu mi se pare mult mai slab...al meu acum e mai grasut un pic, dar tot nu se poate compara cu bebeii vostri...nici cu fetitele. Am retinut: nu ma mai lamentez!
Aalina2003 pai nici eu nu tin regim...in week-end am mancat ca porcu`...gulas cu mamaliguta si multe alte bunatati. Vreau sa imi iau un gel de iedera anticelulitic...mi-a zis o tipa ca a auzit ca e eficient..si e si ieftin...72000 lei /tub...Dieta...poate la anu`!
Poli multam de aprecieri! Cand merg la sala sta tati cu Cristian. Acum nu mai merg prea des..ieri am ratat aquagymul ca a inceput de la 19 si eu credeam ca e de la 20 asa ca am stat si ne-am balacit o ora in bazin.
Tcelen of cam aiurea computerul tau. Ma bucur ca Iuli merge bine cu scoala! Ultima poza cu Anusca e cam micuta! Fetele m-au complimentat pentru par, insa tu ai un par mult mai fain si Ada la fel...E natural asa cretulin, nu? Ca Anusca pe tine te mostenste!
Tili si Cristian e mancacios, dar si miscacios si nu e grasan deloc...abia acum a inceput sa faca burtoi si pernute la manute...cu toate ca de cand era mic se supraalimenta. Matei e acelasi stil, doar ca e mai inalt! Super poze!
Ciufulet multam de veste! Ileana cred ca e super fericita ptr baietelul din burtica! Abia astept sa primim vesti de genul asta si de la Laurici si Adriana!
Felicitari ptr TA-TA!
Alinaalex multumim ptr aprecieri! mama ce aproape sunteti voi de Ungaria...pai puteti sa va luati si casa acolo! Noi facem cam o ora pana la Cenad si de acolo tot cam o ora pana la Szeget. Lasa ca se intoarce si tati vostru...nu te mai stressa cu treburile...cum zicea Scarlett "e si maine o zi!"...mai lasa-le! Formatia Celelalte cuvinte e de la voi din Oradea?...duminica e concert aniversar "25 de ani"...poate ajung si eu! Felicitari ptr dintisori! Hai bb2!
Mariana multumim ptr poze! Ce burtica frumoasa si ce mamica super! Ne-ai trezit nostalgii! Mai si Marks e foarte dragut!
Rocsana ii bat eu pe japonicii aia de kk...nu te lasa sa iti mai limpezesti si tu gandurile aici la noi! Pupici Mariei!
Adar multumim ptr pozele cu Andrei si ptr tot ce faci ptr el! Sper din toata inima sa se faca bine si sper sa ajung sa-l vad la Munchen anul viitor...daca il muta!
MP o sa-ti trimit ceva fain pe mail acum ca ai net...poate iti mai trece nostalgia. Eu sunt de acord cu cheta ptr Andrei...am donat si o sa mai donez bani ptr ei ori de cate ori o sa pot pentru ca ii admir mult si trebuie sa plateasca factura aia imensa!
Andreea G da...sotu a facut prima facultate medicina dentara, si-a dat licenta, insa nu profeseaza...E informatician. Am fost luni la o idioata de stomatoloaga...habar nu are...mai rau mi-a facut...aveam infectie si nu mi-a dat niciun antibiotic/calmant...mi-a deschis dintele sa se infecteze mai rau...Am fost ieri la un coleg de-al sotului si mi-a curata bine toata infectia si mi-a dat tratament...acum sunt ok, dar am avut dureri nasoale...Idioata aia merita data in judecata...pacat ca aici un proces dureaza un deceniu!
Catrinutza am retinut...sunt pe drum echipamentele de protectie ptr Duracell si Foton! Bravo...ce ma bucur ptr bebe 2 de septembrie!
Dea nu v-ati intalnit cu Tania prin Predeal? Fain cu laptele de vaca...din ianuarie incerc si eu figura cand mergem la mama mea la sat ca au vaca.
Micaalsa faine poze! ptr aerul din camera plantele sunt indicate...am vazut un articol in ziarul Kaufland. Multumim ptr vestile despre Harris si harrismobilu` lui!
Catrinel wow super faina oala! si eu am primit una micutacand m-am casatorit, dar nu se compara cu asta!
Ameluta ce ghinion! la etjul 4 zici?
Loranda pupici!
Kim si e gustoasa combinatia aia cu usturoi? eu as incerca o ciocolata cu piper!
Aliciuca.
Culinarelor: Ada, Noe, Micaalsa si un pic Laura Ioana si Ama va bat ca-mi faceti o pofta de prajiturit si nu am timp fir-ar!
Pupici! Revin!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
alinaalex spune:
Mihaser, unde e concertul aniversar? aici sau la TM? da, Celelalte Cuvinte sunt oradeni, dar s-au cunoscut pe vremea cand erau studenti in TM, atunci au si fondat trupa. pai daca se tine aici, sigur ar fi la Sala Sporturilor, eu stau chiar langa! vii la Oradea? daca da, nu concep sa nu ma cauti!
sa stii ca la unguri casele-s deja mult mai ieftine decat la noi, aici pe langa granita, am auzit ca o casa nou-noutza ce la noi se vinde la 100-150 mii euro, la ei e 40-50 mii!!! Noi ne-am luat teren foarte aproape de vama, la Bors.
Micaalsa, deci asa cu scuturatul, lipsa de calciu??? hmmm...n-am stiut. si pe Marc l-am surprins de multe ori facand asa, parca-l trece un fior asa ca si cum i-ar fi frig.
Ile, eu am o vecina care are tripleti, statea inainte in Timisoara si s-a mutat in Oradea la parinti ca acolo nu avea ajutor, acolo are si serviciul, sotzul ei a ramas acolo, vine in week-end sa-i vada, deci iti dai seama saraca, mai mult o ajuta vecinii, ca si parintzii ei lucreaza, iese cu copiii zilnic, 2 intr-un carucior, unul intr-altul, asa ca teoretic nici n-ar trebui sa ma plang...cred ca ma voi descurca si eu cumva, in mod sigur, mai ales ca Marc va fi mai marisor. eu n-as mai astepta prea mult dupa bb 2, destul am tras de timp pana acum, am deja 32 ani.
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
varsta Marc
alinaalex spune:
Micaalsa, alea din poza "roadem tot ce prindem" sunt curelele de la centrul de activitate, asa-i? la noi sunt pe primul loc in top rontzaiala ![]()
poze
varsta Marc
micaalsa spune:
quote:
Originally posted by alinaalex
Micaalsa, alea din poza "roadem tot ce prindem" sunt curelele de la centrul de activitate, asa-i? la noi sunt pe primul loc in top rontzaiala
poze
varsta Marc
da, da .. curelele de la centru de activitate. Deja dezmembreaza tot ce prinde.
Pozele meleAnamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
Tili spune:
Dragi mamicute, de luni incoace numai in griji o duc. Trecand peste faptul ca in ziua in care Matei a implinit 9 luni a primit cadou un "set" de medicamente, Mihai a facut sub tratament cu antibiotic (Cexyl, ca si Matei) febra de 39 cu 5. Si asa o tinem de marti dupa-amiaza pana azi-noapte. Asa ca ieri ne-am intors la spital unde ne-a schimbat antibioticul: injectabile Cefort (pe care le-am luat compensat cu 163 ron). I-am pus branula la manuta, asa ca nu-l mai chinuim de fiecare data. Mi-a ajuns o data, cand i-a pus branula. Problema e ca si dupa prima injectie, Mihai mi-a facut febra 38 cu 9 azi-noapte. Nu stiam ce sa mai fac ca sa-i scad temperatura: i-am dat Nurofen, i-a facut tati frectie cu otet si spirt si paana la urma i-am pus un Paracetamol in funduc (nu vroiam la inceput pentru ca saptamana trecuta i-am dat 3 zile Calpol si trebuia o pauza). Acum se pare ca suntem spre bine. Nu a mai facut febra, dar trebuie sa fim cu ochii-n patru.
Ieri cat timp am fost la spital (de 2 ori, si pentru branula) si cat am umblat sa gasesc o farmacie care sa elibereze gratuit, Mihai a fost supravegheat de socrela mea. DD a adus-o in oras, ca altfel nu stiu ce m-as fi facut. Ar fi trebuit sa-l port peste tot cu noi, acum cand el e mult mai bine. Pana si mancarica mi-a facut, draga de ea...
Acum trebuie sa ma descurc din nou singurica si mi-e foarte greu. Nu am voie sa-i tin pe amandoi in aceeasi camera, asa ca trebuie sa ma impart in asa fel sa-i multumesc pe amandoi. Mihai profita de situatie si ieri a vrut sa i se dea in gurita de mancare. Acum am vazut mai mult decat oricand cat de greu ii este ca nu mai este in centrul atentiei, mai ales ca noi nu reusim sa ne facem timp sa ne jucam cu el. Tot timpul il "repezim" cand ne roaga sa-i citim ceva sau sa ne jucam. Suntem constienti ca din cauza asta au avut loc crizele de personalitate din ultima vreme. Sunt un strigat de ajutor, dar noi fiind atat de obositi nu reusim sa facem ce trebuie. Avem noroc ca e un copil bun si ca nu se razbuna pe fratiorul lui. Se vede clar si o si demonstreaza ca il iubeste mult.
Acum speram sa poata ajunge la serbare. De repetitii nici nu poate fi virba, dar o repetam poezia si plugusorul acasa, printre injectii.
Uffff..! Ca-s tare amarata si vin aici doar sa-mi vars oful. Poate ar trebui sa-mi tin un jurnal...
Ce ziceti, fetelor, ma mai primiti pe aici?
Poze cu Matei si Mihaita http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/zara_otilia/my_photos
adar spune:
Beyyyyy, n-auziti, un nou capitol AICI
Eiiiiiii, comedia pamantului !!!!! Pai voi credeti ca eu pot citi stereo ????? 

![]()
![]()
![]()
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
Cati ani are Maia mea ???

MAIA 
Intinde-i o mana lui Andrei !!!