*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (24)
Raspunsuri - Pagina 25
dea0277 spune:
In primul rand multumim tuturor pentru urarile de Sf. Andrei. Noi am plecat la Predeal chiar pe 30 si am stat 3 zile singurei, fara Mia, ea a ramas acasa cu bunica. A fost frumos, dar mi s-a parut foarte scump, dar cred ca este aceeasi situatie cum este la mare vara, unde cresc preturile vertiginos.
Am facut analizele la cacuta la Mia si bineinteles ca nu are nimic, multumesc lui Dumnezeu.
Mia numai prostii face, a rupt caruselul care era agatat de pat, cade, trage tot ce apuca, merge singurica pe linga gard pe linga drum, mai trage si cite o busitura, dar asta e viata, se mai zgairie, deci au inceput deja semnele de buna purtare, tot 2 dinti avem, dar roadem tot ce prindem, mancam de spargem, ma si sperie cite odata.
Vroiam sa va spun, care aveti probleme cu constipatia la bebelusi, a mea de la iaurt, daca ii dau 2-3 zile la rind, face gloante si asta am observat cind am venit de la munte ca soacra-mea nu i-a dat iaurt deloc si a facut caca super, in rest, mincare ce ii dadeam si eu.
Eu am trecut-o pe Mia pe lapte de vaca de curind, nu ii mai dau lapte praf si l-a acceptat foarte bine si fara probleme, bea de stinge.
Mariana_1976, felicitari pentru fetita ...
Ceela, imi pare tare rau pentru mama ta ...
Mai fetelor, am si eu o problema, Mia se culca la 11-12-1 si ma omoara programul asta ... nu se trezeste decit pe la 8 dimineata, dar oricum, cred ca e prea tirziu pentru un bebelus sa se culce ... mai doarme si in timpul zilei si cred ca somnul de dupa amiaza si-l face prea tirziu ... am incercat sa o trezesc mai devreme dimineata si sa ii decalez somnul, dar a mers o zi, doua, trei si apoi a revenit la programul ei ... si mai am o problema, eu nu stiu sa imi adorm copilul, daca nu ii este somn, nu doarme si pace, cintat, leganat, plimbat, in carut in brate, nema ... daca ii este somn, doarme singurica asa se culca seara, dupa ce isi bea biberonul de lapte ... Aveti solutii? Eu ma culc de obicei destul de devreme, dar taica-su, la fel 2-3-4 dimineata, ca cica nu are somn ... offf ma dispera, dar oricum zic merci ca nu se trezeste peste noapte, de obicei, of course, mai sint si exceptii ...
Hai ca v-am plictisit destul, e 12 noapte si abia a adormit cupilul asa ca ma duc si eu la culcare ...
SPer sa recuperez miine cu ce ati scris voi.
pupici si noapte buna
Andreea & Mia (23 ianuarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/dea0277/albums/
MP spune:
Buna,fetelor!
Am acces la internet saptamana asta,dar parca nu imi gasesc timpul si energia pentru a scrie raspunsuri lungi.
Copilasii imi sunt raciti,Vladut e ragusit si a inceput sa tuseasca putin,Matei e si el cu nasucul cu mucisori,nu prea au pofta de mancare,nu dorm bine...Eu sunt obosita rau si fizic si psihic si simt ca nu mai pot.
Suntem iar pentru o saptamana la Munchen;am fi vrut ca in weekend sa ajungem la Frankfurt sa o vedem pe Catrinel cu gasca ei,dar a dat raceala in toti. Asa a fost sa fie. Imi pare tare rau. 
Nu stiu ce sa va mai scriu,ca sunt asa daramata,of. M-a apucat si nostalgia anilor copilariei si a Craciunului de acasa,a atmosferei de acasa...nu va spun,mi s-au inecat toate corabiile.
Catrinel,am zis ca te sun si nu am mai reusit.Sper ca voi sunteti ok. Multumesc pentru pontul cu Olynth pt bebelusi.M-a ajutat mult mult.Eu aveam dar pentru copii de la 2 la 6 ani.In Austria se cheama Nasivin dar e aceeasi mancare de peste. Nu stiu cand si daca o sa ne putem vedea.Tare rau imi pare.
Mariana,asa ma bucur ca te-am vazut! Esti frumoasa tare,si burtica e rontunjoara ca un pepenas
,si Markus ce ochisori dulci are!
Ciuf,e mai bine Luca? Doamne cum te inteleg cand scrii despre ceea ce simti cand ai copilasul bolnav si nu poti sa il ajuti cu mare lucru. Am trecut si eu prin astfel de momente,am plans,m-am rugat...Ce grea si minunata "meseria" de mama! Te pup si sa va dea Dumnezeu numai bine! ca meritati.
Luca e un sensibil si un dulce.
Irina,Doamne ajuta la doctor maine! Va fi bine,o sa vezi. Ne vom gandi la voi!
Fetelor,nu va suparati pe mine ca nu scriu mai mult si fiecareia in parte!
Poate maine sau intr-una din zilele ce vor urma voi gasi mai multa forta in mine.
Va imbratisez de mii de ori!
Monica&co
Elladriel spune:
PolixeniSfatul meu: singura persoana care trebuie sa te preocupe acum este sotul tau, daca el e de partea lor totul este pierdut( ma refer la faptul ca vei avea tot timpul acelasi tip probleme)...Eu am facut aceeasi greseala si la nunta i-am lasat pe ei sa se ocupe " ca stiu ei pe cineva bun si ieftin" sa filmeze si pot spune ca daca i-as fi lasat camera de filmat la unu' de 4 ani cred ca se descurca mai bine...e toata tremurata, intrerupta...ce sa mai un dezastru, cu muzica la fel...etc Dar nu vreau sa-mi mai amintesc
ca ma apuca nervii...Iti trebuie multa diplomatie si rabdare
dea0277Incearca sa o obosesti cat mai mult, mai amana cu datul papicii si fa-i o baitza inainte de a o pune in patucul ei (in felul acesta va fi obosita, molesita de la apa calda si ii va fi si fomica)La mine merge cu adormitul asa...insa al meu se trezeste noaptea...de la 4 azi dimineata is treaza![]()
Multa sanatate la toti bebe-ii care sunt bolnaviori...insanatosire grabnica!
Elladriel si ciufulici cel mic
ANDREEA GEORGIANA spune:
Irina,iti tinem pumnii!!!!Si pe Andrei cel curajos il pupam tare de tot!
Laura Ioana,bebelul vine cu ajutorul lui Dumnezeu si al lui...Razvan.Eu ce caut in combinatia asta,ca mare lucru nu fac.Ies dintucii si pana vii avem cu ce ne lauda.Sper!
Catrinel,nu vad nimic.Oala!!!!!!!!Oana chiar e desteapta,mai!Si Bubu se avanta in locuri noi si nu prea se sinchiseste de nimic.Mai nou,am adunat toate vazele de pe jos(avem multe,inalte,de cristal,imprastiate in living),intrucat ajunge in dreptul cate uneia si se sprijina de ea sa se ridice.Na...ja!(cum zici tu si-mi place.)
Eu cant de dimineata tot ce-mi trece prin cap,de la colinde la...Hurt(C.Aguilera) iar Bubu ingana si ea dupa mine.Asta in ciuda faptului ca maine,poimaine e Craciunul si n-am pregatit nimic.
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
mihaser spune:
Salutare!
Multumim mult ptr aprecieri fetele sunteti niste bomboane! Ce ne-am face fara voi? O sa raspund mai pe larg dupa ora 21 cand se culca tzumpininu!
cu scuzele de rigoare ptr intarziere vreau sa urez
danielaneda si loranda sa va creasca minunile si sa fiti mandre de ele!
Noi tocmai ne-am intors dintr-o minivacanta. Ne-am simtit super toti 3 si nu am cheltuit nici mult. Singura problema e ca m-au apucat pe mine niste dureri de dinti...cezariana juca la pititci. In fine sper sa se rezolve ca deja nu mai rezist! O sa pun si niste poze cu tzumpininu pe Cheile Nerei...A fost super cuminte...merita premiu! Tati l-a carat in marsupiu pe traseu si ma gandeam sa-i decernez si lui un premiu.
Am fost aseara la dentist si apoi la cumparaturi ca e ziua prietenei mele acum in 13...In sfarsit au redus astia pretul la pantofii care mi se par perfecti ptr laboaiela mele de picioare si mi i-am cumparat. Acum stau in cutie pana in ziua minunata cand o sa ma angajez din nou.
Poli am citit putin din posturile tale si e foarte nasol ceea ce se intampla...asa am patit si eu, insa cu riscul de a ma desparti de sot cu o zi inainte de casatorie nu am acceptat sa-mi dicteze nimieni ce am de facut. Acum totul e ok si nu mai comenteaza nimeni nimik.
S-a trezit dulceata mea...pe mai tarziu!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
simona_toma spune:
Multumim mult de tot pentru urarile de la multi ani
pe toate
Poli, saracuta de tine, e groaznic prin ce treci.Si eu am probleme cu socrul care e un nesimtit si un egoist, nu a vrut sa ne ajute cu bani cand am vrut sa ne cumparam apartament si la 2 sapt dupa ce ni l-am cumparat si fara ajutorul lui si-a cumparat masina de 9000 de euro
Si de atunci nu pot sa-l mai vad in ochi.Sotu' a fost si el suparat pe el atunci,dar, spre disperarea mea i-a dat bani imprumut sa cumpere masina, daca va puteti inchipui asa ceva.nu a tinut cont ca sufeream din cauza egoismului socroseniei, i-a dat fara sa-i pese, ca cica e taica-so si nu poate sa nu-l ajute.Deci si al meu sotior e cam ca al tau si eu innebunesc de draci cand ma gandesc.uite, acu' ma umplui de draci, mi-am amintit toata situatia si imi vine sa ma urc pe pereti de nervi.Cum e posibil sa nu vrea sa ne ajute cu bani si sa aiba tupeul sa ceara imprumut pt masina????
Uite asa i-as face.
Vezi, mai Poli ce-mi facusi?Nu stiu ce sa te sfatuiesc pe tine sa faci.Eu i-am spus sotului ca-l urasc profund pe ta-so si ca nu vreau sa mai aud de el si ca niciodata nu o sa-mi schimb parerea despre el.CAnd ne intalnim vb cu el strictul necesar.Stie si el ca-l urasc, pramatia, jigodia!!
Incearca sa nu te mai certi cu sotul din cauza lor.Lasa-i sa angajeze pe cine vor ei pt filmat, iar daca n-o sa iasa bine, arunca-i esecul lor in fata(sotului).Eu una asa as face.E tare naspa ca iti organizeaza ei viata.Sunt alaturi de tine, imi pare rau ca sotul tau nu intelege.Da' el ce a zis cand a zis soacra ca-ti ia copilul?Ce nenorocita!!!
multi de la mine
Mamaaa, ce ma enervai!!Ce nenorociti de oameni, sa se bage asa in viata de cuplu.II uraaaasc
ile77 spune:
Poli, problema e ca e vorba de mentalitatea grecilor.Si e cam greu sa schimbi felul de a gindi al socrilor tai acum la batrinete.
Din cite stiu grecii sint si cam incapatinati.
Eu vad o solutie in a combina ceva de la ei si ceva de la tine.Adica poate ei aleg localul pt nunta si meniul, insa alege-ti tu rochia si mai stiu si eu ce alte chestii care depind numai de tine.
Cred ca e greu ca sotul sa fie asa dependent de opiniile pårintilor.
Diplomatia este cea mai importanta in cazul tåu.
Incearca sa te concentrezi pe acele momente din viata ta la care socrii nu au acces si sa te bucuri de aceste momente.
Incearca sa ramii calma la toate deciziile pe care socrii tåi le iau de capul lor.
Cu putina diplomatie si calmitate ,si viata merge frumos inainte.
Multa bafta.
Dea, cu aceeasi problema ma confrunt si eu.Viv nu adoarme niciodata inainte de ora 12noaptea.
Insa de azi incolo o voi trezi la 10 dimineata, si incetul cu incetul sper sa ajung la ora 9 trezirea.
Ca vrea ca nu vrea ,se va trezi la 10 .
sper sa adoarma la 10 seara.
Iti voi scrie cum merge "procesul".
Ciuf, pupici lui Luk, si multa sanatate.
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
simona_toma spune:
Irina, succes!!Sa nu plangi, sa fii tare!!O sa-i treaca repede.si Edutu trebuie operat.Are un hidrocel.Sincer nu stiu cand o sa facem treaba asta.Eu ma chinui cu niste unghii incarnate.Chiar sapt trecuta am fost la dermatologie si mi-a cauterizat rana.Naspa, scump rau_1 milion
Monica, rezistaaaa!!!Esti o super mamica, nu poti sa te dai batuta.Si eu ma simt la fel ca tine, obosita si stresata.La noi noptile continua sa fie un cosmar, treziri din ora i ora, din juma in juma de ora, depinde.Saracuta de tine, esti singura pe acolo.Nu ati luat pe nimeni sa te ajute cu copii?Sanatate la prichindei 

Dianad, si eu tot fulgi de orez pun in bibe de seara, dar in cazul nostru e degeaba.Tot moare de foame noaptea.Tu incearca, poate aveti succes.Am folosit si combinatii de cereale, de la Milupa si tot degeaba.
dianad spune:
Poli,cum o recunosc pe soacra-mea in ce povestesti! Asa ca i-am citit fragmentul asta de pe net:"Nu stiu cum sa fac cu mama eare sta la noi. Adica daca imi spune vezi ca e frig afara sa-i pui manusi eu imediat sar, las' ca nu se topeste, lasa-l daca nu vrea, insa inainte sa-mi spuna ea aveam de gand sa-i pun manusi. Sau aseara imi zice "vezi ca se cam scarpina in cap, sa te uiti in capul lui". Am inceput sa-i explic ca sunt n motive sa te scarpini in cap, ca si pe mine ma mai manaca capul si nu am paduchi, etc desi il vazusem si eu ca se scarpina si aveam de gand sa-l controlez. Cred ca ma enerveaza pentru ca ea are impresia ca le stie pe toate si trebuie sa-mi atraga atentia, ma face sa ma simt de parca am 15 ani nu 28.Offf! Tare dificili parintii nostri cand nu realizeaza ca am crescut si noi si avem dreptul nostru la independenta cum au avut si ei..." Dupa ce a comentat ca nu intelege cum e posibil sa faci pe dos, chiar daca stii ca nu e bine pentru copil, doar ca sa nu fie cum zice altul, i-am spus ca si eu sunt la fel, de nu mi-ar fi sarit cu sfatul de a face nu-stiu-ce, exact acelasi lucru aceam de gand sa-l pun in aplicare, insa dupa sfat ma ocup cu demontatul lui. Si a recunoscur ca si la 80 de ani noi tot copii vom ramane in ochii lor. Si ca pe vremea ei copii mai ascultau de parinti, iar copii nostri sa vezi ce or sa ne faca.Si a mea soacra mi-a zis prin iulie: "uite la cine a dat Dumnezeu copii!" si dupa replica asta nu si-a mai vazut nepotul mai bine de o luna.Aseara plodu' din dotare, dupa bibe cu cereale s-a culcat la ora 21. Ce bucurie pe capul meu... pana la ora 23, 55 cand din sufragerie aud un bebe cum canta in camera lui. Asa ca iar bibe cu creale la ora 0, 45, joaca pana la 2,30 si sooomn pana la 12. Masa de pranz a trebuit sa fioe cea de dimineata, dupa care s-a culcat la ora 13, 30. Si doarme. sa vedeti la noapte ce bebe fresh o sa am
Irina
lui Andrei!DianaD & Alexandru
adar spune:
Ia uitati-va ce avem AICI
Poze cu Andrei si cu Doina!
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
Cati ani are Maia mea ???

MAIA