*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (24)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Irina, tinem pumnii pentru maine, pentru Andrei. O sa vezi ca totul va fi bine. Isi va reveni repede dupa anestezie. Sunt mai mult decat convinsa ca cea mai grea zi va fi maine, apoi a doua zi va fi istorie. Banuiesc ca ii vor da ceva calmante pentru durerile locale.
Sa nu iti faci griji pentru anstezie.
Luca la 8 luni a suferit o operatie la cuculet, hypospadias se cheama (nu fimoza, Dianad, ca mi-am amintit ca m-ai intrebat dar am tot uitat sa iti raspund) si i s-a facut anestezie totala. Intra-devar dupa operatie parca era mahmur, dar a doua zi, cred-ma, ziceai ca nu a avut nimic.
DD o sa va ajute. Va pup si asteptam vesti de la voi.
Am adaugat-o si pe Stefanna pe listuta.
Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

MARIANA, arati super! Si burtica e senzationala!!! O sa fie o fetitza asa de frumoasa!! Va pup pe amandoua, ai grija de tine. Adica vreau sa zic ca dupa ce termini treaba si te asezi la un binemeritat Internet surf, uita-te si tu la chestii misto. Cum naiba se zice apropo de accidentele de masina “I cant’t help myself, I have to look” desi e o grozavie. Na, pai cum am reusit sa me exprim acuma… da’ intelegi tu.

NSHIRO, am citit nu stiu uinde ca varsta de 8-9 luni nu e potrivita pt gradi, ca atunci copilul constientizeaza mai puternic relatia cu mama si cu familia. Baiii, dar ce atomica ai su tu!!!! cred ca asta ma asteapta si pe mine!
Azi la baby club au adus un fel de tunel de panza si zicea tipa ca s-ar putea ca unii copii sa aiba deja curaj, ea a vazut cativa copii care au avut incredere in ei sa treaca prin tunel. Si a pus-o pe Oana la un capat, eu eram la celalalt capat si trebuia sa o strig. Pai nimica. Oana mea se juca cu-cu cu mine. Na, pai zice tipa, e clar. Nici o problema, o sa faca asta mai tarziu. Mai incerc eu o jmekerie, ii arunc o jucarie la mijlocul tunelului. Pai a bagat oana o viteza in tunel, a luat jucaria si acolo a ramas, sa se distreze. Mergea dupa aia cand la un capat, cand la altul si nu mai voia sa iasa…
Asta a fost ultima ora de baby club…

TILI, sanatate la copii, parca mi-l imaginez pe Migaitza suparat ca pierde repetitiile. Ai si eu grijile lor!!!

POLI, ufff, nasol. Are dreptate CIUF, incearca sa ii lasi in pace, sa faceti voi. Poate merge. La mine nu ar merge, ca ar fi asa de ofensati ca sunt lasati pe dinafara, ca ar fi scandalul si mai mare. Ah, nici nu vreau sa-mi imaginez. Incearca sa nu te enervezi!!!!
Uai, acuma am citit si restul. Trebe sa ai nervi de otzel. Incearca (daca poti) sa ii ignori si sa faci cum vrei tu!

ANDREEA, uof, si voi “v-ati distrat” deci! Imi pare bine ca e mai bine Buburuza mica! Oala minune e super. Dar e mica, si vreau una mai mare, de 4 litri. Una de 4 litri costa 136 euro in magazin, si cam 90 de euro pe eBay (noua). Asa ca o cumpar de acolo.

Uite www.fissler.de/Schnellkochtopf show=detail detailID=fis_2160102023_72_sw,jpg.3.0.html" target="_blank">aici cum arata.

IRINA, sanatate maxima lui Andrei, sa fie totul bine!! Pup puiul mic!!!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Catrinel, spune-mi si mie cum se spune in germ. la brad de Craciun
Thanks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Intru in viteza cu o intrebare: ce cereale puneti in biberonul de seara? Eu doar pe cutiile de orez de la Milupa am vazut ca scrie ca se pot pune in biberon, restul se faceau doar piure. DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Diana, eu am folosit numai cereale de orez. De la patru luni jumate Eva primeste in fiecare biberon cereale de orez.
Acum o sa trec pe niste cereale combinate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

DIANAD, eu pun cereale in bibe de seara - fulgi de orez.
In loc de 7 masuri de lapte, pun 6 masuri plus una jumate de fulgi.

CIUF, e weihnachtsbaum.

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Ciuf, Catrinel, multumesc. Pana sa citesc i-am facut 8 masuri de lapte cu 2 de orez, asta i-am cumparat pana la urma, a ras tot si acum doarme. De cateva nopti se culca la 2 dimineata. Am fost la pediatra si mi-a zis ca are gingiile foarte inflamate, plus ca laptele gol nu mai este satios pentru el. Cum nu e un copil obez, mi-o zis sa-i pun cereale. sper sa doarma pana dimineata.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

salutare,salutare

Am intrat putin de tot sa vad ce faceti, am citit nu reusesc sa va raspund, acum o ora am ajuns acasa, am fost la Predeal de sambata.
Bia doarme dusa de la Sinaia e rosie in obrajori, ii prieste aerul de munte, am despachetat si am pus poze in timp ce astept sa vina apa caldasa-mi fac un dus.
De, asa-i la Bucuresti daca stai la bloc!

Hai pupici si ne auzim maine!

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http://community.webshots.com/user/red_tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Irina sanatate lui Andrei si o sa vezi ca totul o sa fie bine.Suntem alaturi de voi!

Sunt nauca de cap...tocmai s-a incheiat show-ul cu huzband (cred ca ne-a auzit tot blocul)...bineinteles ca a luat apararea maica-sii...bine ca la plecare( a plecat la serviciul nocturn) m-a pupat dar va rog sa ma credeti ca in momentul asta ma lasa rece pur si simplu...voi vedea ce hotarare voi lua referitor la comportamentul meu fata de ei de acum incolo...insa in sufletul meu se aduna tot mai multe sentimente negative vis-a-vis de ei...in fine...vreau sa va multumesc ca sunteti alaturi de mine
Va urez o noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Irina multa sanatate lui bebe Andrei O sa fie bine
Nu-ti face griji pentru mine! Totul trece si ne invatam sa traim cu tot ce nu se intampla

Andreea sper ca i-au iesit dintisorii Theei ca vreau s-o vad ca pe iepurasi Sper sa nu o mai doara pe mititica

Poze Laura

Mergi la inceput