*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (24)
Raspunsuri - Pagina 21
ile77 spune:
Fetelor ,vruiam sa va intreb daca voi cunoasteti pe cineva care a apelat vreodata la terapia prin hipnoza.
Eu dupa nastere m-am schimbat destul de mult,in sensul ca ma simt mereu obosita, desi dorm destul de mult, nu ma mai pot concentra 100%, memoria mea vai de ea, si am devenit si f fricoasa, mereu ma gindesc ca daca nu stiu ce si nu stiu cum.(Toate astea sint in defavorea mea, mai ales ca am de gind sa ma apuc de studii de la anul).
Am o amica ,care este psiholog si practica si terapia prin hipnoza.Vorbind cu ea despre problemele mele ,mi-a sugerat terapia asta.Am obtinut niste informatii si ma bate gindul sa fac niste sedinte de hipnoza , insa mi-e cam teama, desi nu este deloc periculoasa.
Eram curioasa daca cineva a facut astfel de sedinte si daca intr-adevar da efect.
Al meu sot mi-a zis ca daca vreau cu adevarat chestia asta, imi face el sedintele cadou de craciun
(el crede in asa ceva si e f deschis la altfel de subiecte).
Voi ce ziceti?
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
alinaalex spune:
Fetelor, la noi e o vreme lux! nici vorba de ceata. azi au fost 18 grade, chiar ca a venit primavara!
Noi ne-am plimbat la greu, am fost si la o cununie civila, s-a maritat o colega de-a mea de la servici, pe Marc l-am lasat in parc (casa de cununii e chiar langa noi) cu o prietena, ca tocmai adormise si era pacat sa nu stea la aer. Am auzit ca in tara e vreme ca porcu', poate ca vremea buna merge inspre voi de la noi!
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
varsta Marc
Irina71 spune:
Ciuf, ce mai face Luca ? Hai, vino si spune-ne ca e mai bine. 
Mariana, unde-s pozicileeeee ??? ![]()
Ile, nu am auzit despre terapia asta, dar daca nu e periculoasa si o sa te simti mai bine dupa ea ... go for it. 
Andreea, cu placere am dat linkul ala cu cozonacii, dar pe urma m-am gandit, n-oi fi facut vreo gafa ??(ca sunt cam campioana la gafe in ultima vreme)
. Ma refer la faptul ca poate Laura citeste paginile alea de cand eram noi gravidute, isi aduce aminte ca anul trecut pe vremea asta astepta plina de speranta un bebel ... etc, etc, etc .
Nu esti singura cu depresii in perioada asta. Am un CD cu colinde, si cand aud melodia "Vreau sa-i scriu lui Mos Craciun " cantata de Ileana Sipoteanu, ma umflu de plans de fiecare data. Are niste versuri tare triste 
Si azi-noapte visam ca il inmormantam pe Andreiutu, si-i cantam "Drum buuuun, si nu uita ca te iubeeesc".... 

Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
Qamar spune:
hallo, gagici!
pe scurt, citii tot, de raspuns..timp cam putin. Azi am facut curatenie generala in 3/4 din casa
si sunt varza
Cred ca o sa ma lipsesc de serviciile fetei cu curatenia daca nu is revine un pic, ca am gasit locuri necuratate de pe vremea cand faceam eu curat!!!bine'nteles, ascunse bine...
ma rog, casa arata bine acum, oscioarele mele sunt suferinde...Bia doarme dupa baita, mucisorii sunt mai putini, asta si pentru ca v-ati gandit si voi la noi
LA MULTI ANI
AMBRA
MARIO si
ANDREI!!!!
LA MULTI ANI, DANIELA!
Andreea, trimite-mi mie retetele tale si iti fac eu o pagina la clickaici.ro, ceva de genul andreea.clickaici.ro (sau cum vrei tu!!!) si iti trec retetele acolo, chiar si poze daca ai!ai pup iu si merci mult pentru stii tu ce
Pupam si Thea!
Ada si Amalia, ma bucur mult sa vad ca va place Culinarul, sectiunea in Imagini
Parca am gasit-o si pe Micaalsa pe acolo, dar nu sunt sigura ca e ea...???La cat mai multe bunatati si...va dau adresa sa-mi trimiteti si mie![]()
Ciuf, sper ca e mai bine Luca
Eva cum mai e?
Oana, pupam mucioasa care se face bine! sper ca nu ati renuntat la venitul in RO!
(deci eu beau o bere neagra acum, sa-mi fie cu iertare daca fac vreun typo
)
sanatate multa si celorlalti bolnaviori si muciosi!
Tili, bine ai venit!
welcome si celorlaltor fete noi! vreau poze cu bebei mumosi
Kim, si eu ii dau usturoi si ceapa in piureuri si pana acum n-o comentat! in schimb, telina nu-i place deloc, bizar ca eu in primele luni numai sos de telina mancam
Cum mai e Alicia?sper ca spre bine
Tcelen, sper ca e mai bine bolnavioara mica!Pupam sa se faca bine de tot
pup maxim si celelalte mamici si poate..revin
depinde de berea asta neagra...
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam
ama_kaly spune:
Noe, ador culinarul..sunt toata ziua numai pe el si scriu retete, le incerc..chiar si acum
Numai ca nu stiu pe ce am apasat si imi apar toate raspunsurile de la topicuri aiurea..adica doar inceputul fiecarui mesaj si apoi puncte puncte..ce am facut..ajuta-ma sa fac inapoi!!
Adar, smechera mica..faci retete pe blat aa? Ai facut amandine, coronite, cornulete cu sunca..mi-ai luat-o inainte! Dar lasa ca le fac si eu..numai ca am de dat si teste la fac si tb sa mai invat plus una bucata copil alintat asa ca nu prea dispun de timp.. Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
Qamar spune:
Amalia, s-ar putea sa fi apasat pe un link de jos, Lo-fi version..incearca sa il gasesti si sa dai click pe el din nou..daca nu merge, vorbim pe messenger![]()

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam
micaalsa spune:
Noe, si eu bantui prin culinar
. Si cu Iulia dupa mine sau calare pe mine mai meshteresc si eu cate-o reteta de pe-acolo.
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
Catrinel_17 spune:
CIUF, cum e Luca? Sper ca e bine acuma!!! Pupici!
NOE, harnicutzo! Io curatenie fac aproape zilnic (sterg pe jos), dar dezordinea care domneste in casa mea…. Nu stiu ce sa mai zic, mi se pare cateodata ca-s la balamuc. Peste tot jucarii si hainutze!
Oana e tot mucioasa, dar dam inainte cu aspirat, ser fiziologic si seara Olynth. Atata tot. Si e bine.
Cre ca tot venim!! Chestia e ca si tati s-a molipsit de la Oana, si cum adultii fac forme mult mai nasoale, ieri a fost destul de out… a dormit 3 ore jumate dupamasa…. Hehei…. Lux….
ANDREEA, tot voiam sa te intreb daca Thea doarme mai bine! Cum e cu dintzisorii? Vreun semn? Noi tot 2 avem…
Mi-am luat o oala cu presiune, sunt incantata de ea. Si fiindca mi-am luat una prea mica, imi mai iau una… ![]()
ILE, am auzit de terapia asta, dar numai de la cineva care avea de gand sa mearga ca sa se lase de fumat… (si n-a mai mers
asa ca nu stiu daca e eficienta. Dar tipa care intentiona sa mearga a auzit ca e super, si motivul pt care nu a mers era ca ea era unguroaica, si terapia urma sa fie in germana, si avea dubii cum va raspunde creierul ei la o “limba straina”. (oricum, vorbea perfect germana, dar dubii tot avea).
ALINAALEX, si eu o scot pe Oana zilnic, o ora jumate la pranz si o ora seara. Cred ca ii face bine.
TCELEN io as zice asa: sa nu mai faci foarte cald in casa, sa pui vase cu apa pe calorifer, sa nu ii dai medicamente daca nu are febra, sa incerci cu ser fiziologic ziua si cu Olynth pt sugari noaptea. In cam 10 zile ar trebui sa treaca. (daca zici ca nu are febra!) Si io ma repezisem cu paracetamol supozitor la primii muci si m-a certat doctoritza, a zis ca organismul lor trebuie invatat sa cunoasca “dusmanii” si sa isi contruiasca forte sa lupte cu ei. Cica daca le tot dam medicamente, organismul “se leneveste” si racelile tot revin…
Daca nu trece in 2 sapt, poate sunt alte cauze (polipi, etc) si ar trebuis-o vada un dr.
Eu asa am facut dupa aia, si oana a reactionat destul de bine la raceli dupa asta. De data asta temp maxima a fost 37.2, deci febra ioc. Numai mucei – care-s groaznici, dar ce sa facem…. Uofff… trec ei.
Ah, da, plus fructe cu vit C.
Kim, cum e Alisuca? 
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
tcelen spune:
quote:
Originally posted by Catrinel_17
TCELEN io as zice asa: sa nu mai faci foarte cald in casa, sa pui vase cu apa pe calorifer, sa nu ii dai medicamente daca nu are febra, sa incerci cu ser fiziologic ziua si cu Olynth pt sugari noaptea. In cam 10 zile ar trebui sa treaca. (daca zici ca nu are febra!) Si io ma repezisem cu paracetamol supozitor la primii muci si m-a certat doctoritza, a zis ca organismul lor trebuie invatat sa cunoasca #8220;dusmanii#8221; si sa isi contruiasca forte sa lupte cu ei. Cica daca le tot dam medicamente, organismul #8220;se leneveste#8221; si racelile tot revin#8230;
Daca nu trece in 2 sapt, poate sunt alte cauze (polipi, etc) si ar trebuis-o vada un dr.
Eu asa am facut dupa aia, si oana a reactionat destul de bine la raceli dupa asta. De data asta temp maxima a fost 37.2, deci febra ioc. Numai mucei #8211; care-s groaznici, dar ce sa facem#8230;. Uofff#8230; trec ei.
Ah, da, plus fructe cu vit C.
MULTUMIMMM MULT DE SFATURI,INCERCAM SI ASA!

nu,nu face febra ,mucisorii ne-au invadat
fructe ii dau la greu,portocala,ananas zilnic,acum i-am bagat si suc TEDI,da chiar ce parere aveti fetelor de acest suc, e bun sau nu ptr bebei??????dar iaurturile danone si milli???

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
tcelen spune:
LA MULTI ANI!!!Eduard Gabriel - Simona TomaSA CRESTI MARE-MARE ,SANATOS SI SA LE ADUCI NUMAI BUCURII PARINTIILOR TAI

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998