*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (24)
Raspunsuri - Pagina 20
alinaalex spune:
Mama, ce de dintzisori au bebeiii de pe aici...noi tot cu unul defilam, acum se pare ca va iesi cat de curand al doilea.
Mihaser, pai daca intram in UE la 1 ian. si ne trebe doar buletinul la granitza, om merge fest in Ungaria la cumparaturi! Noi suntem la 7 km de vama, la 2 pasi, rapid pot da o raita in Debrecen prin magazine, btw. la ei e si mai ieftin, si gasesti tot ce vrei si e mai de calitate.
Am vazut pe tzumpininu' in poza, wow ce pletos e! pai Marc al meu saracu' abia are 3 fire in vf. capului, acuma vad ca a inceput totusi sa-i mai creasca parutzul, sda-i pot face si io freza!
Ciuf, multa sanatate Evei si lui Luca! Dragii de ei...
Tcelen, de ce nu-i dai Panadol? tot paracetamol e, la noi tot timpul a avut efect.
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
varsta Marc
kim spune:
Mersi de intrebare, Alisuca dupa cum poate ati dedus - citit printre randuri- e mai bine
, mucisori mai putini, acum baga ture prin toata casa, verifica toate cotloanele (cu premergatorul). Ce ma bucura tare e ca a papat f bine azi, mai face ea nazuri ca tot o stresez cu lichidele si abia soarbe cate o gurita si se stramba, dar e spre bine in general.
Tcelen, nu i-ai mai dat niciodata ceapa, usturoi in papica?
eu mai adaug cate un pic la mancarica pe care i-o blendez (legume, carnita), crude dar poti sa le si fierbi, au enorm de multe proprietati benefice. Si noua ne place, bebeilor de ce nu?
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
Ameera spune:
Am reaparut si eu pe aici. Abia acum am reusit sa adorm in sfarsit copilu', dupa ce toata ziua a fost super activa, m-a terminat. Ai avut dreptate, Biuta, faza de ieri cu somnolenta a fost ceva trecator, acum mi-e ciuda ca mi-am tot facut probleme in loc sa profit la maxim ca a fost liniste si pace...
Vad ca multi bebei sunt inca bolnaviori, sper din tot sufletul sa se faca bine cat mai repede. Multi pupici tuturor.
Alinaalex, sa stii ca noi nu avem nici macar un singur dintisor cu care sa defilam, la 8 luni implinite... Asteptam.
Ciuf, m-a emotionat foarte tare ce-ai povestit despre Luca, cum te-a incurajat. Va doresc multa sanatate! Si felicitari pentru "tata".
Sara mea e foarte vorbareata, de vreo 2 saptamani turuie aproape neintrerupt, a inceput brusc si de atunci nu s-a mai oprit... Ta-ta, da-da, ma-ma si asa mai departe, pe diverse tonuri, uneori aproape ca tipa, alteori povesteste calm, aproape soptit, se uita la mine serioasa de parca mi-ar explica ceva, si o tine asa minute in sir. Ma topesc, nu alta.
Va las, ca sunt rupta de oboseala. Noapte buna! 
Ameera si
Sara
kim spune:
Tcelen, poti sa combini si usturoi cu fructe, uite de exemplu Alisuca mea a topit acum para+portocala+banana la care am adaugat si putin usturoi (blendate), am impartit portia pe din doua bineinteles
. Noi ne facem multe combinatii de genul asta, salate, sosuri, supici de cruditati (hrana vie). Dupa gust mai poti sa adaugi iaurt, un strop de lamaie, sau de ulei de masline, verdeturi, etc. Pofta maaare!
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
adar spune:
Fetili dragili ... multumesc mult de raspunsuri! Se pare ca greseala vine de la mama, care ii da de mica sa pape cu tetina cu flux reglabil de la chicco. Sa vedem acum, la masa de la 11 daca mai varsa - am sfatuit-o sa ii dea cu tetina de la nuk.
Inca o data va multumesc pentru raspunsuri si pentru linkuri (aida).
In alta ordine de idei, pentru cele care au intrebat, Maia e super OK, creste, e cuminte, mananca scaune, patut, chestii de-astea pe care ai vostri le faceau acu' o luna, doua. Toata ziua il striga pe tacsu, orice ii dai, orice ii arati .. TATA. Face ochii mari, trage aer in piept si apoi, cu tot sufltul ei zice "TA-TA"! E o nebunie!
Io ... prajituresc. Daca nu exista Pocahontas pe culinar, poate dormeam si eu linistita, dar asa ... azi-noapte la 2 jumate eu faceam ... amandine !!!!! 
www.culinar.ro/forum/index.php?act=ST&f=21&t=11336&st=320" target="_blank">AICI aveti linkul daca vreti sa-mi vedeti creatia. E mai jos pe pagina (uitati-va dupa avatarul cu Maia baticoasa!).
Va pupam cu drag,
LA MULTI ANI bebeilor care luna asta mai adauga ceva la buchetel, iar celor mucosi si stranutaciosi le dorim sanatate multa si ne rugam la Doamne-Doamne sa se faca bine repede!
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
Cati ani are Maia mea ???
tcelen spune:
ALINAALEXi-am dat si panadol si nurofen si eferalgan,dar eu raman la parerea ca supozitorul este cel mai bun,eu stiu de la iulian,cand era mic avea tot timpul probleme cu amigdalitele,si facea febra 39-40,cu sosete cu otet si supozitor in 30 de minute ii scadea febra,siropelele astea sunt mai mult frectie la un picior de lemn,au si ele rostul lor,nu zic ba,dar......
KIM,i-am dat ceapa in mancare,dar nicioadata usturoi.si eu ii fac multe piureruri de fructe,tot timpul le combin in diferite feluri,ca sa nu fie monoton,si cu cereale si cu iaurt,si supite sau legume fierte,si ea papa la greu din astea,bine da ea manaca orice,am sa incerc diseara cu usturoi in piureul de fructe sa vadem....
multumim de sfaturi
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
simona_toma spune:
Mai, Ada, mai, de mult vroiam sa te intreb, cum naiba ai timp sa prajituresti, sa calci tot ce se poate calca prin casa, sa stai pe forumurile astea si sa ai grija si de Maia?Super gospodina, asa cum n-o sa fiu eu niciodata.Bravo!Da' ai grija, mai si odihneste-te, ca o data clachezi.
Ciuf, cum mai sunt prichindeii?Sa stii ca-l ador pe Luca si sper sa fie si Edutu la fel de sensibil cand o creste
sa se faca bine si
pt gaza care zice 'tata"
Ameera, ce de vorbeste Sara!!Si eu ma topesc cand ma striga Edutu.Cand il las singurel in camera se cam supara si incepe sa ma strige si cand intru il gasesc cu ochii fixati pe usa si ma cearta:"ma ma ma ma"Ma apropii d epatut si incepe sa rada si sa intinda manutele spre mine.Sa mor d edragul lui si nu alta.Sunt dulci rau de tot acum cand incep sa vorbeasca.
Kim, pup maratonista si ma bucur ca e mai bine 
Alina, ce noroc pe voi cu vremea asta!La noi e ceata de vreo 3 zile si friiiig.Cica pe ceata e mai mare umiditatea din atmosfera si nu e bine pt bebei.Ieri nu am putut sta afara decat o ora.Oribiiil.Ne plictisim ingrozitor in casa, da' n-avem ce face.
Roxiiiii, ce faci?Nu dai nici un semn de viata?CAnd veniti pe la mine?N-auzi ca ma plictisesc ingrozitor????
Tcelen, multa sanatate Anei 
Tili, pai nu esti multumita cu 600 g?Da' eu ce sa mai zic ca ia Edutu numai cate 200-300 pe luna?Vai si amar.Mare noroc am avut ca a luat bine de tot in primele luni, ca acum...ar fi scobitoare.Bine ca e mancacios Matei, asta e alta durere a mea, ca Edutu e un mofturos.
Ciuf, multumim pt vestea despre Ileana.Super!!Da' de Anairda mai stie cineva ceva?
Fetele cu bebei care beau ceiut, ce fel de ceiut le dati?Ca de la un timp bea si al meu cantitati industriale si nu prea stiu cam ce sa-i mai dau.Acum ii fac musetel simplu sau musetel cu tei.Da' mi-e frica sa nu se strice la stomacel de la atata musetel.
Maine sunt la taiat de porc 
soriciuri, fripturici, sarmalute, ciorbica de burta, toate pregatite de vrednica mea mamicuta.O sa ma gandesc la voi![]()
Va pup
simona_toma spune:
Multi ani traiascaaaaa Ambra - SERJ
Multi ani traiascaaaaa Mario Valentin - Ema.72
Mai fetelor, dar voi ce mai faceti?Adica Serj si Ema.Ca nu ati mai dat pe la noi de muuult.
Tili spune:
Salutari la mamicute!!![]()
Voi ce-ati facut in zilele astea cetoase. Eu nu am avut curaj sa ies deloc cu copii afara. Am aerisit bine casa si atat. Dar se simte lipsa plimbarilor. Mateias a fost azi argint viu, dar nici ieri nu a fost mai prejos. Asa ca sunt un pachet de nervi.
E cam greu acasa cu doi copilasi, unul mai alintat ca altul. Abia astept sa-si mai revina vremea... Ne mai aerisim si noi creierele...
Niste pozici gasiti pe http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/zara_otilia/my_photos, dar maine cel tarziu o sa mai postez altele noi, asa ca "tineti aproape".
Imi pare rau sa aud ca inca mai sunt bebei bolnaviori. Si Mateias avea cateva mucozitati in gatut. Le auzeam in special dimineata cand sugea. Am rezolvat cu 5 picaturi de Ambroxol de 3 ori pe zi, iar raceala nu a evoluat. Sucul de portocale nu lipseste din meniu, poate si asta ne-a ajutat.
Va pupic pe fiecare. 
micaalsa spune:
kim, pediatra mi-a zis ca pe timp de ceata e foarte mare umiditatea in aer si e daunator pentru bebei. Eu tot o mai scot si asa cate putin, efectiv n-am cum sa o tin o zi intreaga in casa. La noi de 3 saptamani tot intr-o ceata suntem ... Stau si ma intreb ce fac bebeii din Anglia ca acolo ceata e la ordinea zilei poate ... asa ca mult nu ma stresez.
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)

MAIA 
Intinde-i o mana lui Andrei !!!